esitulede pirnid !
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
esitulede pirnid !
tervist , küsimus siis selline , et millised pirnid valgustavad kõige paremini luuptulede puhul , kuna mul tuledel mustpõhi ja luubid ja mingid tavalised h7 pirnid siis tahaks teada mis valgustaksid kõige paremini , praegu valgustavad niii et kui ma sõidan maanteel kottpimedas täistuledega siis keegi mulle vastu ei vilguta et võta tuled maha vms
.

Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 01:15, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56788558
- Auto: Golf III 92a 55kw,vento 66kw 1.8 93a
- Kontakt:
Re: esitulede pirnid ! ! !
hea küsimus...! tahaks ka teada... enda omal näitavad väga jamasti pimedas!
Mõned väidavad, et xenonid on head !
Mõned väidavad, et xenonid on head !
Viimati muutis tulejumal25, 17 Okt 2012, 20:07, muudetud 1 kord kokku.
noo xenoneid ei taha , tahaks lihtsalt mingeid häid pirne
kindlasti on midagi ma usun .

- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Otsing!!
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ht+breaker" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... er#p582624" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ht+breaker" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... er#p582624" onclick="window.open(this.href);return false;
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

Millal või kus sa viimati tulesi reguleerisid ?
Ning väga võimalik, et need "tuuning" tuled väga ei näitagi
Ning väga võimalik, et need "tuuning" tuled väga ei näitagi

Viimati muutis --keit--, 17 Okt 2012, 20:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Julgen nightbreakereid soovitada ! Endal ka luubis sees ja näitavad mega hästi ! (y)
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

palju need maksta võivad , ja kas neid on igas autopoes ja neid võibki küsida nii et palun mulle üks paar nightbreakereid w ;D
Eks igas korralikus autokaupluses peaks ikka olemas olema. Nt Kadaka teel automaailmas on kindlasti.r66s6i kirjutas:palju need maksta võivad , ja kas neid on igas autopoes ja neid võibki küsida nii et palun mulle üks paar nightbreakereid w ;D
Lähed küsid, et tahaks H7 Night Breaker Plus pirne. Paari hind kusagil 30 eur ligi.
aga need pirnid lähevad siis nagu kaugtuledesse W ? ja ausaltöeldes mai kujuta ette kuidas ma neid tulesid regullida saan 

Sul pooltuli ja kaugtuli mõlemad H7 ? Siis pead otsustama, et kumb halvemini valgustab.r66s6i kirjutas:aga need pirnid lähevad siis nagu kaugtuledesse W ? ja ausaltöeldes mai kujuta ette kuidas ma neid tulesid regullida saan
Siit teemast sain aru, et kaugtuled halvad, et siis vaheta kaugtule pirnid ära.
Reguleerimise võimalus peab ikka olema.
Otsi ehk leiad internetist enda tuuning tulede kohta infot, et kuidas võiks saada regullida.
Või siis vaata mõni töökoda kus olemas võimalus tulede regulliks. Või siis nt ÜV punktis.
-
- Huviline
Võid pooltuledesse ja kaugetesse panna uued pirnid !
Tuledel peaks olema taga hammasrattad millest reguleerida saab,mõlemal tulel on 2 ratast !
Tuledel peaks olema taga hammasrattad millest reguleerida saab,mõlemal tulel on 2 ratast !

okei , eks ma nv uurin ja puurin siis . suured tänud abi eest . foorumist kasu ka midagi 

-
- Huviline
Kui tahad,võid homme oma tuled ette näidata,saab vaadata nende regullimist...

mul auto hektel pärnus , kuna nv otsustas käigukast peeti minna pärnus siis auto jäi ka pärnu
, et see nv vahetan kasti ära ja järgmine nädal olen autoga tallinnas liikvel , siis võib uuesti suhelda
.