Xadoga ravimine!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Xadoga ravimine!
Noh, aga pane siis oma auto turbole mõõtmiseks termopaar turbo keskosa, st laagrisõlme peale (selliseid hiina testreid on saada, kus termopaar on komplektis) ja vea juhtmed kabiini. Edasi tõsta ta ringi kollektori peale enne ja pärast turbot jne. Saad suht objektiivse info.
Viimati muutis bora24, 01 Nov 2012, 13:08, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
mul ei ole millegi tõestamiseks midagi paigaldada sest seda teinud sajad vennad ennem mind ning seda tõestanud et temperatuurid TDI väljalaskes tõusevad üsna kõrgeks....ja seda teinud inimesed kes antud teema koha pealt kordades adekvaatsemad kui sina oma infrapuna termomeetriga mõõtmise jutuga.bora24 kirjutas:Noh, aga pane siis oma auto turbole mõõtmiseks termopaar turbo keskosa, st laagrisõlme peale (selliseid hiina testreid on saada, kus termopaar on komplektis) ja vea juhtmed kabiini. Edasi tõsta ta ringi kollektori peale enne ja pärast turbot jne. Saad suht objektiivse info.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Ära muutu isklikuks, seda olen sulle juba eelnevalt öelnud. See, et tänavamasinal reeglina ei juhtu turbo laagrisõlmega midagi, kinnitab praktika, et 200 tuh km nad ikka vastu peavad. VASTASEL KORRAL OLEKSID PÄRAST 1.ST SÕITU KINNI.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
bora24 kirjutas:Ära muutu isklikuks, seda olen sulle juba eelnevalt öelnud. See, et tänavamasinal reeglina ei juhtu turbo laagrisõlmega midagi, kinnitab praktika, et 200 tuh km nad ikka vastu peavad. VASTASEL KORRAL OLEKSID PÄRAST 1.ST SÕITU KINNI.
ja keegi pole rääkinud nende kinni sõitmisest esimese sõiduga v isegi mitte 10tkm jooksul....kuid nähes tänavapildis kuidas mõni oma TDI ga ümber käib siis pole imestada kui vahetatakse turbosid 60tkm vms peal uuel masinal v et miks turbode läbi õli lahkub. teoreetiliselt peaks turbo vastu pidama sama kaua kui moto ise st isegi 400tkm aga kinni jäävad katalüsaatorid(liigne vastusurve ja väljalaske gaaside tõus), kinni jäävad geomeetriad jne jne ja muidugi ka sõidustiil on põhjused mis neid hädasid tekitavad ja see õli võlli külge põlemine/kõrbemine liigsuurest temperatuurist väljalaskes välja suretamise hetkel....me ei ütle et see oleks üks ja ainuke põhjus sest erinevaid põhjuseid mida ka sina nimetasid veel ja veel....see oli üks välja toodud põhjustest mida sina nimetasid muinasjutuks...ja termin mullaks muutumine ei ole kõige õigem asja juures aga mõttest saad vast aru.
Viimati muutis copilot, 01 Nov 2012, 14:02, muudetud 2 korda kokku.
Nii,minu jaoks siis teema lõppenud positiivselt -too aine toimib ja edukalt.
Neile,kes siin teemas plõksivad niisama soovitan soojalt proovida.
Surnud mootorit ta loomulikult ei elusta aga uuele ja vähemkulunud mootorile sobib ta k üll.
Minu poolt teema lukku!
Neile,kes siin teemas plõksivad niisama soovitan soojalt proovida.
Surnud mootorit ta loomulikult ei elusta aga uuele ja vähemkulunud mootorile sobib ta k üll.
Minu poolt teema lukku!
-
- Huviline
siis vast ikka võib kui sulli nii palju et pole sellega miskit mõistliku peale hakatatobimarg kirjutas:Miks teda uuele mootorile sisse peaks toppima?

mis ingel [VW Bot: "Keel korda!"]-i longlife jutt siin käib-meil siin banaanias ei saa mingit sellist vahetusvälpa kasutada,vähemalt 10000km tagant võiks ikka õli vahetadad või ka varem.copilot kirjutas:siis vast ikka võib kui sulli nii palju et pole sellega miskit mõistliku peale hakatatobimarg kirjutas:Miks teda uuele mootorile sisse peaks toppima?aga jah, ei saa ka mina sellest aru miks seda vaja heas korras mootorisse toppida ja seda veel katse eksituse meetodil toetudes kellegi kogemusele mis põhineb sisuliselt ainult nn tagumiku tunnetusel??? vahetage parem õli ja vajalikud filtrid õigel ajal ning isiklikult ei soovita ka teha long life välpa mis sest et õli vb vastav sees(diislile long life minu arvates lollus mis lollus), siis sõidab diisel mootor kaugelt üle poole milli kelladele ilma et oleks vaja hakata kappremonti tegema v sisse kallata tele turu sarnaseid tooteid.
uude mootorisse,sest ta kaitseb mingil määral kulumise eest.
Seda,kuidas Xado toimib saab lugeda siit
http://www.xado.ee/tutvustus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.xado.ee/tutvustus/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
aga kasutatakse ju longlife välpa, kuna tehas soovitableek kirjutas:mis ingel [VW Bot: "Keel korda!"]-i longlife jutt siin käib-meil siin banaanias ei saa mingit sellist vahetusvälpa kasutada,vähemalt 10000km tagant võiks ikka õli vahetadad või ka varem.copilot kirjutas:siis vast ikka võib kui sulli nii palju et pole sellega miskit mõistliku peale hakatatobimarg kirjutas:Miks teda uuele mootorile sisse peaks toppima?aga jah, ei saa ka mina sellest aru miks seda vaja heas korras mootorisse toppida ja seda veel katse eksituse meetodil toetudes kellegi kogemusele mis põhineb sisuliselt ainult nn tagumiku tunnetusel??? vahetage parem õli ja vajalikud filtrid õigel ajal ning isiklikult ei soovita ka teha long life välpa mis sest et õli vb vastav sees(diislile long life minu arvates lollus mis lollus), siis sõidab diisel mootor kaugelt üle poole milli kelladele ilma et oleks vaja hakata kappremonti tegema v sisse kallata tele turu sarnaseid tooteid.
uude mootorisse,sest ta kaitseb mingil määral kulumise eest.

Viimati muutis copilot, 09 Nov 2012, 23:07, muudetud 1 kord kokku.
Ei maksa uskuda kõike,mida räägib esindus või autotootja.
Meie kliimas ja väikeste läbisõitude juures on pikk õlivahetus välp kurjasti!
Meie kliimas ja väikeste läbisõitude juures on pikk õlivahetus välp kurjasti!