tänud kõigile.lukku

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
p2rt86
Huviline
Auto: golf 3 gti
tänud kõigile.lukku

Lugemata postitus Postitas p2rt86 »

tere mul selline mure et sooviks ise hakata sellisel isendil sidurit vahetama nagu seda on passat 98a 2,8 synkro kuid mure selles et pole nellja veolisel ise veel vahetanud ja paluks abi kust otsast oleks kõige mõistlikum alustada ja mis tuleks lahti assta et käigukast kätte saada ja kas on väga palju raskem kui esi või tagaveolisel autol seda vahetada oleks väga tänulik kui keegi paneks järje korra paika millest alustada ja millest lõpetada.ette tänades
Viimati muutis p2rt86, 15 Jaan 2013, 10:10, muudetud 2 korda kokku.

Lauri-L
Huviline
Telefon: 53707925

Re: siduri vahetus passat 2,8 synkro

Lugemata postitus Postitas Lauri-L »

Kardaan on ainuke erinevus, esiveolisel sellist asja pole. Poolteljed lahti, kardaan lahti ja seejärel kast küljest ära. Kuna ei tea mis asetusega mootor kapoti all on siis vb pead mootori ära toestama et kast kätte saada, mk3 igatahes peab. Muidugi käigu lülitus hoovad/trossid ja igasugu andurite pistikud ka lahti ühendama.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW

p2rt86
Huviline
Auto: golf 3 gti
Re: siduri vahetus passat 2,8 synkro

Lugemata postitus Postitas p2rt86 »

aga tånud eks votan täna ööse selle ette ning loodan et saan ka kokku tagasi ilusti olen nii taga kui esi vedu laiali katkunud olen kuidagi kokku saanud ja eks loodan et saan sellegi

Vasta

Mine “Ülekanne”