golf 3 sidur

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
lom
Huviline
golf 3 sidur

Lugemata postitus Postitas lom »

Mure siis järgmine, et golfil läks siduritross katki, kuid uut trossi külge pannes jäi see liiga lühikeseks kuigi tross on sama mõõtu mis vana. Sain küll korra pika vägistamise peale selle trossi külge aga siis jäi sidur lahutama koguaeg. Ühesõnaga paistab, et see hoob kuhu külge tross läheb on liiga madalal. Oskab keegi öelda mis võiks selle põhjus olla või kas kuskilt saab osta mingit mittestandartmõõtu trossi, mis oleks väheke pikem?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: golf 3 sidur

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kui uus tross on autom. reguleeringuga (vastav vidin trossi kõri küljes kastipoolses otsas), siis vast on see reguleering välja jooksnud? Kas panid uue või kasut. trossi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Arvatavasti jah automaatregleeringuga ja tross polnud fikseeritud.
Vabasta tross hoova küljest ning mine vajuta korra salongis pedaali ning tõsta siis varbaotsaga pedaal uuesti üles. Siis proovi kapoti all, kas tross tuleb pikemalt välja ning katsu tross ära fikseerida (küljes selline lastmassist klamber) ning siis hoova külge kinni panna.
Kui nii ei aita, siis üks inimene las vajutab salongis pedaali ja las teine kapoti all tõmbab trossist samal ajal.

lom
Huviline

Eiei ei ole asi selles, tross jääb lühikeseks ka kõige pikemas asendis. Peale seda kui uue trossi jälle maha võtsin oli närv juba nii must ,et lükkasin auto lähimasse töökotta, kuna automaatpinguti oli selleks ajaks lahti lastud, et uurida kas seda trossi veel kasutada annab. Seal ilmnes siiski, et pingutil kuulid laiali ja enam kasutada ei saa. Niisis saigi uus tellitud ja kuna auto juba töökojas oli siis ütlesin, et eks vahetage siis juba ära ka. Nüüd töökojast öeldigi, et ei sobi sinna ükski tross ja tuleb kast maha võtta et näha mis seis on jne. Kuna auto ise pole aga niipalju väärt et lasta töökojas sellist asja teha siis võtan ise kasti maha ja vaatan mis teha annab. Tahaks lihtsalt teada, et äkki kellegil ennegi sarnane jama olnud, et äkki saab asja kuidagi mugavamalt lahendatud.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Mismoodi need kuulid välja lasti? Ma olen automaatpingutiga trossi kokku-kinni oma 10 korda kiskunud ennem kui üksinda lõpuks selle trossi paika sain.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

golfi_vend kirjutas:Mismoodi need kuulid välja lasti? Ma olen automaatpingutiga trossi kokku-kinni oma 10 korda kiskunud ennem kui üksinda lõpuks selle trossi paika sain.
See on tavaline väide, et pingutil on kuulid laiali, kui seda enam kokku ei suudeta saada. Tavaliselt (kui kuulid juba peopesas ei ole) see ka õnnestub.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

mürr
Huviline
Auto: VW PASSAT B5.5 1.8T

Lugemata postitus Postitas mürr »

Minul oli selline juhus et kinnitusklamber, mis hoiab trossi hoova küljes, mädanes ära ja tross tuli vajutades läbi.Tegin küll klambri korda kuid trossi enam nii käima ei saanud nagu vaja oleks olnud.Kuulid pudenesid kümneid kordi oma kohalt kuid tagasi pannes ei lahutanud sidur.Ostsin uue trossi.külge panin nii:tungiga tõstsin hoova ülemisse seisu siis kinnitasin trossi ja lukustasin trossi küljes oleva lukusti.Siis tung alt ja jalaga sidurile.Töötab juba kuid.
Kett maas, kumm katki!

lom
Huviline

Eitea mismoodi need kuulid laiali on, nii mulle lihtsalt öeldi töökojast. Ise tõstsin samamoodi tungiga hoova üles ja siis panin trossi külge aga ikkagi jäi liiga lühikeseks. Pole ise jõudnud veel vaadata seda trossi peale töökojas käiku aga peab vist ise trossi lahti võtma ja sama protsessi kordama või midagi. Seni on aga oodatud kõiksugu pakkumised et kas(ja miks) on võimalik, et siduri hoob on allpool kui ta peaks.

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Minu meelest see tross üldse lahti ei käigi.

mürr
Huviline
Auto: VW PASSAT B5.5 1.8T

Lugemata postitus Postitas mürr »

Käib lahti ikka aga nende kuulide tagasipanek on paras ooper ja ma ei tea mis ma valesti tegin kuid need kuulid ei jäänud trossi hoidma kohast kust vaja oleks olnud.Soetasin uue.Mingi 40 euri.
Kett maas, kumm katki!

lom
Huviline

asi siis nii, et veel üks tross ja ilma hoova küljes oleva kummita toimib.

Mätu
Huviline
Telefon: 5344 kaheksa kaks viis viis
Auto: B5.5 1.9 TDI 96kw '03

Lugemata postitus Postitas Mätu »

Lammutasin endalgi selle trossi küljest, aga tõmmates käigukasti poolsest otsast käsitsi trossi kõri trossi otsa poole, sain ma uuesti trossi lõõgeks lastud. Kuigi ega mul ka see tross vist pole enam kõige paremas eas.

Vasta

Mine “Ülekanne”