Passat99 uputab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat99 uputab
Tere! Auto juhipoolses osas põrandal korralik konnatiik, mis sai alguse peale pesulas käimist. Sain salongist vee ära, auto seisis vihma käes ja tulemus sama! Rohkem koguneb vett eriti juhi istme alla ja selle taha põrandale. Kõrvalistujapool on kuiv. Kuna see keskluku plokk on ka vee alt läbi käind, siis uksed plõksuvad, aknad ei tööta. Nyyd auto kuivand et vähemalt plõksumine on ära jäänd, aga aknad ja pult ikka ei toimi. Kus kohast jooksevad läbi Passatil sadevee kanalid ja kuidas neid puhastada, või millest alustada??? Lisaks see et kui keskluku plokk on juba vee all saanud liguneda, kas selle kuivatamisel ja puhastamisel ta uuesti korralikult toimima ka hakkab või tähendab see uuega asendamist ja mingi 180 eurist väljaminekut??? Olen googeldand probleemi, igal pool erinevad hädad või siis konkreetset midagi vaid yleyldine laiali valguv jutt. Ja kas kannataks keskluku plokki kuhugi mujale "istutada" mõistlikumasse kohta, mille peale Volkari ehitajad ei olnd suutelised tulema, on keegi seda teind? Tõesti jama tõsine ikka .AITÄH asjalike nõuannete eest ette ära!
Viimati muutis argo, 28 Juul 2012, 08:58, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Re: Passat99 uputab
95% juhtudest on murekoht kapoti all seal "vannis" kus asetseb aku. Seal põhjas on 2 auku, kust vesi voolab auto alla. Need augud on tavaliselt mingeid lehti ja muud sodi täis. Seal peaks olema ka mingid kummijullad. Need võid kohe minema loopida, saab augu diameetri suuremaks.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Üks auk asub siis aku all ja teine juttude järgi on aju(seal vannis juhipool must karp) all. Seda comfortmoodulit võid proovida kuivatada ja puhastada aga kui ta ikka tööle ei hakka siis saad lammarist või foorumist odavamalt selle comfortmooduli.
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Minu samale probleemile andis lahenduse katuseluugi äravoolude puhastamine (juhul, kui sul on ikka katuseluuk).
Ja kui on katuseluuk, siis kontrolli, kas A-piilarite kaudu katuseluugist tulevad äravoolu torukeste otsad on esiuste ingede juures kummilutude sees, mitte ei tilpne niisama ja ja ei lase vett sealtkaudu mati alla jalgade juurest.
Oli sama mure. Võta aju lahti ja vaata lambiga, kas näed salongi. mul oli aju ja kere vaheline tihend ära mädanenud. Sealt lasi vett sisse. Võtsin aju plastikkarbi ära, lasin sinna kere ja ja plastiku vahele silikooni ja mure lahenes
lepik, kuidas ma seda näen, kas need on seal kummiluti sees või ei? mul just see viga ongi ma kardan, sest kui ülevalt vette valasin katuseluugi äravoolu auku, siis sealt eest vasakult nagu kere seest mingitest aukudest hakkas salongi jooksma.aga kuidas sinna ligi saab ?
-
- Huviline
- Telefon: 56791733
kuidas see plastik korpus ära käib?raido90 kirjutas:Oli sama mure. Võta aju lahti ja vaata lambiga, kas näed salongi. mul oli aju ja kere vaheline tihend ära mädanenud. Sealt lasi vett sisse. Võtsin aju plastikkarbi ära, lasin sinna kere ja ja plastiku vahele silikooni ja mure lahenes
Tel: 56791733
Ma nüüd 100% enam ei mäleta, 4 aastat mõõdas sellest, kõrvalistuja poolt lammutasin pardatsoki vist eest ära osaliselt ja juhi poolt ka miskid plastikud. Igastahes kui plastikosad eest, siis seal all on keres sellised ümmargused augud selle koha peal, kus ingede juures need väljutuslutud on. Aga need kuramuse augud on täpselt nii suured, et kaks sõrme ajad seaslt sisse küll, aga liigutada neid eriti ei saa. Mässasin tükk aega ja mäletan, et lõikasin endale sisse kenasti ka seal urgeldades. Kui plastikud eest saad aru millest räägin. Jõudu!põlts kirjutas:lepik, kuidas ma seda näen, kas need on seal kummiluti sees või ei? mul just see viga ongi ma kardan, sest kui ülevalt vette valasin katuseluugi äravoolu auku, siis sealt eest vasakult nagu kere seest mingitest aukudest hakkas salongi jooksma.aga kuidas sinna ligi saab ?
-
- Huviline
- Telefon: 56791733
põlts kirjutas:lepik, kuidas ma seda näen, kas need on seal kummiluti sees või ei? mul just see viga ongi ma kardan, sest kui ülevalt vette valasin katuseluugi äravoolu auku, siis sealt eest vasakult nagu kere seest mingitest aukudest hakkas salongi jooksma.aga kuidas sinna ligi saab ?
oskab keegi seletada, kuidas see plastik korpus küljest käib, ehk miskeid piltidega õpetust lausa
Tel: 56791733