Passat B6 ukse link
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: vw passat 1.8 TSI 2012
Passat B6 ukse link
Avastasin ükspäev üllatusega, et osa ukselingist on lahti. Phm saab selle osa küljest ära võtta aga õnneksta päris niisama ikka veel ära ei kuku! Ei saa küll aru, mix ta lahti on tulnud ja ei saa ka aru, kuidas ta üldse kinnitub. Ei tundu küll, et midagi oleks ära murdunud sellel "junnil" küljest. On keegi esiustel linke maha võtnud ja teab äkki? Lahti siis see osa:

Viimati muutis argo, 01 Jaan 2013, 23:35, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Passat B6 ukse link
See käibki ju ära, kuidas sa muidu ukse luku südamikule vajadusel ligi pääseksid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
Eelmine pilt oli illustratiivne ja vale poole oma. Mul see jupp kõrvalistuja poolel lahti. Seal seda sydammikku taga ei ole, vaid see detail ise ulatub ukse sisse. Nagu südamiku imitatsioon umbes vms. Aga ei saa ma aru, kuidas see kinnituma peaks. Õiged pildid :

Viimati muutis tsaar100, 02 Jaan 2013, 11:07, muudetud 4 korda kokku.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Kuna keegi B6-e omanikest kohale ei sattunud või vastata ei osanud, siis oleks enne teema sulgemist ikkagi huvitav kuulda ka teistele õpetuseks, et kuidas asi lahenes?tsaar100 kirjutas:Asi lahendatud ! Teema lukku
Keerasid polti avatud ukse servast, mis lukustas katte, niikui B5.5-lgi asi käib?
-
- Huviline
Sisuliselt nii see oleks pidanud käima jh
Jama oli selles, et auto käis mõnda aega tagasi väikses värviparanduses ja seal oli see lingi osa veits kehvasti tagasi pandud! Käisin nyyd seal teeninduses ja lasin asja korralikult tagasi panna!

Kas b6 passatitel mingi tüüpviga, et esiuks ei jää kinni aeg ajalt??? Isal mitu korda see jama olnud ja olen veel kuulnud, et sama jama.
Endal ka plaan sama tüüpi auto osta, aga kui selline jama siis mõtlen veel.
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Mina pole veel sellist asja kohanud, et uks kinni ei jääksVaints kirjutas:Kas b6 passatitel mingi tüüpviga, et esiuks ei jää kinni aeg ajalt??? Isal mitu korda see jama olnud ja olen veel kuulnud, et sama jama.
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
Endal B6 üle aasta olnud. Ka nende suuremate külmadega on kõik uksed ilusti toiminud. Pagasniku luuk võib vahel jebida ainult.
Minu B6-el suure külmaga kunde uks ei lähe ka kinni.Sõber hoidis ühekorra terve tee ust käega kinni! Aga siis ma avastasin ,et kui kesklukust uksed korra kinni-lahti vajutada siis läheb uks korralikult kinni.Vahel ei saa ust isegi väljast lahti. Need apsud on ainult Talvel.Mis te arvate veaks olevat? Ja teine asi, juhi poolset tagumist ust ei saa enam üldse seestpoolt lahti ainult väljast,kui seest käepidet tõmbad ei ole kuulda mitte midagit.Kas viga võib olla käepidemes endas?
Viimati muutis kaaren, 31 Jaan 2013, 12:52, muudetud 1 kord kokku.
Sain oma passatil tagumise ukse lingi korda. Käepideme tross oli tagant ära tulnud. Töö võttis umbes 20 mintsa aega! 

-
- Huviline
- Auto: Passat B6 2.0 125kw Highline
Kuidas sa polstri alumise plaadi eest said? Et trossile ligi pääseda?kaaren kirjutas:Sain oma passatil tagumise ukse lingi korda. Käepideme tross oli tagant ära tulnud. Töö võttis umbes 20 mintsa aega!