Kustutada
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Pihusti loksub
Kindlasti võib loksuv pihusti tekitada ebastabiilset tühikäiku. Pihustite väljasaamiseks on miskine spets. abinõu, praktikas kasut. selleks sobivat mutrivõtit. Tiks on vast vanast ja kulunud hüdrotõukuri(-te)st. Mis ja mis kujul on pihusti tihendatud, aitab vast orig. varuosade programm, osadel on 1 ja osadel 2 tihendit.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Teine komplekt pihusteid olemas, vaatan mitu tihendit seal on.
Puhastaks ära ka juba kui naguinii peab küljest ära kiskuma. Atseooni sisse ligunema ?
Puhastaks ära ka juba kui naguinii peab küljest ära kiskuma. Atseooni sisse ligunema ?
GTI kirjutas:Kindlasti võib loksuv pihusti tekitada ebastabiilset tühikäiku. Pihustite väljasaamiseks on miskine spets. abinõu, praktikas kasut. selleks sobivat mutrivõtit. Tiks on vast vanast ja kulunud hüdrotõukuri(-te)st. Mis ja mis kujul on pihusti tihendatud, aitab vast orig. varuosade programm, osadel on 1 ja osadel 2 tihendit.
Tere, mina olen Olari. Olen G2 sõltlane.
Tundub et asi sai korda, võtsin pihustid maha ja olid tahmased. Asendasin need teise olemasolevae pihustitega ja tühikäik on hetkel küll väga hea. Millegipärast oli üks pihusti eriti tahmane , mis võib sellist asja põhjustada?
Tere, mina olen Olari. Olen G2 sõltlane.