touaregi tagaluuk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
touaregi tagaluuk
probleem siis selles et tagaluugi see klaasist ülemine osa ei tööta.. ilmselt mingi elektri probleem.. äkki keegi oskaks öelda kustotsast probleemile lähenema peaks. äkki mingi tüüpviga kuskil vms.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: touaregi tagaluuk
Avamis lüliti on tavaliselt esimene asi, mis seal otsad annab.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
kuda sinna ligi pääseb.. kas seest polster maha või saab välastpoolt ka ligi kuidagi ja kustpoolt lähevad need lülitijuhtmed..põlemal pool on punt juhtmeid
Viimati muutis puztol, 06 Jaan 2013, 22:44, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Tagaluugi polstri vasaku alumise serva all on klaasi nn avarii avamise võimalus tehtud. Selline mustast plastist tüübliga luugi küljes olev "nöör", millest tõmmates tuleb klaas lahti.
Lüliti asub kojamehe jala sees, selle peadki ära vahetama, remontida pole seal midagi.
Lüliti asub kojamehe jala sees, selle peadki ära vahetama, remontida pole seal midagi.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
mul on seal avamiseks tross täitsa olemas aga see on valge ja avab suure luugi mitte klaasi või on seal teine veel kusagil peidus. kas sinna lülitile väljast pääseb ligi. ühtegi kruvi ega asja pole ei julge kohe jõuga kallale minna, pärast jupid taga
Viimati muutis puztol, 07 Jaan 2013, 09:56, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Teine on veel peidus, umbes seal, kus luugi alaserva valgustus asub.puztol kirjutas:mul on seal avamiseks tross täitsa olemas aga see on valge ja avab suure luugi mitte klaasi või on seal teine veel kusagil peidus. kas sinna lülitile väljast pääseb ligi. ühtegi kruvi ega asja pole ei julge kohe jõuga kallale minna, pärast jupid taga
Nupu katte pead kangutades eemaldama (kinnitused purunevad 100 %, uus koos lülitiga kaasas),kojamehe varre pead eemaldama, siis juba selge mida edasi teha.
lüliti korras ja see lahti lammutamisega ei lõhu midagi ära seal oma nipp kuidas käib. tundub et viga lüliti ja luku mootori vahel aga kus
Viimati muutis puztol, 07 Jaan 2013, 14:35, muudetud 1 kord kokku.
luku ja lüliti vahel peaks teoorias olema ka relee või mingi muu juhtplokk kuna luku mootorisse jookseb sisse 24v.. oskab äkki keegi öelda selle asukoha.
Viimati muutis puztol, 08 Jaan 2013, 18:13, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Seda juhib keskelektriplokk, diagnostika kaabliga peaks nägema, kas lülitist impulss sinna jõuab. 24v ei tohiks küll 12v pardapinge juures kuskil olla.puztol kirjutas:luku ja lüliti vahel peaks teoorias olema ka relee või mingi muu juhtplokk kuna luku mootorisse jookseb sisse 24v.. oskab äkki keegi öelda selle asukoha.
ma isegi mõtlen aga tester näitas pistikus 24v nii klaasist luugi kui ka suure luugi luku juures
Viimati muutis puztol, 08 Jaan 2013, 18:43, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Avalda oma asukoht, äkki mõni kaabliga klubiline saab aidata.
Testril soovitaks patareid ära vahetada.
Testril soovitaks patareid ära vahetada.
ise asun valgamaal. tõrvas hea oleks küll kui keegi lähedal oleks.. aga plaanin omale ka miski kaabli muretseda lähiajal
Viimati muutis puztol, 08 Jaan 2013, 19:31, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 55623975
- Auto: Vw Passat universaal 2.0 bitdi 2020 . vw passat sedaan 2.0bitdi 2015
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
no kas said lyliti korda?yldiselt ei õnnestu neid remontida sest need mädanevad seest ära .ma neid mitmel autol vahetanud ja kahel autol oli asi nii hull et ei saanud seda lylitit kätt enne kui klaasist läbiv kojameest ringi ajav võll tuli rälakaga läbi lõigata.esinduses 70-raha võll koos lylitiga ja plastikkattega (mis ei purune kui osata eemaldada enda autol esimest korda läks ka puruks kui edaspidi olin targem).
lüliti on korras! aga luuk ikka ei tööta. praeguste ilmadega ei ole viitsinud rohkem uurida.ilmselt asi jutmestikus lüliti ja keskelektriploki vahel.