Lisasin siia kuulutuse, et ostan VW passati või corrado hüdro siduriga pedaalid. Helistaski keegi tundmatu noormees, et temal on täiesti olemas corraado hüdro siduriga pedaalid. Leppisime siis kokku hinnaks 20€ pluss 3€ lisaks postikulude eest. Lubas samapäeva õhtul veel posti panna. Sõnumiga tuli konto nr. ja nimi ning panin raha teele. Pedaalidest ei ole ei kipu ega kõppu juba 5-s päev. Telefon sammuti tumm. Konto number, mis sõnumiga tuli kuulus naisterahvale. Siit ka minu rumalus. Oleksin kohe pidanud taipama, et asi tundub kahtlane. To hetk oli muidugi väga kiire ja arvasin et ah ju ema või õe konto on, telefonis suhtles ju normaalselt ja kahtlusevabalt. Googel juhatas mind nime sissetoksimisel edasi Facebooki, kus oli sellise nimega isik täiesti olemas, mis mulle telefoni sõnumiga saadeti. Sain ka temaga kontakti. Tegemist oli siis teismeeas tütarlapsega, kes minu küsimused ja väited peale mitmetunnist mõtlemisaega tagasi lükkas. Jutt tundus muidu üsna segane ja vastustevaene. Ei saanud ma aru, kas konto number üldse kuulubki temale ega muud suurt ka, paluti mitte pinda käia ja õeldi head aega. Mis ma oskan õelda, võib-olla on samanimelisi isikuid EV veel. Ei taha ju süütut inimest ka alusetult süüdistada.
Siit loo moraal.
Isegi, kui teil on sadu positiivseid tehinguid ärge laske kunagi nö. rihma lõdvaks. Se üksainus kord võib ka valusalt kätte maksta(minujaoks on 23€ ka suur raha, kuigi pedaale oleks rohkem tarvis

)
Igaksjuhuks Panen siia ka andmed, et keegi teine samamoodi petta ei saaks.
(eemaldatud)
(konto number eemaldatud)
Telefoni number 58943248(keegi noormees)
To pettur kes sa mind pettsid! Kui sul on need pedaalid olemas siis palun saada need ikkagist mulle ära. Mul on tõesti väga vaja neid. Kui sul neid ei ole siis ma tean, kust Tartukandist saab need pedaalid. Kui südametunnistus piinama hakkab siis mine too need sealt ära ja saada need palun mulle. Niikaua, kui sa seda ei tee otsin ma sind üles!
Teostan CNC treimis/freesimis tõid.
53245296