hommikul autot käivitades hakkas kliima ventilaator ka täiega tööle kuigi kliima oli väljas ja kui auto seisma jättsin jäi ventikas ikka tööle,viisin lapse lasteaeda tulin tagasi ja vent ikka käis,kas kliima hakkab tühjaks saama või kust viga otsida
Viimati muutis argo, 28 Nov 2012, 15:22, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:Pealkiri korda.
nüüd avastasin sellise asja et hommikul käivitades hakkab kliima vent alati tööle,et venti seisma jätta keeran korraks pargid põlema ja vent jääb vait,päeval vent ei hakka tööle,vent rakendub siis kui auto on ööottsa seisnud
Kahtlustan sama, ventilaatori andur annab valet infot.
Samas, kui sul konditsioneer peal on, siis peaks ka Wisardi näidatud vidin sul vasakul pool poolraami eesotsas asuma. Kuid põhi süüdlaseks pean ikkagi ventilaatori käivitus andurit, radiaatori küljes.
Reinz kirjutas:kliimaga seoses probleem ka mul, kohapealt ära minnes ehk ehk siis gaasi andes midagi muliseb armatuuri taga, võib olla kliimaga üldse seotud?
Minu teistmarki autol mulises ka armatuuri sees - õhk oli jahutussüsteemis.
no mina ei tea, soojaks läheb ta küll muidu, talvel ütleme 15-20 minutiga kohapeal läheb ikka soojaks... ja õhk kätte ma saan aru küll, aga kuidas see välja nägema peaks
Viimati muutis Reinz, 24 Jaan 2013, 17:00, muudetud 1 kord kokku.
Meenub kellegi postitus siin foorumis, et tuleb auto esiosa veits kõrgemasse asendisse saada ja siis ca 3k pöördeid anda mingi aeg. Ise proovinud pole..