Niisiis oleks soov teada, et kuidas ma saan tuvastada, kas hooratas on õhtal või läheb kohe õhtale või on normaalses korras jne? Kuidas mida katsuda, et aru saada korras olekust? Või oskab keegi mulle mingit linki välja pakkuda?
Olari
Kahemassihooratta korrasoleku tuvastamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf IV Variant 1,9TDi 2002 4.Motion
- Kontakt:
Kahemassihooratta korrasoleku tuvastamine?
Viimati muutis olbert, 20 Okt 2012, 11:50, muudetud 1 kord kokku.
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on?
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Re: Kahemassihooratta korrasoleku tuvastamine?
Kast maha,ning kontrolli palju hooratta leenvedus liigub kummalegi poole.LUK-i omade vis ton luabtud 7 hammast.Aga üldiselt hääl tuleb sisse külmamootoriga(räige klobin) ,või siis kui mootor juba soe hakkab kolinat tegema.Kohapeal siis.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Kahemassihooratta korrasoleku tuvastamine?
Kahvel kirjutas:Kast maha,ning kontrolli palju hooratta leenvedus liigub kummalegi poole.LUK-i omade vis ton luabtud 7 hammast.Aga üldiselt hääl tuleb sisse külmamootoriga(räige klobin) ,või siis kui mootor juba soe hakkab kolinat tegema.Kohapeal siis.
lisaks teeb kolinat vms kui välja moto lülitada kui sidurit all ei hoia....kui sidurit all hoida välja lülitamise ajal siis ei tohiks kolinat olla(nii vähemalt minu 96kw diislil). tühikäigul jah kipub sisse tulema rohkem kui moto külm aga samas on teinekord mitu päeva mil ei tule ja siis jälle aega ajalt teeb häält ja kaob ära kui sidur lahutada v õrnalt sutsu pöördeid tõsta v siis kaob ise ära...tavaliselt sel ajal ka keres väikest värinat v võbinat tunda.
Viimati muutis copilot, 20 Okt 2012, 14:43, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING