Madaldusvedru- sööb rehve??
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56343312
- Auto: Passat B5
Madaldusvedru- sööb rehve??
Avastasin hiljuti, et mõlemad tagumised rehvid seest ära kulutanud. Kas madaldusvedru võib kuidagi kallet muuta? ei tohiks ju. tagasild ilus, sirge, puksid ka terved. On põhjust kahtlustada vedrusid? (üks remondivend pakkus et äkki ma ostes ei uurinud autot korralikult ja rehvid pärit esisillalt, enda arust varem nii ei olnud) Tahaks targematelt nõu- kas mu küsimus liiga idiootne või?
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Re: Madaldusvedru- sööb rehve??
Ise paigaldasid või lasid paigaldada madaldusvedrud?Pärast amordi maas käimsti ja tagasi panekut tuleb alati sillastend teha.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Madaldus vedru ja taga sild ja rehvid seespoolt kulunud.Pigem esirehvid taha pandud. Kui tagasild pole matsu saanud(libedaga vastu ääre kivi),ei muutu külgkalle ,kokkujooks ammugi. Tagasilda kontrollida võiks siiski. Madaldus vedru ja rehvi kulumine= tava kõrgus autol ja rehvi kulumine.
-
- Huviline
- Telefon: 56343312
- Auto: Passat B5
mõlemad veljed muidu koopast sama kaugel ja sama nurga all, seega kalle peaks õige olema. Kas tagasilda üldse reguleeritaksegi? Seal polegi ju suurt midagi reguleerida.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Tagasilda reguleeritakse füüsilise vägivallaga. Kuid saadakse paika ,kui teatud mõõtudesse nihe jääb.
-
- Huviline
- Telefon: 53071552
- Auto: VW Passat 1999, 2,5 V6 110KW, VW Golf 3 1994 1,9 55kw, BMW 525 2003 120kw
Ei tea kuidas see võimalik oli aga minul sõi madaldus esirehve nagu putru, suve jooksul 5 paari rehve polnud probleem, nüüd panin originaal vedrud alla ja olen sõitnud üle kuuaja, kulumisest pole märkigi. Sild muidu korras ja stendiski käinud. Miks see nii oli ei oska keegi öelda kuid rehvivahetaja oli ennegi madaldusega seda jama näinud.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=50&t=89147" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Auto: [
- Tänatud: 1 kord
Oleneb silla geomeetriast. Tehas projekteeris ratta kulgliikumise teatud vahemikku. Nüüd, kui see nomiaalasend on sealt vahemikust välja viidud (kas siis tõstmisega või madaldusega), siis pole ju mingi ime, et sööb. Mingit leevendust asjale saab, kui reguleerida kallet, aga see on juba sepik mitte saiSepping1 kirjutas:Avastasin hiljuti, et mõlemad tagumised rehvid seest ära kulutanud. Kas madaldusvedru võib kuidagi kallet muuta? ei tohiks ju. tagasild ilus, sirge, puksid ka terved. On põhjust kahtlustada vedrusid? (üks remondivend pakkus et äkki ma ostes ei uurinud autot korralikult ja rehvid pärit esisillalt, enda arust varem nii ei olnud) Tahaks targematelt nõu- kas mu küsimus liiga idiootne või?

- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
Pole mul ei madaldusvedrudega ega ka coilidega veel rehvi söönud. Siis jah kui terve vedrustus sai vahetatud aga pärast sillaregulli oli kõik kombes.
W8