Klaasid udused, sõita ei näe Passat B5 (2000)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Klaasid udused, sõita ei näe Passat B5 (2000)
Otsisin otsingust ka teemat, leidsin mõningad sarnased jutud kuid otsest abi ma ei suutnud enda probleemile leida. Nimelt suhteliselt ropp on sõita autoga kui, et esiklaasist välja näha peab koguaeg puhur esiklaasi peale kütma. Küljeklaase ei saagi ilma allalaskmise või hõõrumiseta puhtaks ning tagumistest ma ei hakka rääkimagi. Pigem ilmneb see probleem vist siis kui mootor on soojaks sõidetud. Kust tasuks hakata viga laiali harutama? Tegu 2000 aasta Passat B5 sedaaniga 2.8 v6 mootoriga.
Viimati muutis argo, 13 Nov 2012, 15:53, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
Re: Klaasid udused, sõita ei näe Passat B5 (2000)
Kas hoolimata sellest, et on päikesepaisteline ilm, on aknad ikka udused? Või ainult märja, lumise või vihmase ilmaga?ardiilves kirjutas:Otsisin otsingust ka teemat, leidsin mõningad sarnased jutud kuid otsest abi ma ei suutnud enda probleemile leida. Nimelt suhteliselt ropp on sõita autoga kui, et esiklaasist välja näha peab koguaeg puhur esiklaasi peale kütma. Küljeklaase ei saagi ilma allalaskmise või hõõrumiseta puhtaks ning tagumistest ma ei hakka rääkimagi. Pigem ilmneb see probleem vist siis kui mootor on soojaks sõidetud. Kust tasuks hakata viga laiali harutama? Tegu 2000 aasta Passat B5 sedaaniga 2.8 v6 mootoriga.
Ventilaator toimib edukalt ja puhub klaasidele piisava inensiivsusega ?
Sul vast kliimaga mudel, et salongiõhufilter peaks siiski olema ? Millal see on vahetatud, kontrolli see kindlasti üle.
Üks variant veel, et õhk võib olla siseringluse peal, kas siis mingist veast tingituna vms. Et võtab seest õhku ja laseb ringi. Siis aknad udused kuna kerib niiskust ringi.
Kindlasti variant ka, et salongi radikas lekib.
-
- Huviline
- Kontakt:
Kliima on kindlasti. Pigem tekib see probleem ikkagi vist õhtustel aegadel (päikest pole) ja niiskema ilmaga nii palju kui olen täheldanud. Ventikas toimib ja puhub korralikult enda arust vähemalt. Küljeklaaside fenomenist pole aru saanud miks need udust ära ei tõmbu puhumise peale.--keit-- kirjutas:Kas hoolimata sellest, et on päikesepaisteline ilm, on aknad ikka udused? Või ainult märja, lumise või vihmase ilmaga?ardiilves kirjutas:Otsisin otsingust ka teemat, leidsin mõningad sarnased jutud kuid otsest abi ma ei suutnud enda probleemile leida. Nimelt suhteliselt ropp on sõita autoga kui, et esiklaasist välja näha peab koguaeg puhur esiklaasi peale kütma. Küljeklaase ei saagi ilma allalaskmise või hõõrumiseta puhtaks ning tagumistest ma ei hakka rääkimagi. Pigem ilmneb see probleem vist siis kui mootor on soojaks sõidetud. Kust tasuks hakata viga laiali harutama? Tegu 2000 aasta Passat B5 sedaaniga 2.8 v6 mootoriga.
Ventilaator toimib edukalt ja puhub klaasidele piisava inensiivsusega ?
Sul vast kliimaga mudel, et salongiõhufilter peaks siiski olema ? Millal see on vahetatud, kontrolli see kindlasti üle.
Üks variant veel, et õhk võib olla siseringluse peal, kas siis mingist veast tingituna vms. Et võtab seest õhku ja laseb ringi. Siis aknad udused kuna kerib niiskust ringi.
Kindlasti variant ka, et salongi radikas lekib.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kahtlustan ka salongi filtrit. Mul G4 sama teema. Pole lihtsalt veel jõudnud seda vahetada
üliselt idee järgi läheb filter ise vanaks ning niiskeks ja tänu sellele ta ei suudagi enam aknaid puhtaks puhuda.

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Ühes teises teemas kurdad jahutusvedeliku kao üle, et ega see udu järsku läbi katkise salongiradika ei kao? Kui udu tekib, katsu näpga, kas on "õline" ehk kas tegu jahutusvedelikuga?
P.S Ja veel, ega juhuslikult vent siseringluse peal pole...on juhuseid olnud

Viimati muutis TiitRE, 09 Nov 2012, 11:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Kontakt:
TiitRE kirjutas:Ühes teises teemas kurdad jahutusvedeliku kao üle, et ega see udu järsku läbi katkise salongiradika ei kao? Kui udu tekib, katsu näpga, kas on "õline" ehk kas tegu jahutusvedelikuga?
Seda teooriat tahaks kohe kontrollida. Oskab keegi näpunäiteid jagada salongiradika asukohast? Kuidas kontrollida kas on katki? Mis oleks veel sümptomid peale uduste akende ja jahutusvedeliku kao?
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
magus hais salongis.
ja palju sul veel neid sümptomeid vaja on ?
2 on juba olemas.
aga radikas ise asub seal kusagil kaugel kaugel armatuuri all. niisama lihtsalt sellele ligi ei pääse.
ja palju sul veel neid sümptomeid vaja on ?
2 on juba olemas.
aga radikas ise asub seal kusagil kaugel kaugel armatuuri all. niisama lihtsalt sellele ligi ei pääse.
viljandi mölamies
audivana vist vahetas salongiradikat ja lammutas armatuuri mehiselt, vist olid mõned pildidki tema teemas 
[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]

[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]

-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Filtri seisukorda ju kõige kergem kontrollida. Kate maha ja kohe näha, mis seal all toimub. Üldjuhul käbi kõva elu seal. Puulehti ja muud sellist julmalt täis.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
praegu vist enam kliimat ei kasutata?
selle lekkimine vist mõjus ka väheke halvasti ?
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Kontakt:
Kliimaplokk tiksub mul koguaeg auto peal.raiku kirjutas:praegu vist enam kliimat ei kasutata?
EDIT: Kiskusin salongiõhu filtri maha ja vaatepilt oli tore

Viimati muutis ardiilves, 09 Nov 2012, 13:44, muudetud 1 kord kokku.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Ei tea kuidas VW-l, kuid näiteks uuematel bemmidel (räägin oma eelmise e60 kohta) ei tohi lasta väga pikalt salongifiltrit sellisena olla, pidavat mingi anduri kuskil maha kärsatama ja siis ei piirdu see summa vaid 15€-ga (või mis iganes see salongifilter Volkarile maksab).
Edit: Kustutasin oma ülejäänud möla ära, kuna ei tea kuskohast ma arvasin, et autoks 1,9 diisel
Edit: Kustutasin oma ülejäänud möla ära, kuna ei tea kuskohast ma arvasin, et autoks 1,9 diisel

Viimati muutis TiitRE, 09 Nov 2012, 15:56, muudetud 2 korda kokku.
järgmine lihtne asi kontrollida on see kas võtab õhku väljast või salongist. pane puhur kiiremini puhuma ja vajuta siseringluse nuppu. kohina muutusest saad isegi aru kui töötab ja kui hääl ei muutu siis klapp ei toimi (mis muidugi ei tähenda, et siseringluse peal peaks olema). kui tead kust kohast siseringluse jaoks õhku võetakse saad ka käega katsuda kas imeb salongist.
- TiitRE
- Huviline
Pakkusin seda versiooni ka juba üleval pool, ilmselt on ta selle juba järgi tshekkanudounou kirjutas:järgmine lihtne asi kontrollida on see kas võtab õhku väljast või salongist. pane puhur kiiremini puhuma ja vajuta siseringluse nuppu. kohina muutusest saad isegi aru kui töötab ja kui hääl ei muutu siis klapp ei toimi (mis muidugi ei tähenda, et siseringluse peal peaks olema). kui tead kust kohast siseringluse jaoks õhku võetakse saad ka käega katsuda kas imeb salongist.

Sama mure. 1.9tdi , võtsin praegu filtri päris välja, aga kasu ei miskit. Siseringluse peale lülitades nagu mingi muutus oleks. Samas kapoti alt katsudes imeb koguaeg ühtemoodi. Jahutusvedelik ka ei kao. Kuidas see siseringlus üldse töötab? Kapoti alt on ju kohe tiivikut näha.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Siseringluseklapp ongi kohe seal salongifiltri ja ventika vahel, kui klapp toimib siis siseringluse peal sa ventika labasid ei näe.killer666 kirjutas:Sama mure. 1.9tdi , võtsin praegu filtri päris välja, aga kasu ei miskit. Siseringluse peale lülitades nagu mingi muutus oleks. Samas kapoti alt katsudes imeb koguaeg ühtemoodi. Jahutusvedelik ka ei kao. Kuidas see siseringlus üldse töötab? Kapoti alt on ju kohe tiivikut näha.
Oskad äkki täpsustada, kust ta siis õhku võtab salongist?ounou kirjutas:...kui tead kust kohast siseringluse jaoks õhku võetakse saad ka käega katsuda kas imeb salongist.
Passat 1.6 74kw
-
- Huviline
- Auto: Golf Plus 1,9 tdi 77kw
- Tänanud: 2 korda
Kuna alla +4 kondi pumppa järgi ei lülitata õhu kuivatust ei ole.
Minu autol aknad pea puhtad kui olen manuaalselt juhtinud õhuvoolu
samaaegselt esiaknale ,jalgadele ja keskele.
Keskmised puhuriavad keerasin kinni, niimoodi puhub küljeakendele piisavalt.
Minu autol aknad pea puhtad kui olen manuaalselt juhtinud õhuvoolu
samaaegselt esiaknale ,jalgadele ja keskele.
Keskmised puhuriavad keerasin kinni, niimoodi puhub küljeakendele piisavalt.
Samas ei tea, mul nagu kapoti alt kuulates/katsudes õhku ikka võtab väljast, kui salongist puhur maksimumi peale keerata. Olgugi, et siseõhuringluse nupp ei toimi ja mingit muutust pole kuulda. Sellest olenemata lähevad klaasid uduseks. Eelräägitu on kõik läbi proovitud peale kapotialuse veerenni ärajooksude üle vaatamise. Tean, et seal igast lehti ja sodi, aga hirm on, et ka sellest pole tolku.
Passat 1.6 74kw