Tagumised udutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tagumised udutuled
Tere
Passat 95 sedaan. Millised on tagumised udutuled. Mul need ei põle ja ei tea ka millised peaksid põlema.
Tänan.
Passat 95 sedaan. Millised on tagumised udutuled. Mul need ei põle ja ei tea ka millised peaksid põlema.
Tänan.
Viimati muutis pppp, 05 Juun 2012, 17:18, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: lisatud kategooria
Põhjus: lisatud kategooria
Re: Tagumised udutuled
Egas muud kui vaatad taga luugi sisse, juhi poolel peaks olemas üks lisa pesa, kui nüüd kõrval istuja poolega võrrelda.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
-
- Huviline
- Telefon: 5103244
- Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kui pirnid terved, kuid neile voolu peale ei tule, siis kas autol on kärukonks?
http://www.ally.ee
Tekkis veel küsimus.
Tulede lüliti, kui pöörata 1 kord, kas siis peab saama ka lülitit tõmmata ja põlema minema tagumised udutuled, kui keerata teist korda ja tõmmata siis esimesed udutuled.
Kas võib olla ka sedasi, et teise keeramisega tõmmata ja põlevad nii esimesed kui tagumised udutuled, esimesel astmel tagumiste udutulede võimalus puuduks?
Tänan!
Tulede lüliti, kui pöörata 1 kord, kas siis peab saama ka lülitit tõmmata ja põlema minema tagumised udutuled, kui keerata teist korda ja tõmmata siis esimesed udutuled.
Kas võib olla ka sedasi, et teise keeramisega tõmmata ja põlevad nii esimesed kui tagumised udutuled, esimesel astmel tagumiste udutulede võimalus puuduks?
Tänan!
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Peaks olema nii, et kui keerata parkide või põhitulede peale(süüde sees), ja siis esimene nõks väljapoole tõmmata, süttivad esimesed udukad, teise nõksu peale lisaks veel tagumine udukas. Vastavad signaallambid tulede lülitis ka süttivad.
Kui ei toimi, siis kas kaitsmed/pirnid terved?
Kui ei toimi, siis kas kaitsmed/pirnid terved?
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-
- Huviline
- Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
Kui pirnid on terved, siis võid uurida, mitu juhet haagisepistikusse tuleb (kas seitse või kaheksa).
Viimati muutis Peps7, 06 Juun 2012, 22:20, muudetud 1 kord kokku.
Just. Enda 87 aasta jettal on taga ainult vasakul pool udutuli, paremal pool aga juhet pole, iseenesest pesa on olemas.
Mul nimelt see, et tulede lülitit ei saa välja tõmmata parkide asendis, tagumised ja esimesed udutuled süttivad korraga ainult teises asendis. Kas sedasi ülevaatuselt saab läbi, või peab neid saama eraldi lülitada?
mul töötavad ka korraga ja ylevaatuses pole mul neid kunagi kontrollitud
[ Postitus tehtud Windows Smartphone'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Windows Smartphone'i kaudu ]

Siis on mul sellega korras. Sedaan kerega passatil udutuled tagumised luugi küljes olevates tuledes ja mõlemal pool, töötavad, masin 1995.
Tänan
Tänan
kunagi tulevastele lugejatele võin ütelda, et ka universaalil on taga mõlemal pool udutuli ja need on luugi küljes
-
- Huviline
Ja mina lisan oma jutu jätkuks seda. et osadel haagisetulepistikutel on sees tagumiste udutuledelüliti. Olen kokkupuutunud juhustega, kus auto omanik on arvanud, et tal kärukonksu enam vaja ei lähe, ning on konksu eemldamisega lõiganud lühemaks ja ära isoleerinud jutmed. Hiljem avastades, et tagumine udutuli ei põle, on pool auto tagumisesosas asuvast elektrijuhtmestikust laiali kistud ja ikka pole tööle saadud. Kuna udutulelüliti haagisepistikus toimib sedasi, et järelkäru pistikut auto omasse ühendades, katkestatakse auto udutulesse tulev +12 (et käruga sõites ja tagumist udutuld kasutades pimedal ajal peeglist ei pimestaks), siis tuleb konksu eemaldamisel mõlemad udutulega seotuses olevad juhtmed omavahel püsivalt ühendada. Sama asi võib ka juhtuda pistiku oksüdeerumisel.