jussike kirjutas:Vat mina jälle ei mõista, mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast te neid aknaid talvel nii paaniliselt näpite?
Jah...mina kah ei põeks, kui aknad ei käikski alla. Oleksi permanentselt kinni. Vaata, kui palju kilosid saaks nelja ukse pealt maha kohe. Nii harva, kui vaja midagi juhiistmelt väljapoole salongi torkida(aastas korra). Selleks saab ju ka ukse lahti teha. Suitsumeestele võiks olla selline tolmuimejatoru laest, kui väga nälg ning peab sõidu ajal tossama. Ja ka koni võiks see sisse tõmmata. Närvi ajavad need ,kes oma põlevaid konisid loobivad aknast teiste autode pihta.
jussike kirjutas:Vat mina jälle ei mõista, mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast te neid aknaid talvel nii paaniliselt näpite?
Jah...mina kah ei põeks, kui aknad ei käikski alla. Oleksi permanentselt kinni. Vaata, kui palju kilosid saaks nelja ukse pealt maha kohe. Nii harva, kui vaja midagi juhiistmelt väljapoole salongi torkida(aastas korra). Selleks saab ju ka ukse lahti teha. Suitsumeestele võiks olla selline tolmuimejatoru laest, kui väga nälg ning peab sõidu ajal tossama. Ja ka koni võiks see sisse tõmmata. Närvi ajavad need ,kes oma põlevaid konisid loobivad aknast teiste autode pihta.
Seda mõtet edasi arendades võiks ka autole ainult ühe ukse jätta - mass jälle väheneks kõvasti, elektroonikat oleks vähem, väiksem remondi vajadus jne.
Asjad, mis on auto küljes, on mõeldud töötama, mitte lihtsalt rahakotti koormama ostmisel!
Viimati muutis HawkHill, 14 Jaan 2013, 11:02, muudetud 1 kord kokku.
Asi on huvitavaks läinud selle Inglismaalt ebay tellimusega. Müüja on mulle juba 2x kauba välja saatnud ja kohale pole senini midagi jõudnud.
Kusjuures müüja usaldusväärsus on 100%.
Kahtlustan juba, et äkki toll ei suuda tuvastada, mis ainega tegu.
HawkHill kirjutas:Asi on huvitavaks läinud selle Inglismaalt ebay tellimusega. Müüja on mulle juba 2x kauba välja saatnud ja kohale pole senini midagi jõudnud.
Saadab millega/kellega? Kui DHL vms kullerfirmaga, siis peaks trackingu järgi asukoha teada saama, kui aga postiteenuse kaudu, siis võid ju kohalikus postimajas küsimas käia, ega pole sinu nimele mingit pakki tulnud.
HawkHill kirjutas:Asi on huvitavaks läinud selle Inglismaalt ebay tellimusega. Müüja on mulle juba 2x kauba välja saatnud ja kohale pole senini midagi jõudnud.
Saadab millega/kellega? Kui DHL vms kullerfirmaga, siis peaks trackingu järgi asukoha teada saama, kui aga postiteenuse kaudu, siis võid ju kohalikus postimajas küsimas käia, ega pole sinu nimele mingit pakki tulnud.
Trackingut kahjuks teha ei saa, kuna tegu lihtkirjaga. Täna käisin postkontoris ära ja öeldi, et kui lihtkiri saabub ja postkasti ära ei mahu, siis saadetakse teade. Neile pole aga midagi saabunud. Eks pean vist jälle müüjaga kontakteeruma ja 3x laskma välja saata. Igaljuhul on asi enam kui kummaline arvestades ka müüja Top-selleri staatust ja 100% rahulolu varasemate klientide poolt.
Hapnik kirjutas:HawkHill, kas iga saatmisega maksad uuesti, või on saatja nii "lahke",et saadab tasuta uue paki? Kaua esimese "kirja" teele panekust aega möödunud on?
Teist korda saatis tasuta uuesti heast tahtest. Esimesest saatmisest möödas 1,5 kuud ja teisest juba üle 2 nädala. Igaltahes on see midagi uut eBay kohapealt mulle. Seni pole kunagi mingeid probleeme olnud...
miilits kirjutas:A sa vaata asja positiivsemast küljest, ehk saad järgmiseks talveks kätte ja siis hea omada kasutamata pudelit
Varsti vist saangi seda ainult külmkapis testida.
Viimati muutis HawkHill, 15 Mär 2013, 14:13, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:.