2008a multivani rehvid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Multivan Comfortline
ostsin 3 kuud tagasi multivani millel on all c tähitusega rehvid, ja mure selles et auto on äärmiselt jäik just linna teedel ( mnt ok) kas see võib olla rehvide viga. Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia
. Ja veel mure et auto aegaajalt katkub sõidad ja järsku hakkab katkuma, katkub natuke ja siis kaob ära. esinduses vahetatud on gaasipedaali andur nende komm asjale oli see et sõidab kaua sõidab kui jääb seisma saame ka vea teada, ennem tuvastada ei saa. Kes oskab aidata tänud

Viimati muutis argo, 20 Sept 2012, 05:18, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Re: 2008a multivani rehvid
Küsi igaks juhuks esindusest üle, kuid minu teada peaks sobima ka tugevdatud ehk RF (reinforced) rehvid. Kontrollida võiks ka koormusindeksit, kas on ikka piisav sinu auto jaoks.Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia![]()
Viimati muutis Garfield, 20 Sept 2012, 09:41, muudetud 1 kord kokku.
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Multivan Comfortline
tänud, teen seda. kas selle katkumise kohta ei oska midagi pakkuda ?Garfield kirjutas:Küsi igaks juhuks esindusest üle, kuid minu teada peaks sobima ka tugevdatud ehk RF (reinforced) rehvid. Kontrollida võiks ka koormusindeksit, kas on ikka piisav sinu auto jaoks.Kas sellel margil peavad all olema C rehvid, tehnilisest passist ma seda infot ei leia![]()