Paluks kogemusi ja infot. Plaan vahetada tagaumised piduriklotsid. Tegin hinnauuringut, on saada 8.50, 20.50 ja 24. Minu küsimus, et mis nagu vahe. Saan aru, et need kõige odavamad võivad kiiremini kuluda, kuid kas erinevalt kallimatest - võivad nad jääda vilistama?
Sama asi veepumbaga. pakutakse 27 ja 39 eest. Jälle, millise peaksin valima. Loomulikult tahaks odavamat, kuid minu küsimus selles, et kas kallima on alati parem. Plaanin vahetada ka rihmad, rullikud. Huvitav asjaolu selgus, et kui komplekt tellida, on hinnaks 145, kuid eraldi 129. Müsitka.
Mida soovitate?
ABI Golf 4 jupide puhul
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
ABI Golf 4 jupide puhul
Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 00:43, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Huviline
- Telefon: 56872885
- Auto: Vitara
Re: ABI Golf 4 jupide puhul
üldjuhul on kallimateks osadeks originaal varuosad. Odavamad b varuosad. Eks originaal ole üldjuhul ikka parem, kui rahakott kannatab siis ikka originaalvaruosad võtta.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kas rihmakomplektis mitte veepump ka sees pole, kuigi 100% kindel pole. Samas näiteks kui mina enda 96kw-sele komplekti ostsin, siis seal oli üks pinguti puudu, mida spetsialist siiski soovitas ka ära vahetada.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI
Minul oli kogemus olemas odavate klotsidega - vilistasid mis hirmus. Ostsin teised klotsid (Roadhouse) ja vaikus.
Veepumba osas soovitaks SKF toodangut.
Veepumba osas soovitaks SKF toodangut.
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Pigem kuluvad aeglasemalt, sest on kõvemast segust. Ja samal ajal kulutavad ketast.mikvere kirjutas:Saan aru, et need kõige odavamad võivad kiiremini kuluda
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Golf 4 tagapidurid üldiselt pidurdamisest osa ei võta. Seega võib sinna panna mida iganes, odavad on OK ja kui Sinu enesetunne on parem Ferodo't kasutades, pane kallimad.
Veepump on teine teema. Mina soovitaks A-varuosa ehk esinduse kraami, mis pole ka ülemõistuse kallis (1.9TDI 96kW ASZ mootori oma maksis 55€). Või siis tõesti teada-tuntud tootja oma (SKF, Kolbenschmidt jt.)
EDIT: PS! Vilistavad ka kallimad piduriklotsid (oma kogemus Ferodo DS Performance ja DS2500)
Veepump on teine teema. Mina soovitaks A-varuosa ehk esinduse kraami, mis pole ka ülemõistuse kallis (1.9TDI 96kW ASZ mootori oma maksis 55€). Või siis tõesti teada-tuntud tootja oma (SKF, Kolbenschmidt jt.)
EDIT: PS! Vilistavad ka kallimad piduriklotsid (oma kogemus Ferodo DS Performance ja DS2500)
Viimati muutis Garfield, 17 Okt 2012, 14:38, muudetud 1 kord kokku.