Olen nii googledanud kui siit foorumist otsinud aga vastuseid pole leidnud. Autoks 92 aasta Golf 3 GT, 1.8 66kW manuaal.
Probleem on siis selline, et kiirendades tuleb kuskilt eest mingi kõrin, ei ole mingi kole kõrin vaid pigem midagi sellist nagu mõni laste mänguasi teeks.

Niisama töötab mootor ideaalselt, kohapeal seda häält ei tee ja toimub ainult iga käiguga sõites siis kui gaasi annan ja kiirendan. See kui kõvasti ma kiirendan ei oma samuti tähtsust. Tundub, et toimub rohkem madalamatel pööretel ja siis kui koormus suurem. Vajutad gaasi siis on kõrin ja nii kui gaasi lahti lased jääb vait. Veermiku probleemiga tegu olla ei tohiks, pigem tuleb nagu mootori poolelt. Probleem on olnud juba päris kaua ja otseselt sõitmist ei tundu mõjutavat.
Oskab keegi öelda mis seda põhjustada võib?
Ja teine küsimus oleks selline, et kust on võimalik osta tagu piduritele seda suurt ümarat kaitse plekki mis on ketaste taga? Olen erinevaid interneti varuosa poode kamminud ja pole kuskilt leidnud, võibolla ei oska õige nimega otsida. Probleem on selles, et ühelt poolt on lihtsalt läbi mädanenud ja koliseb.
Tänud juba ette kui keegi vastata viitsib.