Passat 2002 MDF raadio replace

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Lauripoiss
Huviline
Auto: VW Passat 1.8T 02.a
Kontakt:

Passat 2002 MDF raadio replace

Lugemata postitus Postitas Lauripoiss »

Tere,

Kuna tehnika ja aeg on ikka niipalju edasi liikunud siis tekkis idee vahetada välja enda Passati 2002 aasta orig. makk. Kuna oman ka iPhone siis oleks väga chill kui juhtmevabalt saaks sellest isendist muusikat makki lasta VÕI teine option USB pulga variant. Põhieesmärk... vältida tahaks igasugust juhtmejama armatuuri juures.
Tegu siis sellise isendiga: https://www.google.com/search?q=PAssat+ ... hQeKmoGTDQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Äkki keegi oskab soovitada mõnda head 2DIN makki sinna .. mis kõige paremini sobiks sinna. Nii mõõtudelt kui kvaliteedilt. Autos on ka kõlarid originaalid.
Täpsustuseks niipalju, et väga muusikapede pole ja ulme ehitust teha ei viitsi. Ehk siis väikse vaevaga suhteliselt norm kvaliteet. Mida ka pakkuda ei võiks oleks odavad hiinakad ja muud underground tootjad.

Ahjaa... unustasin ka mainida, et autol on ka roolilt juhtimine ... Vol + track... überbling oleks kui selle saaks säilitada custom makiga.
Viimati muutis argo, 27 Aug 2012, 13:49, muudetud 2 korda kokku.
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Passat 2002 MDF raadio replace

Lugemata postitus Postitas dellu »

Veidi OT, aga minu Iphone kasutaja kasutan autos sellist asja, mis tekitab FM sagedusele muusika http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=14155" onclick="window.open(this.href);return false; (samas on ka Handsfree eest). Muusikat mängima panna saab otse seadmelt, ei pea Iphonei näppima, lugude vahetamisega sama teema (suhtleb üle Bluetoothi). Kaasas veel rooli ja tavaline pult. See oleks siis alternatiiv lammutamise ja asendamise teemale.
Viimati muutis dellu, 29 Juun 2012, 12:58, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Lauripoiss
Huviline
Auto: VW Passat 1.8T 02.a
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Lauripoiss »

Tänud ... eks kui miskit muud üle ei jää siis tuleb FM peale minna... kuda muidu helikvaliteet nendel asjadel on??? Olen ühele FM asjale peale sattunud mis pani madalad helid küll üsna kõrvukriipivalt plärisema... :(
dellu kirjutas:Veidi OT, aga minu Iphone kasutaja kasutan autos sellist asja, mis tekitab FM sagedusele muusika http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=14155" onclick="window.open(this.href);return false; (samas on ka Handsfree eest). Muusikat mängima panna saab otse seadmelt, ei pea Iphonei näppima, lugude vahetamisega sama teema (suhtleb üle Bluetoothi). Kaasas veel rooli ja tavaline pult. See oleks siis alternatiiv lammutamise ja asendamise teemale.
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;

dellu
Moderaator
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020

Ma mingi suur melomaan ei ole, et oskaks nüüd hinnata kui ideaalne helipilt on, aga mina olen rahul. Soovikorral saaks kuulata ka. Mul endal oli ka kunagi ammu mingi USB pulga variant, mis oli väga kehva heliga. Selliste FM omadega olen Saksamaalt n+1 korda koju sõitnud ja teinekord a la poodi minnes välja tõmmates avastad et mingi kohalik raadio on ka samal sagedusel.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Pealik
Huviline
Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988

Lugemata postitus Postitas Pealik »

Nagu ma mitmes teemas olen öelnud, siis minul on tavaline MP3 mängja MFD navi taha ühendatud Dietz-1213 kaabliga. Proovisin ka mingisugust FM transmitterit, aga selle heli küll minu jaoks rahuldav ei olnud. Ise olen hakanud mõtlema MFD välja vahetamisest, näiteks mõne Pioneeri 2DIN multimeedia süsteemi vastu (Pioneer F700BT). Minu küsimus oleks aga selline, et mis moodi see Pioneer Passatile taha ühendada? Kas saab mingite odavate üleminekute/pistikutega hakkama või on mingit kallimat jubinat vaja?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Tavaliselt on ISO üleminekud olemas. Gps antenni pead kleepima kuhugi armatuuri peale.
Üks võimalus on, et paar juhet pead ümber tõstma ja kui on rooli nupud siis pead mingi vahekarbi muretsema.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

tarmot
Huviline
Auto: CLK 55 amg, S3 8P REVO & Freemont

Lugemata postitus Postitas tarmot »

Mina toppisin enda Passatisse just 200-eurise Hiinaka, ainukene keberniit oli sellega, et 2-DIN mängijate gabariidid on Passati pesast tunduvalt väiksemad ning raadio kinnitamine on raskendatud.
DVD-plaate mängib, isekirjutatud DVD-sid saan ka vaadata, raadio toimib ilusasti, MP3 plaate mängib, CD-plaate mängib, 2 x SD mälukaardipesa (ühes istub iGo navi soft), 2 x USB (üks port ees, teine kaabliga taga ning veetud kindalaekasse), tagurduskaamera toimib ilusti, emakeelne navigaator toimetab hästi ning BT handsfreega ei ole samuti probleeme olnud. Digiboksiga kannatab TV-d ka vabalt vaadata.
Sound - sellega on pisut keerulisem sest mängijast tulev sound kriitikat ei kannata, aga selle vastu aitas hästi 2 võimendi, korralike kõlarite ja subaka lisamine.
Mina olen Hiinakaga päris rahul sest sama raha eest, mis maksab väga korralik 2-DIN sain mina kõik, mida hing ihkas (hea heli ning funktsionaalsuse).

PS! Roolinuppude kaabel oli ka makiga kaasas + 1 lisamolu panen varsti lapse jaoks istme peatoe sisse juurde sest selline optsioon täiesti olemas.
Viimati muutis tarmot, 02 Juul 2012, 21:20, muudetud 3 korda kokku.
Kui sul on tarvis mõnd eksklusiivsemat või rariteetsemat varuosa / jubinat (veljed, istmed-polstrid, tuuningujubiad) siis võib pöörduda minu poole (vt. minu asukohta).

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Endal käsil just sama teema, et multimeedia keskus autosse. Kuidas lahendasid antennide paigutuse? Millepealt see makk siis toimetab? Mingi windows CE? Kas digiboks siis av in sisendiga maki taga?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Pealik
Huviline
Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988

Lugemata postitus Postitas Pealik »

tarmot kirjutas:Mina toppisin enda Passatisse just 200-eurise Hiinaka...
Mis moodi ühendamine õnnestus, kas oli vaja mingeid üleminekuid? Üks ühele ta originaal pistikute taha ju ei istu?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Miks ei istu? ISO standart pistik ja istub kuhu vaja. Ja isegi kui pole siis poest lahtiste otstega ISO pistik, jootekolbi ja korras.

tarmot
Huviline

GPS toimetab jah Windows CE 6.0 pealt
GPS antenni paigaldasin A-Piilari katte alla.
DTV antenni paigaldasin tagaluugi juurde polstri alla ning kaasas oli selline antenn:
http://www.ghtop.com/upload/product_201 ... 3-18_b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Boksi ühendamine oli lihtsamast lihtsam sest raadiol olemas lisaks kaamera inputile veel üks kollane vaba input ning audio jaoks ka valge ja roheline input olemas.
Kuna raadio installi ajal kasutasin HTC Titan telefoni siis iPhone connector kaabel jäi installimata, nüüd taaskord õuna kasutajana tuleb korra raadio uuesti välja võtta
ja ka see kaabel taha ühendada.
Samuti tuleb teine DTV antenn ka ära paigaldada sest sõidupeal TV ei toimeta hästi kuid teise antenni külgepanek peaks selle mure ka lahendama.
Boks on siis kasutusel selline:
http://www.ramia.ee/HD_car_dvb_t" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis tarmot, 02 Juul 2012, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Kui sul on tarvis mõnd eksklusiivsemat või rariteetsemat varuosa / jubinat (veljed, istmed-polstrid, tuuningujubiad) siis võib pöörduda minu poole (vt. minu asukohta).

tarmot
Huviline

Pealik kirjutas:
tarmot kirjutas:Mina toppisin enda Passatisse just 200-eurise Hiinaka...
Mis moodi ühendamine õnnestus, kas oli vaja mingeid üleminekuid? Üks ühele ta originaal pistikute taha ju ei istu?
Ei olnud tarvis mingeid üleminekuid ainult 2 kaablit vahetasin pistikus omavahel ringi (battery ja ignition) - need Volkaril vastupidi
Viimati muutis tarmot, 02 Juul 2012, 22:16, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Kas näed ka maksustatavaid kanaleid või ainult tasuta?

dellu
Moderaator

Zoomi kaardiga peaks muud ka nägema. Sõbral on Alpine tehnika ja tema võttis minuarust selle kaardi lisaks. Või õigemini ta tegelt ostis selle koju küll digitv-ga telekasse, aga sai enne autos ka proovitud. Autos siiski enamus ajast vaatab tasuta tv-d.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Äkki saad uurida, mis tal täpsemalt on? Väga huvitab see, eriti just TV sest tavaliselt seda autos pole :)

dellu
Moderaator

Sellega on tegelt selline lugu, et seda mudelit Eestis ei müüdagi. Mingi vanem digiboks, millel on MPEG2 kodeering, aga Alpine esinduses joodetakse midagi ringi (ma isegi ei tea kas seda tööd ametlikult pakuti või oli mingi tutvuste kaudu teema). See töö ise juba maksis 100 euro kanti. Lisaks oli siis veel vist vaja seda nn Conax moodulit/kaardipesa, igaüks ei sobi (vähemalt need mida oomipoes müüakse). Nii et selle teadmisega pole sul vast suurt midagi peale hakata. Pigem vaata mingi selline, millel MPEG4 tugi ja DVB-t.
Ja noh see ei ole golfis, ehk headunit ja digibox on eraldi vidinad. Üks oli tal jah nn 2-DIN, aga teises autos on 1-DIN väljasõitev. See seisab minu garaazis, sealt saan vajadusel vaadata muidugi.
Viimati muutis dellu, 03 Juul 2012, 11:49, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Clarion müüb nx702E seadet millel siis on dvb-t tugi olemas, kuid pole midagi mainitud conax mooduli lisamisest. Conax moduliga on see et peab olema kõige uuem ja toetama seda 7 protokolli vms... . Starmani oma pole mõtet küsida too on lukus kaardiga, aga näiteks soomes saab mingist tavalisest poest töötava conax mooduli.

dellu
Moderaator

Sorry ma võin muidugi segi ka ajada, äkki oli see conax hoopis talle koju. Kuna neid sai korraga otsitud ja see oli eelmine suvi, siis pead ei anna.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Pilt
see on siis see moodul, mis käib Eestis müüdavatele telekatesse sisse

Sellel on CI pesa, mis on universaalne ja käib igale seadmele millel CI pesa.
Viimati muutis R36, 03 Juul 2012, 13:30, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator

seda jah, aga ma ei mäleta kas me proovisime autos koos mooduliga või ainult kaarti. Homme õhtul lähen garaazi, siis vaatan mis seal seadmes on, kas lihtsalt peenike kaardipesa või on Conaxi pesa suurune auk. Zoomi kaart on tal anyway kodus.

Delvis

HT27
Huviline
Auto: Üks teine Vag
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas HT27 »

Ise soovitaks sellist ,tv tuneri saab kuhugi ära peita ja kindalaekasse kaardilugeja http://www.autoextra.ee/web/digi-tv-tuuner.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;

wermecher
Huviline
Auto: VW Passat B5.5 V5

Lugemata postitus Postitas wermecher »

Ma ei hakka uut teemat vast tegema, endal samuti 2002a Passat ja tal on nüüd kasseti ja CD osa eraldi nagu oleks 2x 1Din sektsioonid. Küsimus järgmine, kust ma saaks kahvlid osta, et selle maki sealt väljasaaks? Ning mis mul vaja läheb, et uus makk sobitada sinna vana asemele? Mul on multifunktsionaalne rool ka nuppudega.

Peaks selline olema praegu tehase makk : http://www.utvdrive.co.uk/fs/img/stock/ ... -radio.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis wermecher, 17 Aug 2012, 14:33, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

wermecher kirjutas:Ma ei hakka uut teemat vast tegema, endal samuti 2002a Passat ja tal on nüüd kasseti ja CD osa eraldi nagu oleks 2x 1Din sektsioonid. Küsimus järgmine, kust ma saaks kahvlid osta, et selle maki sealt väljasaaks? Ning mis mul vaja läheb, et uus makk sobitada sinna vana asemele? Mul on multifunktsionaalne rool ka nuppudega.

Peaks selline olema praegu tehase makk : http://www.utvdrive.co.uk/fs/img/stock/ ... -radio.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Omal sain samasuguse maki kätte täiesti tavaliste käepäraste vahenditega. Hiljem saab maki ja cd mängija vahelt eemaldada plastist vahetüki. Midagi lõhkuma seejuures ei pea. Ning asemele mahtus 2 din Alpine raadio. Lisaks veel seda, et pärast maki vahetust saab helikvaliteedi muudatus olema väga üllatav. :-)
Roolinuppude jaoks saab osta tuntumatele firmadele (Pioneer, Alpine jm) adapteri, mis konverdib maki signaalid rooliga suhtlema. Otsida tasub asju Noorest tehnikust, ebayst, või muudest autoaudioga tegelevatest poodidest.
Maki eemaldamisest juttu siis varem siin:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=44&t=89864" onclick="window.open(this.href);return false;

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt

wermecher
Huviline
Auto: VW Passat B5.5 V5

Lugemata postitus Postitas wermecher »

Tänud info eest. Maki sain kätte vana telefonikaardi abil, lõikusin sobivad "tööriistad" sellest välja ja polnud probleemi kätte saamisega.
Seal on jah kahe sektsiooni vahel plastiktükk, mis käib lihtsalt välja. Huvitav kas kusagil Eestis ka müüakse Passatile 1Din auku sobivat sahtlit (panipaika), mis täidaks lihtsalt ühe augu ära, et saaks viisakalt 1Din maki panna, kui ei ole soovi 2Din maki vastu.

Selle sahtli all pean silmas sellist asja : http://enfigcarstereo.com/shopsite_sc/s ... upper_.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ning väga detailne maki väljavahetamise teema on siin foorumis : http://www.passatworld.com/forums/60-mo ... darth.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis wermecher, 26 Aug 2012, 18:19, muudetud 2 korda kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Suvaline Golfi oma ei sobi? Lammutused täis neid vidinaid.

Vasta

Mine “Audio ja video”