Küttekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Küttekulu kõrge ja paaki ei lase ääreni täis panna?
Näidik paneb pange äkki.
Sõida kuni 200 km täis ja lase uuesti paak täis, vaata palju peale mahub.
Minu arvamus on see et kuni 25l on normaalne mis 200km peale kulutada saab, üle selle siis vast midagi mäda.
Eks kütte kulu oleneb sellest ka kuidas jalg pedaalil tantsib.
Minu arvamus on see et kuni 25l on normaalne mis 200km peale kulutada saab, üle selle siis vast midagi mäda.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
12.5L/100km ???Lauri-L kirjutas:Näidik paneb pange äkki.
Normaalne???
Saan aru, et pole just kõige ökoma masinaga aga 12.5 sajale pole ka normaalne, sama kulu juures võiks sõita mõne uuema karmimootori audi või bmw-ga...
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
üksvarjant on veel.
lase paak kuivale ehk siis võta 5se kanistriga bensiin kaasa ja ignoreeri tulukese põlema minekut. sellega saad siis kontrollida näidiku pange panekut.
ja lisaks kui kõik on näidikuga korras siis võib oletada et paagi õhtus kinni.
lase paak kuivale ehk siis võta 5se kanistriga bensiin kaasa ja ignoreeri tulukese põlema minekut. sellega saad siis kontrollida näidiku pange panekut.
ja lisaks kui kõik on näidikuga korras siis võib oletada et paagi õhtus kinni.
Viimati muutis raiku, 29 Sept 2012, 19:20, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mis siin imelikku on? Tehas on ju linnas M 12.2 ja A 12.5.golfi_vend kirjutas:12.5L/100km ???Lauri-L kirjutas:Näidik paneb pange äkki.
Normaalne???
Saan aru, et pole just kõige ökoma masinaga aga 12.5 sajale pole ka normaalne, sama kulu juures võiks sõita mõne uuema karmimootori audi või bmw-ga...
Pole täpsustatud kumb on ja kus sõidab.
Sõbral oli sama mootor Toledo peal ja rääkis ka 12 kulust.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
ma panustaks näidiku (või paagi anduri) veale
- vvalter
- Huviline
- Auto: Passat V6 b5,5
- Kontakt:
Okei, katsetan järgmisena nii kaua sõita kuni kütet TÕESTI enam ei ole, et auto ei liigu ka enam, 5L bena kanku kaasas. Väga kasulik see mootorile pole eks .. ?
VW Passat B5 1,8 92 KW -97 a, sedaan küttepaak peaks olema ju 60L ?
Viimati muutis vvalter, 01 Okt 2012, 18:17, muudetud 2 korda kokku.
B5 1.8 '97 | B5,5 2.0 '01 | B5,5 2.5 V6 4motion '04
Mootorile ei tee see midagi ja kui kohe peale valad siis juhtu ka pumbaga vast midagi.
[ Postitus tehtud Windows Smartphone'i kaudu ]

VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
-
- Huviline
mootorile ei tee midagi. ui tunned et lörtsuma haab tõmma tee äärde ja lisa ütet.vvalter kirjutas:Okei, katsetan järgmisena nii kaua sõita kuni kütet TÕESTI enam ei ole, et auto ei liigu ka enam, 5L bena kanku kaasas. Väga kasulik see mootorile pole eks .. ?
ainue paha lugu mis võib juhutuda ja on a mõningatel juhtunud täiesti uivas laskmisel, et paagi põhjast eerutab si** lahti ja siis pumba sõela ette ja selle siis umbe ajab. minul igatahes ei juhtunud midagi.
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Auto: golf syncro 1,9td variant
Mismoodi?g316 kirjutas:Katalüsaatorile võib haiget teha.
Lõpuaurud põlevad liialt kõrge temperatuuriga ning põletab katalüsaatori läbi. Või ma eksin?
-
- Huviline
uurisin jah netist natuke lähemalt ja täitsa õigus. Kui bensu aurud peaks põlema, siis tekib kuumus kuni 1000C ja see juba kõrvetab kati sisse.
selles postituses on niivõrd palju loogika vigu, et ma ei oska kuskilt alustadagi nende välja toomisel.rennet kirjutas:uurisin jah netist natuke lähemalt ja täitsa õigus. Kui bensu aurud peaks põlema, siis tekib kuumus kuni 1000C ja see juba kõrvetab kati sisse.
teemaalgatajale teadmiseks, et bensiini otsa saamisega paagis on põhimõtteliselt 2 ohtu. kui paagis on mingit soga, siis kui kütust on vähe loksub see paagis hulga rohkem ja võib pumba sõela ummistada. teiseks kui pump jääb kuivale ja töötab pikalt kuival võib pump saba anda. kuna sa aga tead, et kütus on otsas saad süüte kohe välja keerata ja mitte uuesti proovida käivitada. võimaliku ummistuse vastu rohi puudub.
-
- Huviline
Tundub et sa ei alustanudki?ounou kirjutas:
selles postituses on niivõrd palju loogika vigu, et ma ei oska kuskilt alustadagi nende välja toomisel.
-
- Huviline
ta ei viitsind alustada vaid lootis et inimene saab aru mis teema on.rennet kirjutas:Tundub et sa ei alustanudki?ounou kirjutas:
selles postituses on niivõrd palju loogika vigu, et ma ei oska kuskilt alustadagi nende välja toomisel.
nimelt asi selline, et eks sa proovi ilma bensiinita ja aurude peal sõita

ma olen ühe korra proovind võlgu sõita. kurask ei lasknud. vaid tegi lörrrrrrrrrrrrr ja jäi seisma
viljandi mölamies
Lihtsalt peaaegu tühja paagiga võib ju segu lahjaks minna ning sealt ka kõrgem temperatuur, mis võib saada saatuslikuks katalüsaatori sisule. Minu arust täitsa loogiline.
-
- Huviline
eks ma jah lihtsalt kirjutasin seda, mida ma lugesin. Oli kirjas, et küttesegu muutumisel ja aurude põlemisel tekib suur kuumus(1000C katalüsaator kannatab kusagil 800C), mis võib katalüsaatori sisse kärsatada. Ilmselt jah see paagi tühjaks sõitmine võib alles siis tunda anda, kui oled umbes 50 korda paagi tühjaks sõitnud.
Sellise aasta masinaga ei tohiks midagi erilist juhtuda kui nüüd sellese lahja segu juttu süveneda, karpa mootoriga annab tóesti kuivaks sóites tunda enne lóppu et segu lahja.