virge kirjutas:Eks peab Tln koha otsima kus seda teha saab (kuna enda töö lõpetan alles kell 18 siis suht raske kuskile mõõtma minna )
Kindlasti on mõni pealinna foorumlane, kel manuaalne manomeeter garaažis olemas, ka peale kella 18 garaažis nokitsemas, selleks ei pea esindusse minema?
puutusin täna kokku asjaga et on ka väiksema bariga andurid , hetkel mul ongi väiksema bariga , täna sõitsin natsa pikemalt ja ei midagi , oeh kohe ei tea enam mis teha. aga kui ikka ette nähtud et peab olema suuremaga siis pean tagasi panema ja siis hakkab mul raudselt jälle piiksuma , kas tõesti päästab aint õlipumba vahetus?
virge kirjutas:puutusin täna kokku asjaga et on ka väiksema bariga andurid , hetkel mul ongi väiksema bariga , täna sõitsin natsa pikemalt ja ei midagi , oeh kohe ei tea enam mis teha. aga kui ikka ette nähtud et peab olema suuremaga siis pean tagasi panema ja siis hakkab mul raudselt jälle piiksuma , kas tõesti päästab aint õlipumba vahetus?
Mõni targem võiks kommenteerida, kuid ma küll ei usu, et valgeid andureid veel mitmete erinevate rõhkude tarvis on? Mis rõhkudega silma hakkas siis?
virge kirjutas:puutusin täna kokku asjaga et on ka väiksema bariga andurid , hetkel mul ongi väiksema bariga , täna sõitsin natsa pikemalt ja ei midagi , oeh kohe ei tea enam mis teha. aga kui ikka ette nähtud et peab olema suuremaga siis pean tagasi panema ja siis hakkab mul raudselt jälle piiksuma , kas tõesti päästab aint õlipumba vahetus?
Aga ole hea pane oma auto VIN kood. Ehk oskab ETKA midagi nende andurite rõhkude kohta rääkida(et milline olema peaks).
Viimati muutis J.Aru, 29 Sept 2012, 17:49, muudetud 1 kord kokku.
Mul oli just üks remondikogemus kus andurite vahetus ei aidanud, viga oli kulunud saaledes..nimelt kepsusaaled olid kulunud ja soojast peast ei olnud survet. Läks vahetusse õlipump + kõik saaled(raamidel polnud eriti viga aga ikkagi)Peale seda kõik korras.Õnneks polnud kulunud kepsusaaled väntvõlli ära rikkunud.Tööraha oli vist 120 eur+ saaled ja pump.Aga enne sellise kulutuse tegemist tuleks kindlasti ära mõõta õlisurve .....siis kui tuli põleb ja seda peaksid tegema üsna kiiresti sest edasi sõites võib olla kahju suur.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Kui tiks on sees siis tavaliselt väntvõlli kaelad ka kulunud aga enne ei tea kui on lahti võetud.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Sn00p kirjutas:Kasutan ka teemat ära. Küsimus selline, et kui kaanest mõõta kas siis peaks rõhk sama olea mis filtri jalas?
Ei pea.
virge kirjutas:need kes mu auto mootori töötamist on kuulnud siis need ütlevad et saale tiks on sees kas see eeldab juba seda et tuleb suurem töö ette võtta
Vahel on isegi lihtsam terve mootor vahetada. Anduri vahetus ei anna õlisurvet juurde. Kui ikka õli tuleb ludinal saalede vahelt läbi, siis tuleks esialgu kepsusaaled vahetada. Esmaselt aga tuleb mehhaaniliselt ära mõõta õlisurve. Kui seda pole, siis ikka pole ja tuleb ette võtta remont,
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.