Mis seal võis katki minna? Mõni otsatihend? Mis hammasratas sealt paistab, ning kas need augud peavadki lahti olema?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Pealkirjas on ilusasti kirjutatud et automaatkast:seal ei ole klassikalist sidurit.roomlane2 kirjutas:Kahjuks mina ei saa eriti pildist aru. Kui ta sul käigukasti ja mootorivahelisest osast õli välja ajab siis on arvatavasti sidurikotta õli sattunud(seal ei tohiks õli olla). Kas sidur hakkas libisema või mis mõttes auto enam edasi ei tahtnud liikuda? Veel võid kontrollida mootoriõli taset, sest see õli pidi sidurikotta saamiseks lekkima kas mootorist või käigukastist. See hammasratas on hooratas. Kas need lahtised augud on autol põhja all?
Minu viga_rein_ kirjutas:Pealkirjas on ilusasti kirjutatud et automaatkast:seal ei ole klassikalist sidurit.roomlane2 kirjutas:Kahjuks mina ei saa eriti pildist aru. Kui ta sul käigukasti ja mootorivahelisest osast õli välja ajab siis on arvatavasti sidurikotta õli sattunud(seal ei tohiks õli olla). Kas sidur hakkas libisema või mis mõttes auto enam edasi ei tahtnud liikuda? Veel võid kontrollida mootoriõli taset, sest see õli pidi sidurikotta saamiseks lekkima kas mootorist või käigukastist. See hammasratas on hooratas. Kas need lahtised augud on autol põhja all?