K:G3 1.8 55kW sureb välja ei käivitu jupp aega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K:G3 1.8 55kW sureb välja ei käivitu jupp aega
Tere
mure selline mure, (´97 Golf 3 1.8 55 kW) töötab väga korralikult. Ühel hetkel sureb välja, enam käima ei lähe, seisab umbes 12 h käivitub nagu poleks midagi olnud. Nii mitu korda teinud, eile suri uuesti ära. Kontrollisin, kas säde on, on igas silindris ilusti olemas. Uurisin bensu pumpa ja releed, bensiin jookseb. Proovisin topkat anda, ikka ei käivitunud. Kõik mis suutis teha olid mõned lärtsatused tagasi. Selline mulje nagu süüde oleks täiesti paigast (jagajat näppinud ei ole). Bensiin ja säde ei trehvaks nagu oma vahel kokku. Kas on võimalik, et detonatsiooni andur suudab süüdet nii palju mõjutada, et süüde läheb nii palju valeks, et mootor lakkab töötamast ning enam ei käivitu? Veel mõtteid?
ette tänades Ingmar
mure selline mure, (´97 Golf 3 1.8 55 kW) töötab väga korralikult. Ühel hetkel sureb välja, enam käima ei lähe, seisab umbes 12 h käivitub nagu poleks midagi olnud. Nii mitu korda teinud, eile suri uuesti ära. Kontrollisin, kas säde on, on igas silindris ilusti olemas. Uurisin bensu pumpa ja releed, bensiin jookseb. Proovisin topkat anda, ikka ei käivitunud. Kõik mis suutis teha olid mõned lärtsatused tagasi. Selline mulje nagu süüde oleks täiesti paigast (jagajat näppinud ei ole). Bensiin ja säde ei trehvaks nagu oma vahel kokku. Kas on võimalik, et detonatsiooni andur suudab süüdet nii palju mõjutada, et süüde läheb nii palju valeks, et mootor lakkab töötamast ning enam ei käivitu? Veel mõtteid?
ette tänades Ingmar
Viimati muutis argo, 30 Nov 2012, 16:33, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Huviline
- Auto: Golf4, Nissan S14a Kouki.
Re: K:G3 1.8 55kW sureb välja ei käivitu jupp aega
enda masinal kunagi oli halliandur läbi see mis selle jagaja all asub.. vähemalt samad vead olid..
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Jup, halliandur tegi endal sama jama.vwgtr kirjutas:enda masinal kunagi oli halliandur läbi see mis selle jagaja all asub.. vähemalt samad vead olid..
-
- Huviline
- Telefon: 562869022
- Auto: golf lll gti edition 2.0 85kw 94a
mul oli sama asi ja oli süüdlane hoopis süütepool .mootoriks on mul küll 2.0 85 kw.
Tänan reageerimast
küsiks veel nii palju, et kui teil oli sama jama, kas sellel ajal kui auto ei käivitunud, kas säde oli olemas. Minu omal oli väga korralik säde, kuid isegi ei lubanud. Seisis jälle mõned ajad ja nüüd töötab nagu poleks miskit olnud. Seda siis kuni järgmise korrani
küsiks veel nii palju, et kui teil oli sama jama, kas sellel ajal kui auto ei käivitunud, kas säde oli olemas. Minu omal oli väga korralik säde, kuid isegi ei lubanud. Seisis jälle mõned ajad ja nüüd töötab nagu poleks miskit olnud. Seda siis kuni järgmise korrani

-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
kas säde oli olemas sel ajal kui ei käivitunud?
siis ei ole halli ega ka süütepooli viga.
siis ehk bensiinipump hakkab otsa saama.
siis ei ole halli ega ka süütepooli viga.
siis ehk bensiinipump hakkab otsa saama.
viljandi mölamies
Kui suurt survet bensiinipump peab välja andma. Sellel ajal kui auto ei käivitunud ma proovisin pumpa, pudelisse jõudis ta küll pumbata, kuid kas on võimalik, et sellest survest jääb väheks. Täna suutis ta jälle teele jätta, õnneks läks uuesti käima ja tõi kodu ära.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
pumba surve oli monopritsel 1.5bari võin muidugi vähe eksida ja täis purskel (mida sul ei ole ) oli see number juba 4-5 vms
igatahes surve peab olema märgatav ja voolikust peab ta ikka välja purskuma mitte nagu oleks vabajooksul
igatahes surve peab olema märgatav ja voolikust peab ta ikka välja purskuma mitte nagu oleks vabajooksul
viljandi mölamies
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Tootlikus 1L/1min
Monokal 1.2 Bar
Täisprotsel 3 Bar
VR6-l 4 Bar
Monokal 1.2 Bar
Täisprotsel 3 Bar
VR6-l 4 Bar
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Ma alustasin ka madlemist analoogse asjaga just uuesti, võid mu teemat jälgida, äkki saad abi. Muidugi sinu puhul on imelik see et sul on korralik säde olemas. Mul puudub see kui soojast käima tahan panna.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Veakoodid kontrolli üle - sealt võid ideid saada millest kinni hakata.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tänud vastanutele, tundub, et bensiinipump oligi see mees, kes vahetevahel ei täitnud oma ülesandeid korralikult. Uus pump nüüd ca kaks nädalat küljes olnud ning auto peab end väga korralikult üleval.