Peps7 kirjutas:Kas keegi on siis lõpuks politseisse avalduse ka teinud või nutate lihtsalt niisama oma kadunud raha taga?
Tehke parem ühisavaldus. Summa tuleb suurem ja ehk politsei liigutab natuke kiiremini end.
Moderaator: etnies858
Peps7 kirjutas:Kas keegi on siis lõpuks politseisse avalduse ka teinud või nutate lihtsalt niisama oma kadunud raha taga?
sellleks et summad väikesed ongi teile soovitatud et teete ühisavaldusert23 kirjutas:Jutt sama.![]()
Kah mingi aeg toosama Diana Kargarets poolt külma saanud. Telefon kust juttu aetud sai on 58916920 ja konto siinsamas juba mainitud 221042631106
Avalduse olen teinud kuid väga positiivsed emotsioone ei jagatud, kuna summa natuke väike. Seega ehk kellelegi kunagi kasu sellest teemast vähemalt!
Tehingukäibe usaldusväärsuse huvides lubab isikuandmete kaitse seadus maksehäire- ehk võlaandmete avaldamist teistele isikutele ilma inimese enda nõusolekuta. Teiste isikute kaitset halbade tehingute tegemise eest loetakse kaalukamaks kui võlgniku eraelu kaitset.Rihard kirjutas:Igaksjuhuks mainin, et to tüdruk(Diana) kellest asi alguse sai ähvardab nime avalikustamise eest politseisse avalduse teha.
Minu avaldus kelmi vastu on juba politsei menetluses. Nagu juba eelnevalt minu postituses on mainitud, antakse müüjale reeglina aega 14 päeva kauba posti panemiseks või raha tagastamiseks. Pärast seda tuleks esimesel võimalusel politseile avaldus esitada, sest logisid ei hoita igavesti.Rihard kirjutas:Minu poolt ka kaks avaldust tulemas. Kahjuks pidin teise riiki minema ja pole aega sellega praegu veel tegeleda. Kas keegi oskab õelda ega süüdistuse esitamise aeg kuidagi ära ei lõppe? Umbes, et sorri, nii vana teema me enam ei tegele.
Re: Vw mk2/mk3 Gti juhtmestiku+aju
Saadetud: 21 Juuli 2012, 20:44
Kellelt: uku.
Kellele: Varu0sa
Varu0sa kirjutas:
70€ Golf 3 2.0 85kw juhtmestik + aju olemas, 70€
Kuidas kätte saab? Kus asub?
Re: juhtmestik+aju
Saadetud: 22 Juuli 2012, 10:52
Kellelt: uku.
Kellele: Varu0sa
Varu0sa kirjutas:
ise asub Antslas, aga võimalus ka Cargo bussiga saata.
Okei mul võrus paar sõpra, räägin nendega et äkki tulevad järgi. Anna oma nr.
.
Saadetud: 22 Juuli 2012, 10:55
Kellelt: Varu0sa
Kellele: uku.
54628000
Wolf123 kirjutas:Pakkus mullegi GTI le el. akna trossi, kandsin 12.7eur ära, pidi sisaldama saatmist.
Kuid mida pole, on pakk!
Tegutseb uue kontoga:
Saaja Anneliis Voore
Saaja konto 2210533811**
Uue pangakontoga tegutseb, kasutajanimi sama. Olen aastaid läbi neti müünud ja ostnud, pole kunagi probleeme olnud, aga kunagi kukud ikka väärarenguga inimese otsa, kes ei saa aru, et see on debiilne ning pidevalt peab hinge kinni hoidma, et keegi teda ülesse ei leia.martinto kirjutas:Wolf123 kirjutas:Pakkus mullegi GTI le el. akna trossi, kandsin 12.7eur ära, pidi sisaldama saatmist.
Kuid mida pole, on pakk!
Tegutseb uue kontoga:
Saaja Anneliis Voore
Saaja konto 2210533811**
Mis see uus konto on?
Kas moded saaksid panna esilehele mingi hoiatuse, just uutele kasutajatele, et ei tehtaks tegemist värskelt liitunud "varuosa müüjatega"
Või vähemalt ei tohiks raha ette kanda, sest see asi hakkab siin inetuks muutuma. Tüübid teevad järjest uusi kasutajaid ja petavad inimesi edasi.
" onclick="window.open(this.href);return false;Rihard kirjutas:Sellisest nimest nagu Rannet Laas hoiduge! Ma ei sa aru mis kur*di aasta se on. Mitte kunagi pole enne petta saanud ja se aasta juba 3. kord.
Rihard kirjutas:Sellisest nimest nagu Rannet Laas hoiduge! Ma ei sa aru mis kur*di aasta se on. Mitte kunagi pole enne petta saanud ja se aasta juba 3. kord.