autoks passat universaal 98a
et küsimus mis mõõtu kõll sinna istub sisse ilusti? ja mis marki ja watti soovitate?
ette tänades andrei
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
mis originaalis muidu watti oli?audivana kirjutas:Seda pead juba ise vaatama. Palju rahakott võimaldab ja kui võimast mürtsu sinna tahad.
Need sagedualad vms nendest ei oska ma midagi rääkida.
Kas kolarid muugiks?kevva kirjutas:Just minut tagasi Volkswagen Passat B5'lt eemaldatud originaalkõlarid (autolt, millel on 8x kõlarid tehasekonditsioonist)...
Ma pole küll selles kindel, et originaale on lihtsam sebida. Vaatasin siin natuke aega tagasi mõningaid romulaid - pole, esindus ja Forss samuti väitsid, et uuena igatahes ei saa enam. Küll aga pakkus Tallinna Forss kohe letist Clarioni mingeid spets Volkari originaalide asemele sobivaid hinnaga umbes 45 eurot paar. Ka vaherõngad olid letis saadaval Volkswagenile ja väidetavalt salongi kõlarikatteid vahetama ei peaks.rako kirjutas:sul on lihtsam sebida originaal kõlarid juba mitte siin jalgratast leiutada
Arvesta sellega, et sa pead ka kaablid vedama.
Mida selle ukse aktiivkõlari all mõtled? Et lisaks võimendi enne kõlareid?Mister.L kirjutas:Küsiks, mis see ülemise kõlari mõõt on ?
Ei hakka uut teema tegema aga mida soovitaksite hinnaklass kusagil +/-200€, 4uksel need alumised 6.5" välja vahetada, ise mõttlesin, et kuna üleval on kõrged 4neljas ukses siis paneks aktiivkõlarid, et bassi annab rohkem?
Jah see peab paika. Mul olid pikka aega originaalkõlarid lisavõimendi taga ja tõesti mägisid nad päris hästi. Mõni ei saanud arugi, et woofrit tõesti ei ole...Taffa kirjutas:Kui sees on originaalmakk, siis esialgu soovitaks kasvõi prooviks mõne normaalse makiga proovida. Kui maki seaded paika panna, ei usu ise ka, mis häält need kõlarid teha võivad. Ulme bassi ei tasu loota, aga madal ots paraneb kordades.
Võin ka kogu eelnevat kvaliteedi juttu kinnitada. Samal põhjusel mul on siiani veel ustes originaalkõlarid. Ja uue kõlari otsimise põhjus oli tegelikult ainult see, et tagaukses üks originaalidest krõbiseb. Sellega seoses lootsingi leida uut originaali.anryo kirjutas:Jah see peab paika. Mul olid pikka aega originaalkõlarid lisavõimendi taga ja tõesti mägisid nad päris hästi. Mõni ei saanud arugi, et woofrit tõesti ei ole...Taffa kirjutas:Kui sees on originaalmakk, siis esialgu soovitaks kasvõi prooviks mõne normaalse makiga proovida. Kui maki seaded paika panna, ei usu ise ka, mis häält need kõlarid teha võivad. Ulme bassi ei tasu loota, aga madal ots paraneb kordades.
Kas nendega pidid kõarikatteid ka kuidagi muutma?Kristjan9 kirjutas:Minul endal on uste sees sellised komplektid , mis teevad minuarust suht head häält : http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/3838/" onclick="window.open(this.href);return false;
Seda ma tean, et vaherõngad tuleb panna aga kui vahetuseks peaks minema, siis salongi väljanägemine peab jääma täpselt samaks, mis enne ja igasugune muu kõlarikate on välistatud minu valikus. Raha polegi nii määrav. Niikui aru saan siis sul ikka välimus muutus kõlari katetel?Kristjan9 kirjutas:Oleneb , ma ostin plastik alused suurematele kõllidele alla ,et nad uksest kaugemale jääks , oli vist 18£ kui ma ei eksi , minul endal oli selline jama ,et see pealmine kate mis on väikeste aukudega , oli tüng see oli täis plastik , ma ei oskaöelda mismodi sinul on , ja seal on odavamaid komplekte ka kui uurida !
Kas sul siis ei olnud tehasepoolt kõlareid ja ukse kõlarikattel polnud auke sees? Kui taga on kõlarid siis peaks ikka augud seal sees olema.Kristjan9 kirjutas:Jah , kuna ta oli täis plastik (tehasest välja lastud nii ) , aga sinna peale on müüa mõlemat sorti katteid kas hele & tulme , hind oli 12,50£ vist , sina saad nii teada võta taskulamp ja näita sinna sisse vaata kas näed mingilmääral ust vms ....
Ma olen ka näinud neid originaal kõlarikatteid ebays müügil ja täitsa eraldi uksest.J.Aru kirjutas:Kas sul siis ei olnud tehasepoolt kõlareid ja ukse kõlarikattel polnud auke sees? Kui taga on kõlarid siis peaks ikka augud seal sees olema.Kristjan9 kirjutas:Jah , kuna ta oli täis plastik (tehasest välja lastud nii ) , aga sinna peale on müüa mõlemat sorti katteid kas hele & tulme , hind oli 12,50£ vist , sina saad nii teada võta taskulamp ja näita sinna sisse vaata kas näed mingilmääral ust vms ....