VW Golf 2 ümberehitus

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
puhhkaru
Huviline
Telefon: 56845111
Auto: golf gti
VW Golf 2 ümberehitus

Lugemata postitus Postitas puhhkaru »

millistele sildadele ja mis mootoriga kui keegi on seda äkki teinud ja ärge hakkake jälle niisama ilkuma
lihtsalt huvitab äkki keegi on teinud
Viimati muutis argo, 01 Dets 2012, 03:06, muudetud 1 kord kokku.

Boxerdaja
Huviline
Telefon: 59031818
Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ

Re: golf 2 ümberehitus

Lugemata postitus Postitas Boxerdaja »

Golf2 keresid on pandud liikuma mööbliratastest kuni Suurte veoautode sildadeni.
Mootoreid on ka ma arvan kasutatud sae mootoritest kuni ....mees vaata foorumis ringi. Auto teemasid kui palju ja netiavarused on ka igasugust infi täis.

Kui küsiksid rohkem läbimõeldult ja räägiksid plaanist siis osatakse ka täpsemalt vastata. :wink:

puhhkaru
Huviline

plaan on yldiselt lihtne tahaks 4wd golf 2te mootori kohapealt oleks yx vr6 trbo yle mis sinna sobiks äkki aga need vr6 sillad pidid jube kehvad olema normaalse jöunumbri puhul

helari
Huviline
Telefon: 5182668
Auto: Vw Polo Coupe

Lugemata postitus Postitas helari »

Kasuta otsingut. siin meil on 3 või isegi rohkem inimesi ehitanud G2 -te FWD -> syncroks
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... do#p617569" onclick="window.open(this.href);return false;
http://jurmola.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ro#p560073" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaido oma loomulikult väga hästi ja viisakalt tehtud. (Y)
Mina õppisin enda oma peal alles nagu ka Jurmola :D

puhhkaru
Huviline

ma nagu ei mötle öppimise osa , vaid mille 4wd systeemi kasutada ja mis mootorit ,
äkki on mingi sobivus mis on parem ja ideaali lähedane :D

Siim105
Huviline
Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Siim105 »

Ühes teises teemas (b3 syncro tagasild->b4 FWD'le?) tõi kasutaja samzik välja paar head lahendust.
samzik kirjutas:Vaevalt sa suudad neid vanu sinna tagasi panna ja kõik torud asuvad syncroga võrreldes täiesti erinevas kohas.
94-96 passateid tehti ka syncrot 85kw 2l ja vr6.
Kere kinnitused võivad sobida, peaks proovima, niisama ei tea. 88-93 tagasild on mul olemas. viskos saab mahla ära vahetada, nurk reduktor kasti küljes on nõrk koht. Mina sebiks g4 tehnika vedama võibolla elektroonika vältimiseks võtaks süsteemi 97-2001 sharanilt seal peaks olema visko haldexi ülekandega, t4 tagadifri, kindalsti teistsorti ülekannet, kast peab olema g4 platvormi oma. Mõtlemis ainet on.

Rain.
Lowly Gentleman
Welcome to my World. The World of Diesel.

Vasta

Mine “Veermik”