Mis funktsioon sellel on, sama nupp oli vist ka salongis kütuseluugi avamise nupu kõrval
Võti siis selline: Link
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Peaks pagasniku luugi lahti tegema.Muksik kirjutas:Ma mõtlen praegu, et ma pole valve all proovinud seda vajutada... Mis ta siis tegema peaks?
Sellepärast ütlen, et mõttetu, et ma pole selle funktsioonist veel aru saanud!
Kui tahad ise avanevat luuki, siis peaksid investeerima vähemalt veerand oma auto hinnast, et saada seda, paigaldades tõstemootorid ja vastava lukusüsteemi koos juhtmestiku ja juhtplokkidegaMuksik kirjutas:Nupu mõte kui selline on ju äge, kui see avaks reaalselt ka luugi, nagu uuematel autodelLihtsalt antud hetkel jääb pisut arusaamatuks minu jaoks, et kunagi, kui arendajad (Loe: targad onud VW'is) selle välja mõtlesid, et siis ei suutnud sellele nupule nagu lõpuni kvaliteetset funktsiooni välja mõelda
Puldil on kolm nuppu ja nende kahe teise nupu funktsioon on selgelt paigas avada uksi ja lukustada uksi. Keskmise nupu funktsioon on natuke naljakas, aga ju see peab nii olema. Äkki mingi süsteemiga annaks aga hoopis aretada, et ikkagi see keskmine nupp nii tööle panna, et luuk üles ka tõuseks. Siis on vist sinna mingit uut süsteemi vaja muretseda vahele?
Vot see oleks mõnus, kui see kohe nii oleks meie B6-elHawkHill kirjutas:No mõned osavad on selle luugi automaatika ikka oma B6 Variandile aretanud kuidagi:
Kas seda on kunagi ka B6 sedaanile kahesuunalise toimimisega saadaval olnud?jussike kirjutas:Mis seal ikka nii aretada, see tehase lisa ju. Lähed esindusse ja tellid vastavad vidinad ning lased paigaldada. Ebayst saab muidugi odavamalt vidinaid.
Youtubis isegi kunagi videot näinud kahesuunalisest luugistHawkHill kirjutas: Kas seda on kunagi ka B6 sedaanile kahesuunalise toimimisega saadaval olnud?
Mingi home made teema oli jahhjussike kirjutas:Kahe suunalist liikumist puldist tehas turvalisuse (keegi võib ju kogemata luugi vahele jääda) pärast ei ole teinud, see kellegi home made või siis feik.
Ütleme, et see on nii, kuigi polejussike kirjutas:Kahe suunalist liikumist puldist tehas turvalisuse (keegi võib ju kogemata luugi vahele jääda) pärast ei ole teinud, see kellegi home made või siis feik.
Uue võtme saad aktiveerida esinduses (ainult online ühenduses tehasega), ühegi teise auto võtit ei uut, ega kasutatud ei saa sinu autoga tuttavaks teha, sobib ainult sinu auto vin koodi järgi tellitud võti.
Kindel et see nii on? 2002 Boral küll lahti. B5.5 peaks samamoodi olema elektrooniline avamine ja vool antakse peale ainult siis kui uksed lukust lahti asendis. Comfort moodul ise majandab nende vooludega.HawkHill kirjutas:Ei kujuta ette, kas B6 on seda funktsionaalsust oluliselt muudetud aga näiteks minu B5.5-l on tagaluugi lukk sellises asendis, et luuk on koguaeg lukus olenemata auto valvesolekust. Ja seda puldi luugi nuppu on väga mugav vajadusel luugi avamiseks kasutada. Ei pea minema salongi nuppu vajutama ega pole ka vajadust võtmega luuki avada.