Syncro ei tööta tagurpidi.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: 96 Golf 3 syncro 66kw, 98 T4 syncro 75kw
Tere
Tagurdades syncro ei tööta, edasipidi töötab laitmatult.
Huvitaks see, et mille kallale peab seal taga difril minema, et see tööle hakkaks.
Tagurdades syncro ei tööta, edasipidi töötab laitmatult.
Huvitaks see, et mille kallale peab seal taga difril minema, et see tööle hakkaks.
Viimati muutis argo, 16 Nov 2014, 21:51, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Syncro ei tööta tagurpidi.
Oot, parandage nüüd mind, olen omanud 2 syncrot ja mitte kummalgi ei töötanud tagurpidi.
G2 ja B3
Kas teema on selles kuidas ümber ehitada?
G2 ja B3
Kas teema on selles kuidas ümber ehitada?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Sama teema mis siin - http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... di#p487547" onclick="window.open(this.href);return false;
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Vabandage minu arusaamatust, kuid ma ikka ei saa aru.
Palun tehke mulle kui laus lollile puust ja punaselt ette võib ka PS.
Palun tehke mulle kui laus lollile puust ja punaselt ette võib ka PS.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kui kogu süsteem töökorras, siis töötab tagurpidi suurepäraselt! Kõige tavalisem viga vaakumvoolikutes, mis eest mootoriruumist tagareduktorini kulgevad. Kui need vanad ja räbalad, siis kindlasti ära vahetada! Minu endisel B3-l oli viga tulemüüri läheduses, kus kummivoolik oli mootori kuumuse tõttu pragunenud ja kui katsuma hakkasin, siis pudenes pulbriks.
Vaakumit juhib releeplokk (asub vist armatuurlaua sisemuses). Kui huvi, siis võin saata meiliga ka joonise, mis arvutis JPG failina olemas.
Vaakumit juhib releeplokk (asub vist armatuurlaua sisemuses). Kui huvi, siis võin saata meiliga ka joonise, mis arvutis JPG failina olemas.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Okei, mina olin koguaeg veendunud, et syncro ei peagi tagurpidi vedama.
Ei vedanud G2 ega ka B3 el. G2 sai veel vahetatud vahekast mis oli kokku jooksnud ( seepärast saksast siia tuligi ).
Ei vedanud G2 ega ka B3 el. G2 sai veel vahetatud vahekast mis oli kokku jooksnud ( seepärast saksast siia tuligi ).
-
- Huviline
- Telefon: 58064118
- Auto: Volkswagen Golf Country Syncro
enda countryl sama probleem. ühest vw foorumi topicust http://www.vwsyncro.co.uk/data/forums/t ... IC_ID=2570" onclick="window.open(this.href);return false; , leidsin et asi võib olla kas selles vaakumlõdvikus või mingis tagurdustule lülitis, nimelt lülitab tagurdustule lüliti sisse ka neliveo ( kas ta siis lukustab difri??), seega kellel oli probleeme olnud tagurdustuledega ning parandanud selle probleemi, töötas ka syncro ilusti. Mdea kas see nüüd on tõesti nüüd tõsiselt võetav asi, aga seal juures peab mainima, et jah minu golfi tagurdustuled korraldavad alatihti mingit jama, vahest töötavad vahest mitte, sama on syncroga tagurdades. Äkki keegi targem teab ?
Viimati muutis LetsRaid, 28 Jaan 2013, 16:01, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
Tere
Avan uuesti vana teema.
Et siis viga üles leitud, aga nüüd oleks abi vaja, et kuidas seda remontida?
Viga seisneb selles mustas junnis mis seal tagadifri küljes on. Kui see lahti võtta ja liigutada mingisesse asendisse siis hakkab tööle tagurpidi vedu.
On keegi sellist asja remontinud?
Kas tagasillal peaks mõlemad rattad korraga vedama või nagu esisillal, kergem ainult veab?
Avan uuesti vana teema.
Viga seisneb selles mustas junnis mis seal tagadifri küljes on. Kui see lahti võtta ja liigutada mingisesse asendisse siis hakkab tööle tagurpidi vedu.
Kas tagasillal peaks mõlemad rattad korraga vedama või nagu esisillal, kergem ainult veab?
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Uuri kaidolt või samzikult, neliveo spetsialistid siin foorumis!X-Life kirjutas:Tere
Avan uuesti vana teema.