Madaldusvedru- sööb rehve??

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Sepping1
Huviline
Telefon: 56343312
Auto: Passat B5

Madaldusvedru- sööb rehve??

Lugemata postitus Postitas Sepping1 »

Avastasin hiljuti, et mõlemad tagumised rehvid seest ära kulutanud. Kas madaldusvedru võib kuidagi kallet muuta? ei tohiks ju. tagasild ilus, sirge, puksid ka terved. On põhjust kahtlustada vedrusid? (üks remondivend pakkus et äkki ma ostes ei uurinud autot korralikult ja rehvid pärit esisillalt, enda arust varem nii ei olnud) Tahaks targematelt nõu- kas mu küsimus liiga idiootne või?

Kahvel
Huviline
Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6

Re: Madaldusvedru- sööb rehve??

Lugemata postitus Postitas Kahvel »

Ise paigaldasid või lasid paigaldada madaldusvedrud?Pärast amordi maas käimsti ja tagasi panekut tuleb alati sillastend teha.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.

Sepping1
Huviline

Saksast ostes olid juba all.

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Madaldus vedru ja taga sild ja rehvid seespoolt kulunud.Pigem esirehvid taha pandud. Kui tagasild pole matsu saanud(libedaga vastu ääre kivi),ei muutu külgkalle ,kokkujooks ammugi. Tagasilda kontrollida võiks siiski. Madaldus vedru ja rehvi kulumine= tava kõrgus autol ja rehvi kulumine.

Sepping1
Huviline

mõlemad veljed muidu koopast sama kaugel ja sama nurga all, seega kalle peaks õige olema. Kas tagasilda üldse reguleeritaksegi? Seal polegi ju suurt midagi reguleerida.

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Tagasilda reguleeritakse füüsilise vägivallaga. Kuid saadakse paika ,kui teatud mõõtudesse nihe jääb.

raitojas
Huviline
Telefon: 53071552
Auto: VW Passat 1999, 2,5 V6 110KW, VW Golf 3 1994 1,9 55kw, BMW 525 2003 120kw

Lugemata postitus Postitas raitojas »

Ei tea kuidas see võimalik oli aga minul sõi madaldus esirehve nagu putru, suve jooksul 5 paari rehve polnud probleem, nüüd panin originaal vedrud alla ja olen sõitnud üle kuuaja, kulumisest pole märkigi. Sild muidu korras ja stendiski käinud. Miks see nii oli ei oska keegi öelda kuid rehvivahetaja oli ennegi madaldusega seda jama näinud.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=50&t=89147" onclick="window.open(this.href);return false;

h6bekuul
Huviline
Auto: [
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas h6bekuul »

Sepping1 kirjutas:Avastasin hiljuti, et mõlemad tagumised rehvid seest ära kulutanud. Kas madaldusvedru võib kuidagi kallet muuta? ei tohiks ju. tagasild ilus, sirge, puksid ka terved. On põhjust kahtlustada vedrusid? (üks remondivend pakkus et äkki ma ostes ei uurinud autot korralikult ja rehvid pärit esisillalt, enda arust varem nii ei olnud) Tahaks targematelt nõu- kas mu küsimus liiga idiootne või?
Oleneb silla geomeetriast. Tehas projekteeris ratta kulgliikumise teatud vahemikku. Nüüd, kui see nomiaalasend on sealt vahemikust välja viidud (kas siis tõstmisega või madaldusega), siis pole ju mingi ime, et sööb. Mingit leevendust asjale saab, kui reguleerida kallet, aga see on juba sepik mitte sai :)

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

Pole mul ei madaldusvedrudega ega ka coilidega veel rehvi söönud. Siis jah kui terve vedrustus sai vahetatud aga pärast sillaregulli oli kõik kombes.
W8

Vasta

Mine “Veermik”