Gerttt kirjutas:Tervist, et kas need kogunemised toimuvad ka veel ?
Ikka toimuvad
Loodan et saan enda valge püssi ss neljpks liikuma, (kütuse paak kukkus alt ära )
"Nägin klubilist" rubriiki sa vist väga ei vaata? Ma küsisin(8ndal lehel), et kes see 883 MCA vuras ükspäev mu ees , siis küljel ja pärast sõitsin sust mööda Nüüd siis tean Loodan, et saad liikuma siis
Viimati muutis London, 01 Okt 2012, 13:17, muudetud 1 kord kokku.
Võistlemiseks võiks küll mingi muu raja võtta jaa.
Mauris oli küll fun kaarutada aga tahaks miskit uut.Ma ise ei tea ainult kui väga kaasa lüüa jõuab,aga hoian silma peal.
p1sar kirjutas:tee tagurpidiboks kõige äärmisesse parkimiskohta väljasõidu juurde ja pöidlad pihku
Kusjuures ega palju puudu ei jäänud, kui oleks samal õhtul ka teine pool ära õnnistatud.
Nüüd siis automaalri kursustel (loodan, et saan sinna ikka) tööd 2 detaili jagu vähem
Viimati muutis Janno25, 11 Okt 2012, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
p1sar kirjutas:tee tagurpidiboks kõige äärmisesse parkimiskohta väljasõidu juurde ja pöidlad pihku
Kusjuures ega palju puudu ei jäänud, kui oleks samal õhtul ka teine pool ära õnnistatud.
Nüüd siis automaalri kursustel (loodan, et saan sinna ikka) tööd 2 detaili jagu vähem
Irw.Ma siis valin auto ja võtan su koha ära!
Muideks kursused algavad novembri algusest,2 nädala pärast.Sain teada,sest selleks ajaks peab mul bemmirida valmis olema.
p1sar kirjutas:Ühel ilusal õhtul BMW juht ei vaadanud, kuhu ta tagurdab Tagurdas siis Janno25 audi esitulele kümnesse vb oli veel midagi .. aga see oli põhiline
Lisaks sai veel stange ka viga. Kõige hullem on see, et mõlemad detailid ei ole just väga levinud asjad ja tuleklaas oli orig xenon, mida saab ainult esindusest tellida nädalase ooteajaga.
Palun kirjutage siia või andke teada mulle PS-i, millisest kohast ja mis kell stardite Viitna kruiisile?
Pange võimalikult täpne koht - slängi võiks vähem kastuada.
Muidu küsitakse jälle, et kus Autobaas asub
Max kirjutas:Palun kirjutage siia või andke teada mulle PS-i, millisest kohast ja mis kell stardite Viitna kruiisile?
Pange võimalikult täpne koht - slängi võiks vähem kastuada.
Muidu küsitakse jälle, et kus Autobaas asub
Tänud.
Max
Siit ka küsimus, kes kruiisile??? Timo auto tühi kas läheme kõik tema autoga ?