2008a multivani rehvid

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
andrus1234
Uustulnuk
Auto: VW Multivan Comfortline
2008a multivani rehvid

Lugemata postitus Postitas andrus1234 »

ostsin 3 kuud tagasi multivani millel on all c tähitusega rehvid, ja mure selles et auto on äärmiselt jäik just linna teedel ( mnt ok) kas see võib olla rehvide viga. Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia :( . Ja veel mure et auto aegaajalt katkub sõidad ja järsku hakkab katkuma, katkub natuke ja siis kaob ära. esinduses vahetatud on gaasipedaali andur nende komm asjale oli see et sõidab kaua sõidab kui jääb seisma saame ka vea teada, ennem tuvastada ei saa. Kes oskab aidata tänud
Viimati muutis argo, 20 Sept 2012, 05:18, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Re: 2008a multivani rehvid

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia :(
Küsi igaks juhuks esindusest üle, kuid minu teada peaks sobima ka tugevdatud ehk RF (reinforced) rehvid. Kontrollida võiks ka koormusindeksit, kas on ikka piisav sinu auto jaoks.
Viimati muutis Garfield, 20 Sept 2012, 09:41, muudetud 1 kord kokku.

andrus1234
Uustulnuk
Auto: VW Multivan Comfortline
Re: 2008a multivani rehvid

Lugemata postitus Postitas andrus1234 »

Garfield kirjutas:
Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia :(
Küsi igaks juhuks esindusest üle, kuid minu teada peaks sobima ka tugevdatud ehk RF (reinforced) rehvid. Kontrollida võiks ka koormusindeksit, kas on ikka piisav sinu auto jaoks.
tänud, teen seda. kas selle katkumise kohta ei oska midagi pakkuda ?

Vasta

Mine “Veermik”