Golf mk1 põhi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 55500391
- Auto: Golf MK1
Tere!
Küsimus siis selline, et lammutasin oma g1-he laiali, et põhja salongist tegema hakata, ja autol oli kuskil 1,5 cm vett salongis, põhjas läbivaid auke ei märganud, küll aga oli pedaalidest natuke allapoole 3 suurt auku läbi tulemüüri, umbes 2cm läbimõõduga. Kas on võimalik et mul sealt vett sisse ajanud, millejaoks need augud seal üldse on, ja kas neil peaksid mingid kummikorgid ette käima? Samuti olen ka lugenud midagi vee äravoolu torudest, et need võivad umbes olla, kas g1-el need üldse olemas on, ja kui on, siis kuskohast ma need leida võiks?
Küsimus siis selline, et lammutasin oma g1-he laiali, et põhja salongist tegema hakata, ja autol oli kuskil 1,5 cm vett salongis, põhjas läbivaid auke ei märganud, küll aga oli pedaalidest natuke allapoole 3 suurt auku läbi tulemüüri, umbes 2cm läbimõõduga. Kas on võimalik et mul sealt vett sisse ajanud, millejaoks need augud seal üldse on, ja kas neil peaksid mingid kummikorgid ette käima? Samuti olen ka lugenud midagi vee äravoolu torudest, et need võivad umbes olla, kas g1-el need üldse olemas on, ja kui on, siis kuskohast ma need leida võiks?
Viimati muutis argo, 13 Nov 2012, 15:53, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: Golf mk1 põhi
Endal sama jama et peale suurt vihma ,auto põrandal bassein

Kuna mu auto ei liigu ,siis saan välistada põhja augud ja arvan et tihendi vahelt see vesi tuppa peab saama. Olgu siis esiklaasi, uste vms !

Kuna mu auto ei liigu ,siis saan välistada põhja augud ja arvan et tihendi vahelt see vesi tuppa peab saama. Olgu siis esiklaasi, uste vms !
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 1.8, Vento vr6
Ehk on rooste kapotialla augu uuristanud. Mõtlen seda renni mis esiklaasi juures on. Kojamehe mootor i juures.
[ Postitus tehtud iPhone'i kaudu ]
[ Postitus tehtud iPhone'i kaudu ]

-
- Huviline
No niipalju kui ma neid "salong märg" teemasid lugenud olen, siis enamus vastavad et äravoolu torud umbes, siit ka siis küsimus, et kas golf ühel on üldse mingeid äravoolu torusid, ja kus need asuda võiks, kui need olemas on? 

-
- Huviline
- Auto: Golf 3 1.8, Vento vr6
Kui originaalis katuseluugiga siis ikka on äravoolud.Biohazard kirjutas:No niipalju kui ma neid "salong märg" teemasid lugenud olen, siis enamus vastavad et äravoolu torud umbes, siit ka siis küsimus, et kas golf ühel on üldse mingeid äravoolu torusid, ja kus need asuda võiks, kui need olemas on?
- tito
- Huviline
Enamusel tolle aja pillidel biltema katuseluugidmartmees kirjutas:Kui originaalis katuseluugiga siis ikka on äravoolud.Biohazard kirjutas:No niipalju kui ma neid "salong märg" teemasid lugenud olen, siis enamus vastavad et äravoolu torud umbes, siit ka siis küsimus, et kas golf ühel on üldse mingeid äravoolu torusid, ja kus need asuda võiks, kui need olemas on?

Mina küll ei tea et oleks need äravoolu torud muidu

-
- Huviline
- Telefon: 56660496
- Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor
need kolm auku seal ees on ilmselt mõeldud korrosiooni tõrjeks, et saaks karbivaha lasta.Sinna käivad küll kummilutid ette aga see pole mitte selleks , et vesi sealt sisse ei tuleks ,vaid selleks et vesi sinna sisse ei läheks.Ilmselt lekivad uksetihendid või kojameeste hoovastiku juures olev "vann".
-
- Huviline
- Telefon: 569 01 388
- Auto: Passat B4 1994 2,0 85kw
Vaata üle ka uksepolstrite taga olevad kilest veetõkked. Tavaliselt (kui pole vahetatud) on need kahjustada saanud ja veel polegi kuhugi mujale joosta. Samuti on äravool uste alumistes äärtes (G2-l näiteks 3 auku uste all). Kui need on kinni siis on tulemus sama (minul oli üks pigi täis ja teisel mingi seib ees, ime ka, et roostetas). G2 näitel küll, aga ilmselt süsteem sama.
Viimati muutis Vant, 06 Nov 2012, 01:17, muudetud 1 kord kokku.
Raketimustriga istmed
-
- Huviline
Sain siis vahepeal ühe vastuse oma küsimusele, mis tundub ka igati loogiline, nimelt vesi tuleb tuppa (salongi) mööda kapotti trossi.tito kirjutas:Endal sama jama et peale suurt vihma ,auto põrandal bassein
- tito
- Huviline
Tänud siia postimast! Jätan meelde ja vaatan selle kohe nv üle.Biohazard kirjutas:Sain siis vahepeal ühe vastuse oma küsimusele, mis tundub ka igati loogiline, nimelt vesi tuleb tuppa (salongi) mööda kapotti trossi.tito kirjutas:Endal sama jama et peale suurt vihma ,auto põrandal basseinKuna mu auto ei liigu ,siis saan välistada põhja augud ja arvan et tihendi vahelt see vesi tuppa peab saama. Olgu siis esiklaasi, uste vms !► Näita Spoilerit