PaintPhotoGimpShop Mäng
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: PaintPhotoGimpShop Mäng
Pole ilus vahele trügida. Ma jäin lihtsalt oma pildi postitamisega hiljaks ja üleval on ülesanne olemas.
Roolide nahatamine/polsterdustööd.
Vabandust minu süü, ei vaadanud kui pikk vahe oli ning 48h ei olnud tõesti möödas, et Lupo pilti soovisin
(Kuid nüüd on küll aeg juba läbi)

-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Nõus, korjan siis selle teema vahelt ära. Kuigi nüüd vaatasin, et ega seda kustutada ei annagi. Seega ülesandeks on ikkagi T5 Multivanile Touaregi nina külge panna.h4rz kirjutas:Pole ilus vahele trügida. Ma jäin lihtsalt oma pildi postitamisega hiljaks ja üleval on ülesanne olemas.
E: 1 pilt siit http://i54.tinypic.com/w8kmqr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja kuna foorumist ei leidnud t5 siis teine pilt see http://www.campervan.es/web/wp-content/ ... ine-01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis alkeemik, 24 Jaan 2013, 14:39, muudetud 3 korda kokku.

Ül: "All olevast autost teha 'Cars' filmi auto. Nö näoga auto siis"
http://www.upload.ee/image/2374355/P5250037.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Auto: E60 '08, Captiva '13, F11 '11
- Tänanud: 1 kord

(Käib kah)
Uueks ülesandeks siis alkeemiku pakutud Cross Lupo.

Viimati muutis Celtic, 24 Jaan 2013, 16:13, muudetud 1 kord kokku.

Tegelikult ma ei saanud aru päris mis see Cross Lupo peaks olema aga tõstsin vaid kõrgeks

Kui õigesti tegin siis uus ül: "vabalt valitud klubilise/huvilise autol sumpsist suur tulelont väljas"
-
- Klubiline
Mine nüüd guugelda natuke. Vaata tavalist Polo ja CrossPolo, siis ehk saad aru ka vahest, et tegemist pole ainult kõrgemaks tõstmisega.JUSTer kirjutas:
Tegelikult ma ei saanud aru päris mis see Cross Lupo peaks olema aga tõstsin vaid kõrgeks
Kui õigesti tegin siis uus ül: "vabalt valitud klubilise/huvilise autol sumpsist suur tulelont väljas"
Mis valemiga ma sellest autost http://photo.netcarshow.com/Volkswagen- ... oto_08.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Teen sellise?
http://www.caradvice.com.au/wp-content/ ... o-2012.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW Mingi asi jälle, mina annan alla

Teen sellise?

BTW Mingi asi jälle, mina annan alla

-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 9 korda
Kui juba nokkimiseks läks siis, ülesanne oli ikka Lupot tuunida, nüüd järsku Polo?alkeemik kirjutas:Mine nüüd guugelda natuke. Vaata tavalist Polo ja CrossPolo, siis ehk saad aru ka vahest, et tegemist pole ainult kõrgemaks tõstmisega.JUSTer kirjutas:Pilt

-
- Klubiline
Ma tõin paralleeli kui sa aru ei saanud. Lihtsalt, et kasutaja saaks aru mis vahet on Cross mudelil ja mitte Cross mudelil. Nimelt mitte kunagi ei tehtud Cross Lupot ja seepärast tahtsingi näha kuidas see välja näeks. Tundub, et peab väga täpselt seletama sulle.Hapnik kirjutas:Kui juba nokkimiseks läks siis, ülesanne oli ikka Lupot tuunida, nüüd järsku Polo?alkeemik kirjutas: Mine nüüd guugelda natuke. Vaata tavalist Polo ja CrossPolo, siis ehk saad aru ka vahest, et tegemist pole ainult kõrgemaks tõstmisega.
Ja et sulle kõik täiesti selgeks saaks, siis ütlen veel kord ja väga konkreetselt:
Soovin, et Lupo tõstetaks kõrgemaks, pandaks plastiku lisad ja näiteks Cross Polo velg alla.
Viimati muutis alkeemik, 25 Jaan 2013, 15:10, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5263912
- Auto: VW JETTA VR6 BANKSTON GLX 130KW,VW golf 3 TDI 66w VW golf V 2,0 TDI 103 kw
Kas keegi viitsib teha seda autot kupeeks ja värv võiks samaks jääda ja teine veel võiks olla et must kupee.

VR6
-
- Huviline
- Telefon: 53786521
- Auto: VW golf 3 GTI
-
- Huviline
- Telefon: 56782346
- Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.
Võid kasutada "Paint", mis on microsoft'i poolt juba arvutile peale paigaldatud!Maarek kirjutas:Mul selline küsimus kust saaks sellise programmi.
Oleks väga tänulik
Võid kasutada "Gimp", mis on netist saadaval.
Võid kasutada "Photoshop", mis on tasuline ja netist saadaval.
Sealt ka vist tuleb selle teema pealkiri "PaintPhotoGimpShop".
Et ei tekiks OT. Siis järgmine ülesanne (viimasest ülesandest on mõõdas ikka ükskena napilt kuuaega.)

Laske auto madalks, musta värvi kere, ümberringi punane triip(gti moodi). Ja kenad plekkveljed alla

Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!