Madalal autol rooliots

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

HrLow
Huviline
Auto: BMW 740iL

Re: Madalal autol rooliots

Lugemata postitus Postitas HrLow »

Njah, "Varikasutajaga" täiesti nõus - enamus kes tagarattad lääpasse ajand kasutavad seibe, ning keeg ei ütle midagi ? (Reaalselt pole kuulnud, et oleks juhtunud ka siiani midagi kuigi ise ei soovita [olen proovind - mitte kasutanud])

Ma ei sõida talvel, see et ma lume sees pilte teen ei tähenda et ma sõidan igapäev - kes iganes oma 195 rehvi taga ajab jne...

androt
Huviline

Lugemata postitus Postitas androt »

Kui lumes ei sõida, siis on tõesti veidi ohutum see asi. Praegu lihtsalt tunnen, kuidas minu autol on sild kergelt paigast ära ja juhitavust pole lihtsalt absoluutselt. Nii kui pehme lumi parema ratta alla satub, siis auto läheb lihtsalt otse. Mis siis veel rääkida sellest, et kui ratas on lausa nähtavalt viltu all?

Kas siis tõesti mootoriflantsid ei aita? See ju põhimõtteliselt tõstab kõik selle kama samale kõrgusele tagasi, mis stockis, et, et asjad pole enam nii ebaloomuliku nurga all. Aga ei oska tõesti öelda, rohkem kursis G4 baasiga.

HrLow
Huviline
Auto: BMW 740iL

Lugemata postitus Postitas HrLow »

Siis hakkab kindlasti pooltelg vastu poolraami käima.
Viimati muutis HrLow, 15 Sept 2013, 23:41, muudetud 1 kord kokku.

androt
Huviline

Lugemata postitus Postitas androt »

Põhimõtteliselt küll jah. Selle viimase probleemi vastu aitab notch :D Autobaas oskab ilmselt rohkem sellest rääkida.

KertV
Huviline
Telefon: 56257962
Auto: vw jetta 84.a BMW 524td 89.a

Lugemata postitus Postitas KertV »

Iseenesest oleks võimalik ka roolilati tõstmine 10-30mm kui just rooli kardaan liiga pikaks ei jää, ega pooma ei hakka.
Muidugi saab ju roolivarda lahti lasta ja käega väänata, siis näeb kui suure nurga alla kannatab keerata, ning teades kui palju vedrustus liigub,
siis sellega arvestada, et liigendeid lõhkuma ei hakka. Keskmiselt peaks rooliots liikuma 15 kraadi ühele ja teisele poole.

Vasta

Mine “Veermik”