Soe ja külm õhk salongis

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Muksik
Huviline
Auto: Passat B6
Soe ja külm õhk salongis

Lugemata postitus Postitas Muksik »

Passat B6 - kui panna, et nii juhile kui kaasreisijale puhuks a la 27 kraadi, siis juhile tõepoolest puhub sooja õhku, kaasreisijale puhub aga külma õhku... nagu oleks midagi sassis. Oskab keegi kosta, milles asi võiks olla?
Viimati muutis HawkHill, 19 Dets 2012, 07:23, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria

mauh
Huviline
Telefon: +358401715165
Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Soe ja külm õhk salongis

Lugemata postitus Postitas mauh »

Kaabel sappa, tõenäoliselt mingisugune õhuvoogude klapp on õhtal.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/

Muksik
Huviline

Peab siis kaabli kusagil sappa saama, mis arvad, on see mu rahakotile kallis probleem?

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

Kallis on ümber kaela kinni, kõik muu on kulukas
Oleneb kus sa asud ja kustmaalt hakkab kulukas.
igas maakonnas on üks või mitu klubilist kes enamvähem aitäh eest on nõus sul kaabli korraks sappa pistma.
selleks kasuta otsingut ja peaks leidma.
Viimati muutis raiku, 07 Nov 2012, 08:01, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies

Muksik
Huviline

Asun Tallinnas, kui keegi saab aidata, siis paluksin kontakti. Oleksin väga tänulik!

mauh
Huviline
Telefon: +358401715165
Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mauh »

Hmm mis puutub selle klapi kohta siis mul oli 150 eur kui ma õieti mäletan. mis kaablisse puutub siis mina tavaliselt panen mingi sümboolse tasu eest kaabli sappa:D aga küsida võid kasutaja label käest ta tallinnas ja kaabeldatud.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/

Muksik
Huviline

Küsin nõu.

Nimelt käis selle probleemiga nüüd masin paranduses, mille tulemusena vahetati mingid klapid ja lõpptulemusena teatas veel remondimees, et ka salongiradika üks ots ei puhu sooja õhku ja ka see tuleb vahetada. Mis siis ikka, lasin ära vahetada. Eile sain auto kätte. Kogu töö tulemusena hakkas sooja puhuma nüüd ka kõrvalistuja poolsest keskmisest õhuavast ja nüüd puhub sooja õhku ka tagaistujatele (enne puhus ka sealt külma). Kõrvalistuja poolsest (ukse kõrval) avast puhub ikka leiget õhku, samuti tuleb leige õhk kõrvalistuja jalgadele ning kõrvalistuja esiklaasile. Parandaja seletus oli selline - et see on lõunamaa versioon Passatist ja tavaliselt peaks nagu salongi radikas olema pikem, et minu Passatil on lühem ja see ei ulatugi puhuma kõrvalistuja poole.

Oskab keegi kommenteerida sellist asja? On tema jutus tõde sees või on see täielik jama? Või pean jalad kõhu alt välja võtma ja tõdema, et tuleb ikka esindusse viia auto parandusse?

h6bekuul
Huviline
Auto: [
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas h6bekuul »

Muksik kirjutas:Passat B6 - kui panna, et nii juhile kui kaasreisijale puhuks a la 27 kraadi, siis juhile tõepoolest puhub sooja õhku, kaasreisijale puhub aga külma õhku... nagu oleks midagi sassis. Oskab keegi kosta, milles asi võiks olla?
Huvitav on see, et winged mitmekanaliga kliimad on autodel peal, aga inimesed ikka kasutavad kanaleid võrdselt :)
Mina ka kasutan. Enamgi veel ma ksutan asja konditsioneerina. Mulle meeldib asju ise juhtida :)

Aga teemasse...klappe, siibreid ja tempandureid on seal mustmiljon:) Nende kõigi korrasolek ja õige funktsioneerimine on nagu mitme heade asjaolude kokkulangevus. Paras peavalu. Ja veel tasuks lugeda manuali. Mõningatel autodel miksitakse erinevaid õhuvoogusid teatud kanalitesse.

Vasta

Mine “Elektroonika”