Make:OLYMPUS IMAGING CORP.
Model:E-500
Shutter Speed:1/200 second
Aperture:F/9.0
Focal Length:14 mm
ISO Speed:100
Date Taken:May 9, 2012, 6:50:07 PM
Moderaator: etnies858
Mina ütleks omaltpoolt, et igavaks jäävad need pildid, kaks viimast on enamvähem aga esimene pilt on täiesti "suvalineklõpskuskilgaraasidevahel". Soovitan valguse poole pealt valivam olla. Minujaoks on kõige tähtsam asi pildi juures valgus siis koht ning siis alles kõik muu. Hea pildi saamine on üks paras õnnemäng. Tihtipeale teen ühes kohas autost umbes 200 pilti ja siis ka võib-olla ei ei õnnestu. Minu lemmik pildid tulevad alati sügisel vihmase ilmaga, kui valgus õrnalt kollakas on. Se toob kontrastid hästi esile. Kui silma, ideid ja loomingulisust on siis harjutamine teeb meistriksLes kirjutas:Uuriks ka veidike tagasisidet fotograafide käest. Tegemist ei ole VW tüüpi autoga, seega lisan pildi spoilerina. Ei tea kas see senini parim pilt minu poolt on aga üks parimatest kindlasti. Kvaliteet on päris suurel määral kannatada saanud tänu pildi mõõtmete muutmisele ning üleslaadimisele. Tehtud on Nikoni peegelkaameraga, täpsemad andmed jään võlgu.
Lisan kaks pilti veel, millele sooviks ka tagasisidet.. oleks hea järgmine kord asju paremini teha. Need on tehtud digikaameraga, automaat seadistusega.► Näita Spoilerit
► Näita SpoileritÜks soovidest või plaanidest on mõnda madalat Golf mk2-te pildistada. Senikaua võib piltidel olevat mudelit ka harjutamise mõttes pildistada, mis on tegelikult parajalt keeruline - pole just fotogeeniliseim auto, minu meelest.► Näita Spoilerit
P.S! Kui kellelgi on huvi, siis võin ka Teie autot pildistada. Kõik on kokkuleppimise küsimus, harjutada on mul kindlasti vaja seega raha ei küsi.Huvilised võivad kontakteeruda PS'i kaudu.
Jutt minu pildist ?Mazz kirjutas:+1 eelnevale jutule.
Parim pilt mida siin teemas näind olen. Exif ?
kõige parem just pole, aga midagi ikka...--keit-- kirjutas:http://www.upload.ee/image/2830711/Sugis_keit1.jpg
Pilt tehtud vana digikaga mis kätte juhtus : Olympus ir 500
Muud andmed saab pildilt.
Ilm oli hall ja hämar.
(kui keegi photoshopi spets viitsib, võib punase auto ära kustutuda)
Niisama keegi pilte ei kustuta. Ilmselt oli probleem mittetöötavates linkides (neid on siin hetkel veelgi - võid selles ise veenduda teemat lugedes).Tanel kirjutas:Härra John Doe, kes siin foorumis juhtivpositsiooni on võtnud, võiks määrata antud teemale adekvaatse inimese pilte analüüsima. Ehk on huvi selle vastu moderaatoril, kes siin käis mõningaid postitusi kustutamas?