Turbiin lammutusest
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Turbiin lammutusest
Tere
VW passatil siis läks käigukast tuksi, nagu ikka neil juhtub. Ostsin taastatud kasti alla,aga see sõidab ainult 2 km ja jääb seisma,töökotta tagasi sai sõita ainult tagurpidi. Arvatavasti siis turbiin õhtal.
Mis te arvate,kas tasub hakata lammutusest turbiini ostma,mille saaks 120 euroga või tuleks osta taastatud turbiin 300-ga? töökorda lammutuse omal ei tea keegi,kuigi tagastamise võimalus on olemas. Pauku pannud auto küljest tuleks lammutuse turbiin.
VW passatil siis läks käigukast tuksi, nagu ikka neil juhtub. Ostsin taastatud kasti alla,aga see sõidab ainult 2 km ja jääb seisma,töökotta tagasi sai sõita ainult tagurpidi. Arvatavasti siis turbiin õhtal.
Mis te arvate,kas tasub hakata lammutusest turbiini ostma,mille saaks 120 euroga või tuleks osta taastatud turbiin 300-ga? töökorda lammutuse omal ei tea keegi,kuigi tagastamise võimalus on olemas. Pauku pannud auto küljest tuleks lammutuse turbiin.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Turbiin lammutusest
Esiteks, väga huvitavalt taastatud kast kui turbiini ei vahetatud. Või turbiin jäi sinu vana? Aga seda loteriid meie küll sinu eest mängida ei saa, et kas see romula oma kestab või mitte. Kui sa midagigi sellest doonorautost teaks mille pealt ta pärit on siis saaks ehk midagi arvata. A'la kui ta on ikka ainult 100 000km sõitnud siis eeldatavasti veel turbiin läbi ei ole. Aga seda ei taha uskuda.
Turbiin jäi minu vana. Remondimehed kes kasti vahetasid ei ütlenud turbiini vahetuse kohta ühtki soovitust. TAastatud kasti tõin alla ja kui see ka tööle ei hakkanud,siis arvati alles,et järsku turbiin ka pekkis.
Ok...saan taastatud turbiini 200-ga õnneks, alguses küsiti küll 300 aga kuna ma juba olin ühe 600 neile käigukasti ja õli eest sinna j'ätnud,siis lasid turbiini hinda vähe alla. Homme sõidan järele ja vaatan,kas saab veel Passatist töölooma.
Ebaõnn on siiani mind selle masinaga taga ajanud.
Ok...saan taastatud turbiini 200-ga õnneks, alguses küsiti küll 300 aga kuna ma juba olin ühe 600 neile käigukasti ja õli eest sinna j'ätnud,siis lasid turbiini hinda vähe alla. Homme sõidan järele ja vaatan,kas saab veel Passatist töölooma.
Ebaõnn on siiani mind selle masinaga taga ajanud.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Veider jah, et turbiini vahetust ei soovitatud. See on tavaliselt esimene asi mis vahetusse läheb kui kasti remont hakkab. Aga ega kaotada ole midagi, pane see taastatud turbiin alla ja vast sõidab jälle. Nende kastidega ongi see jama, et sa võidki seal viga jälitama jääda ja raha muudkui kulub. Sõlmi mis lõpuks ära kuluvad on palju ja lõpuks ületab eelarve juba auto maksumust. Endal mul see tee läbi käidud ja rohkem küll ei taha. Kahetsen siiamaani, et kohe peale kasti peetiminekut manuaaliks ümber ei ladunud, oleksin poole odavamalt lõppkokkuvõttes hakkama saanud.
Nii, käisin täna Tallinnas ära ja ostsin taastatud turbiini ka alla. Ei olnud siis selle viga ka ja auto ikka ei liigu. Eelarve hakkab juba 1000 euri saama. Viimane lootus on kasti garantii ja las teevad ise oma si** korda. Tuttav kunagi rääkis,et neil masinatel autm. kast saast ja ei pea vastu,aga mina seda usku ei tahtnud,arvasin ikka,et kui ta loodud on siis peab sõitma ka ju.
MAnuaaliga ei saa ise sõita paraku ja näen eluaeg nende autom. kastidega vatti.
Tänasest on selline tunne,et päästavad ainult põlevad tikud bensiinipaagis.
MAnuaaliga ei saa ise sõita paraku ja näen eluaeg nende autom. kastidega vatti.
Tänasest on selline tunne,et päästavad ainult põlevad tikud bensiinipaagis.
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Tõeliselt pädev töökoda kes arvab turbiini viga kui auto sõidab ühtepidi ja teistpidi mitte. Ehka paned kirja mis koht sedasi "arvab" vigasi. Auto mudel oleks ka huvitav teada.
M.O.T.T
See tundus endalegi huvitav,aga Tallinnas kivila 26 selline töökoda,kus nad taastavad automaatkaste,sealt sain ka kasti. Mõtlesin et ju siis on õige jutt,kui "spetsialistid" nii on väitnud. Saadan neile auto nüüd garantiiremonti,kui kuidagi odalt haapsalust tallinna saan oma passati.
Haapsalus siis monteeriti juppe külge,mis ma tõin. Kivila 26 tulid jupid ja soovitused.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
Haapsalus siis monteeriti juppe külge,mis ma tõin. Kivila 26 tulid jupid ja soovitused.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]