Golf II käigukang vajub alla
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf II käigukang vajub alla
Viga selline , et esimese käigu sissepanemiseks peab käigukangi väheke üles tõstma, muidu käik sisse ei lähe.
Viga sõitmist ei sega kuid kas keegi on sarnase probleemiga kokku puutunud ja ehk jagab arvamust mida peaks välja vahetama, et asi korda saada.
Autoks 102kw mk2
Viga sõitmist ei sega kuid kas keegi on sarnase probleemiga kokku puutunud ja ehk jagab arvamust mida peaks välja vahetama, et asi korda saada.
Autoks 102kw mk2
Tere, mina olen Olari. Olen G2 sõltlane.
Re: Golf II käigukang vajub alla
vist on selline romula jupi teema? või kannataks seda ise millestki teha?
-
- Huviline
- Telefon: 56212567
- Auto: VW Corrado 2.0 16V ; Golf II ; Kawasaki ZX6R
Lihtsam kindlasti romulast või kuskilt otsida ... selle ise leiutamine võib keerulisemaks minna kui asi väärt...
Aga samas võid ka poest küsida... täitsa võimalik et ei maksa hingehinda ja ei tellita hiinast
Enne muidugi vaata sinna k-kangi katte alla et kas on see plastikvõru seal katki või mis seal järgi annab, et kang alla vajub
Aga samas võid ka poest küsida... täitsa võimalik et ei maksa hingehinda ja ei tellita hiinast

Enne muidugi vaata sinna k-kangi katte alla et kas on see plastikvõru seal katki või mis seal järgi annab, et kang alla vajub
Viimati muutis onuke112, 31 Mai 2012, 21:02, muudetud 1 kord kokku.
See munakas ning kogu remont komplekti on võimalik mitmelt poolt tellida ja ei maksa ka eriti.
Ei tasu romulast otsida. Osta uus ja kestab.
Ei tasu romulast otsida. Osta uus ja kestab.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1656/7025 ... 0,0/452495" onclick="window.open(this.href);return false;
kas selle tootega tegu?
kas selle tootega tegu?
Jeap see ongi seal all see munakas. Ning sama komplekt on sobiv.Olari kirjutas:http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1656/7025 ... 0,0/452495
kas selle tootega tegu?