K: G3 rooli ära võtmine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf III VR6
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
K: G3 rooli ära võtmine
Tere jälle.
Autoks Golf3 2.0 85kw 1994 a
Selline küsimus, et kuidas võtta ära G3 rooli, kas rooli tagant keerata mingi 2 kruvi lahti ja rool tuleb ära ja siis airbag lahti ei lähe? või kuidas see käib, vaja vahetada suunatule hoovastik ja kojameeste hoovastik.
Ettetänades
Marek
Autoks Golf3 2.0 85kw 1994 a
Selline küsimus, et kuidas võtta ära G3 rooli, kas rooli tagant keerata mingi 2 kruvi lahti ja rool tuleb ära ja siis airbag lahti ei lähe? või kuidas see käib, vaja vahetada suunatule hoovastik ja kojameeste hoovastik.
Ettetänades
Marek
Viimati muutis HawkHill, 17 Dets 2012, 21:51, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: K: G3 rooli ära võtmine
Miinus(-) akuklemm maha, roolitagant kaks kruvi lahti (kui on kruvidega) airbag välja, airbagi pistik lahti rooli keskelt keerata suur mutter lahti ning tõmmates peaks ära tulema.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 55 korda
- Tänatud: 579 korda
Miks just "miinus" klemm?????J.Aru kirjutas:Miinus(-) akuklemm maha, roolitagant kaks kruvi lahti (kui on kruvidega) airbag välja, airbagi pistik lahti rooli keskelt keerata suur mutter lahti ning tõmmates peaks ära tulema.

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Tegemist on üldise ohutusnõudega. Asi on mõeldud nii, et kui võtaksid plussklemmi lahti siis "võib" sul kukkda võti aku + klemmi ja kere vahele ja teadagi, mis siis juhtuma hakkab.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 55 korda
- Tänatud: 579 korda
Piab ikka tõsine nr10 võti olema, et kuskile ulataks lühist andma.golfi_vend kirjutas:Tegemist on üldise ohutusnõudega. Asi on mõeldud nii, et kui võtaksid plussklemmi lahti siis "võib" sul kukkda võti aku + klemmi ja kere vahele ja teadagi, mis siis juhtuma hakkab.

Tegelt pole mingit klemmi vaja maha kakkuda, olen maha/peale kümneid Bage nii võtnud ja võtan edaspidigi. Kui arvutit pole käepärast, siis ei soovita lihtsalt süüdet keerata vahepeal, pead veateadet kustutama pärast.
Juhul kui OR makk autos, siis klemmi kakkumine saadab sind automaatselt koodi puudumisel esindusse koodi küsima.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Golf III VR6
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kui ma tahan suunatule ja kojameeste hoovastiku ära vahetada siis pean rooli ära võtma ja uued asemele panema, pärast saan ikka auto tööle ka , et ei pea mingeid veakoode kustutama kohe peale seda ja pean siis ikka aku (-) klemmi ka maha võtma siis ?
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Mina, kes ma neid (bagiga)roole pole kunagi maha kruvinud (kui G2 ja e30) roole mitte arvestada, siis igaks petteks ühendaksin ikkagi auto nö. vooluvõrgust välja...ei taha ju seda bagi hiljem salongist leidaGolf III kirjutas:Kui ma tahan suunatule ja kojameeste hoovastiku ära vahetada siis pean rooli ära võtma ja uued asemele panema, pärast saan ikka auto tööle ka , et ei pea mingeid veakoode kustutama kohe peale seda ja pean siis ikka aku (-) klemmi ka maha võtma siis ?

- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Olen ka bage maha võtnud ilma akut mahavõtmata, midagi ei juhtu. Ükskord kogematta läks isegi süüde sisse, egas midagi kui veakood ära kustutada.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Lisaks et kojamehe hoovastiku vahetuseks ei pea küll rooli maha kiskuma - sellele lähenetakse ikka kapoti alt. Või pidasid silmas kojameeste lülitit?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Arvan,et pidas ikka kange silmas !
Kindlasti võta akult klemm maha,see on ikkagi tehnika ja selle pirtsakust sa ei tea,oma ohutus lihtsalt !
Mille ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast on vaja siin uutele mingit p*ska pähe määrida,olete ikka lahedad naljamehed küll !
Kindlasti võta akult klemm maha,see on ikkagi tehnika ja selle pirtsakust sa ei tea,oma ohutus lihtsalt !
Mille ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast on vaja siin uutele mingit p*ska pähe määrida,olete ikka lahedad naljamehed küll !