Hammasrihma vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56912453
- Auto: VW Golf 3 GTI(USA), VW Golf 3 1.9tdi,ZAZ 968M, vw golf 3 1.4
Hammasrihma vahetus
Tervist,
Mure selline- hammasrihma vahetus aeg on käes, aga pole elusees veel ühelegi autole teinud.
Ühesõnaga küsimus oleks selline, mis tuleks veel peale hammasrihma enda ära vahetada?
Soovituslikult, millest ma olen nagu ise aru saanud:
Veepump
Genekarihm(tundub jama nagunii)
Mingid rullikud
Mingid tihendid
Millised rullid ja tihendid siis täpsemalt?
Mootoriks siis 1.9 TD 55kw
Maido, 56792928
Mure selline- hammasrihma vahetus aeg on käes, aga pole elusees veel ühelegi autole teinud.
Ühesõnaga küsimus oleks selline, mis tuleks veel peale hammasrihma enda ära vahetada?
Veepump
Mingid rullikud
Mingid tihendid
Maido, 56792928
Viimati muutis MaidoR, 05 Sept 2012, 21:06, muudetud 1 kord kokku.
Golf 3 2.0 85kw(USA,GTI)+ paar g3 veel
Never say never.
Never say never.
Re: Hammasrihma vahetus
MaidoR kirjutas:Tervist,
Veepump
Mingid rullikud
Mingid tihendid
Maido, 56792928
Müüakse ju hammasrihma komplekte. Ilmselt tasuks see komplekt võtta.
Muidu jah, rihm, veepump, pingutusrullik ( mis on 1.9 td mootoril veel eraldi), klapikambrikaane tihend.
Tihendid ja muud asjad oleks vaja nii või naa ära vahetada kui tahad autot korras hoida, ehk siis vaadata mis seal lekib ja mis mitte. Veepumba tihend on tavaliselt pumbaga komplektis kaasas.
Viimati muutis AlexP, 06 Sept 2012, 15:40, muudetud 1 kord kokku.
- andrec
- Huviline
- Telefon: 53454729
- Auto: Audi urS4, Audi A6
- Kontakt:
Kui vin koodi saadad mulle privaga, võin omapoolse pakkumise teha rihmavahetusele koos detailide nimekirjaga mida võiks/tuleks/peaks vahetama!
-
- Huviline
- Huviline
andrec kirjutas:Kui vin koodi saadad mulle privaga, võin omapoolse pakkumise teha rihmavahetusele koos detailide nimekirjaga mida võiks/tuleks/peaks vahetama!
Üldjuhul mõtlesin, et vahetan ise. Kuna ei raatsi vahetuse eest juurde küll maksta, kui saaksin ise ka hakkama. Küll aga pikema ajaga.
Never say never.
Never say never.
romeoD kirjutas:Kas td-l on veepump hammasrihma peal? 47-sel vabalthingaval kyll polnud.
TDl peaks sama moodi olema ikka.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Kindel on see,et 1,9 TD.55 kw. mootoril on hammasrihma vahetus omaette teema,veepumba vahetus hoopis teine teema. Veepumpa vahetatakse nendel mootoritel,millel jookseb hammasrihm üle veepumba. 1,9 TD 55kw. seda ju pole. Vaja on rihm ja pingutus rullik. Ülejäänud mõttelõng (tihendid,tosool,uued kolvi rõngad,) jäta koju.
t6nis3 kirjutas:Kindel on see,et 1,9 TD.55 kw. mootoril on hammasrihma vahetus omaette teema,veepumba vahetus hoopis teine teema. Veepumpa vahetatakse nendel mootoritel,millel jookseb hammasrihm üle veepumba. 1,9 TD 55kw. seda ju pole. Vaja on rihm ja pingutus rullik. Ülejäänud mõttelõng (tihendid,tosool,uued kolvi rõngad,) jäta koju.
Sekundeerin. Siis pole tõesti mõtet veepumpa vahetama hakata koos hammasrihmaga. Saab pärast eraldi ka vahetada, kui vajadus. TDI-del see jama, et veepump on hammasrihma peal ja kui pump lekkima hakkab, siis mõttekas ylejäänud mäng ka ära vahetada, aga odavam kasvõi yle rihmavahetuse pumpa vahetada.
Aga kui midagi muud teha pole ja raha yle jääb nagu tele2 reklaamides, siis võib ju ka piduritorustiku korraga välja vahetada ja tagumised pidurikettad koos klotsidega ka.
-
- Huviline
Viimane soovitus oli super, aga aitäh.
Raha kahjuks üle ei ole. Aga võiks.
Nüüd siis olen juba otsustanud hea hinnapakkumise korral asjatundjal selle töö ise ära teha.
Raha kahjuks üle ei ole. Aga võiks.
Nüüd siis olen juba otsustanud hea hinnapakkumise korral asjatundjal selle töö ise ära teha.
Never say never.
Never say never.
-
- Huviline
- Telefon: 56788558
- Auto: Golf III 92a 55kw,vento 66kw 1.8 93a
- Kontakt:
Mul läks vahetamisele rihmad ja tihendid koos veepumbaga ja termostaatiga..(kokku köik 80.-E) Vahetatud sai ise küll ise, aga kvaliteet on sitem(SRY)! Soovitus ärge ostke ka Continental rihmasid.-pole head!
täna teeninduses selgus taas uuesti vahetusse rihmad ja tihendid kuna õli hakkanud läbi laskma! Nüüd parem maksta suurem summa ja heal mehaanikul õpinud meestel teha!
hoiab ise aega ja närve kokku!
suht odav ja parem ikka Parem karta-kui kahetseda!
aga edu !
täna teeninduses selgus taas uuesti vahetusse rihmad ja tihendid kuna õli hakkanud läbi laskma! Nüüd parem maksta suurem summa ja heal mehaanikul õpinud meestel teha!
hoiab ise aega ja närve kokku!
suht odav ja parem ikka Parem karta-kui kahetseda!
aga edu !
Viimati muutis tulejumal25, 11 Sept 2012, 17:56, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Parandan tehniliselt vastaja romeoD vastust. Nimelt ,ka TDI mootoril on nii,et hammasrihm ,,jookseb,, Väntvõll, abivõll,nukkvõll.+ pingutus rullik+pisike leevendus rullik.Need on 66 Kw. ja 81 kw.TDI-d. Rootor pumbaga. PDI. mootoritel on veepump hammasrihma ajamiga,Samas aru ei saa romeo D,Sinul ka ju TDI.
Viimati muutis t6nis3, 11 Sept 2012, 22:09, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
oeh...mis me ikka vaidleme...tegu siis ALH TDI 66kw tandempumbaga mootoriga...sisuliselt sama mis 81kw veidi võimsam "kaksikvend" nagu näiteks AHF moto koodiga isend. ehk siis mis muu veel peale hammasrihma seda veepumpa ringi ajab nagu pildil nähat6nis3 kirjutas:Parandan tehniliselt vastaja romeoD vastust. Nimelt ,ka TDI mootoril on nii,et hammasrihm ,,jookseb,, Väntvõll, abivõll,nukkvõll.+ pingutus rullik+pisike leevendus rullik.Need on 66 Kw. ja 81 kw.TDI-d. Rootor pumbaga. PDI. mootoritel on veepump hammasrihma ajamiga,Samas aru ei saa romeo D,Sinul ka ju TDI.

ikka hammasrihm ja odavam on see ~30 v 40 euri selle alla magama panna kui hakata hiljem seda kinni jooksnud turbiini/tiiviku pärast tervet komplekti vahetama. romeoD räägib õiget juttu sest ta ikkagi omab pmt samasugust TDI d nagu sel pildil. Mina oman ka PD isendit ja teisel jah samuti hammasrihma pealt see veepump ringi käib.

Viimati muutis copilot, 11 Sept 2012, 23:13, muudetud 2 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
t6nis3 kirjutas:Parandan tehniliselt vastaja romeoD vastust. Nimelt ,ka TDI mootoril on nii,et hammasrihm ,,jookseb,, Väntvõll, abivõll,nukkvõll.+ pingutus rullik+pisike leevendus rullik.Need on 66 Kw. ja 81 kw.TDI-d. Rootor pumbaga. PDI. mootoritel on veepump hammasrihma ajamiga,Samas aru ei saa romeo D,Sinul ka ju TDI.
Jah, mul on ka TDI, seega tean kindlalt väita, et veepump on hammasrihma peal. Ja mul pole mitte PD, vaid kõrgsurvepumbaga. Kui ei usu, siis vaata copiloti poolt jagatud pilti.
Üks kord sa t6nis juba oled siin jama ajanud rihma vahetuse kohta ja nüüd jälle....
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
- Huviline
- Kontakt:
mul on paki peal mölemad kirjas! continental ja all kohe kirjas contitech! Teeninduses öeldi ka et neid nad ei kasutagi -kasutavad paremaid millel on karantii isegi olemas! eks see paistab siis !romeoD kirjutas:continental või contitech?

Viimati muutis tulejumal25, 12 Sept 2012, 08:58, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
tulejumal25 kirjutas:mul on paki peal mölemad kirjas! continental ja all kohe kirjas contitech! Teeninduses öeldi ka et neid nad ei kasutagi -kasutavad paremaid millel on karantii isegi olemas! eks see paistab siis !romeoD kirjutas:continental või contitech?
no kui see rihm ei ole sul mingi a la 6 aastat kuskil külm-soe-külm-soe riiuli peal seisnud siis ei ole sel rihmal vast häda midagi. ei ole ju tegu mingi "made in china ja kuuri taga" no name rihmaga.
Viimati muutis copilot, 12 Sept 2012, 13:41, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Conti rihm on küllaltki hea. Teise firmana tasub võtta Gates rihmad.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
SKF hammasrihma komplekt on parim: garantii korralik ( kui ise jama maha ei pane siis hyvitatakse ilusti koik ), komplekt sisaldab koik mis hammasrihma vahetuseks vaja on, isegi opetus on kaasas kui ei oska vahetada
)

-
- Huviline
- Kontakt:
copilot kirjutas:tulejumal25 kirjutas:mul on paki peal mölemad kirjas! continental ja all kohe kirjas contitech! Teeninduses öeldi ka et neid nad ei kasutagi -kasutavad paremaid millel on karantii isegi olemas! eks see paistab siis !romeoD kirjutas:continental või contitech?
no kui see rihm ei ole sul mingi a la 6 aastat kuskil külm-soe-külm-soe riiuli peal seisnud siis ei ole sel rihmal vast häda midagi. ei ole ju tegu mingi "made in china ja kuuri taga" no name rihmaga.
riiulil ei saanud ta kuidagi nagu f*ck [VW Bot: "Keel korda!"] seista! golf sai soetatud 2 kuud tagasi! ja rihm tuli poest ka kohe tellimsega ja kohe kui käes läks ka mootori peale!
-
- Huviline
eeldan et nõuab see vahetus nn litsentseeritud vms töökoja v meistrimehe kasutamist et ka see nn ilusasti hüvitamine toimuks jama korralMonah kirjutas:SKF hammasrihma komplekt on parim: garantii korralik ( kui ise jama maha ei pane siis hyvitatakse ilusti koik ), komplekt sisaldab koik mis hammasrihma vahetuseks vaja on, isegi opetus on kaasas kui ei oska vahetada)

-
- Huviline
to tulejumal25:
aga mis siis põed. viska see rihm koos ülejäänud mandiga peale. ei ole jua tegu mingi BS rihmaga kohe kindlasti mitte.
aga mis siis põed. viska see rihm koos ülejäänud mandiga peale. ei ole jua tegu mingi BS rihmaga kohe kindlasti mitte.
Viimati muutis copilot, 12 Sept 2012, 16:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Kontakt:
copilot kirjutas:to tulejumal25:
rihm juba kuuaega peal!
Aga esmaspäev teeninduses vahetakse uuesti ära!