VW GOLF 2 esituled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW GOLF 2 esituled
VW Golf 2 1986 Ei põle lähi ega kaugtuled, kaitsmed kõik korras, ülejäänud kõik elektritarbijad, tuled jne. absoluutselt töötavad. Milles viga ? Ei aita ka uue tulede pealüliti panek. Kas mingi relee?
Viimati muutis HawkHill, 25 Dets 2012, 00:00, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
Re: WW GOLF 2 esituled
Pirnid korras, ka vilgutamisereziimis põlevad, kui hooba enda poole tõmmata. Sisse ei jää ei lähi ega kaugtuled. Kas on ka relee vahel, sest ilma süüteta ju lähi ega kaug põle.Max kirjutas:Vaata, kas pirnid on terved !
Re: WW GOLF 2 esituled
Tulede pealüliti on klahv, vilgutamiseks on suunatule hoobBoxerdaja kirjutas:tulede kang kulunud
Re: VW GOLF 2 esituled
Kui kõik tarbijad, siis ka soojapuhur samuti. Tegelikult lõpuks kõik selge. Ostsin veel teise peatulede lüliti ( 7.5€ ) ning kõik korras. Tegelikult müüakse praaki ja kes teab kus tehtud. Tagasi kauplus ei võta, olgugi müügitsekk olemas, olevat elektrivoolu all olnud ju. Olen kõik aastad vihikusse üles märkinud osad mida vahetanud. Eelmine aasta vahetasin sama peatulede lüliti, süüteluku põhja ( siis ei tööta ka klaasipuhasti, lähi-kaug tuled ja veel midagi ) Aga et uus lüliti vigane on, oli uskumatu. Järelikult need ei peagi üle aasta vastu. Vanade Golfide hädad ongi seni olnud ukse käepidemed, süüteluku põhi, peatulede lüliti, klaasipuhasti lüliti. Pole vahereleesid, mis koormuse maha võtaks ja süüteluku põhja kontaktid saavad suure koormuse ning soojenedes plastmassi sees veidi nihkuvad, tagamata head ühendust. Mul on vähemalt ise pandud helisignaali ja starteri lülimiseks vaherelee koormuse mahavõtmiseks.romeoD kirjutas:Kõikide elektritarbijate all pidasid silmas ka soojapuhurit?
- MarkWicked
- Huviline
- Telefon: 5030151
- Auto: Golf Mk3 VR6 GTI
- Tänatud: 3 korda
Muideks kauplus on kohustatud müüdud kauba tagasivõtma või ostu kompenseerima kui ostetud kaup tarbijat ei rahulda ( on katki, ei sobi jne ). Vähemasti nii tean mina seda seadust 

Eks see oleneb paljudest asjaoludest mis ja kui tihti otsad annab. Nimelt uue jubina ostmisel tasub otsida kvaliteetsemat/kallimat, mis tavaliselt on seotud. See ka kestab. Endal kõik need jubinad veel A osad ning senini pole otsa saanud.vihk kirjutas:Kui kõik tarbijad, siis ka soojapuhur samuti. Tegelikult lõpuks kõik selge. Ostsin veel teise peatulede lüliti ( 7.5€ ) ning kõik korras. Tegelikult müüakse praaki ja kes teab kus tehtud. Tagasi kauplus ei võta, olgugi müügitsekk olemas, olevat elektrivoolu all olnud ju. Olen kõik aastad vihikusse üles märkinud osad mida vahetanud. Eelmine aasta vahetasin sama peatulede lüliti, süüteluku põhja ( siis ei tööta ka klaasipuhasti, lähi-kaug tuled ja veel midagi ) Aga et uus lüliti vigane on, oli uskumatu. Järelikult need ei peagi üle aasta vastu. Vanade Golfide hädad ongi seni olnud ukse käepidemed, süüteluku põhi, peatulede lüliti, klaasipuhasti lüliti. Pole vahereleesid, mis koormuse maha võtaks ja süüteluku põhja kontaktid saavad suure koormuse ning soojenedes plastmassi sees veidi nihkuvad, tagamata head ühendust. Mul on vähemalt ise pandud helisignaali ja starteri lülimiseks vaherelee koormuse mahavõtmiseks.romeoD kirjutas:Kõikide elektritarbijate all pidasid silmas ka soojapuhurit?