Tavaliselt ongi ju nii, et valvsus hajub pika aja peale.
Moderaator: etnies858
No ingel [VW Bot: "Keel korda!"] mis sa teeksid siis? Jätaksid uksed lahti? Arvad, et nad on tõesti siuksed tainad, et ei liigu mööda parklat ringi, a'la et ajad auto kuskile teise parklasse/eemale? Mis paanikat? Kujutan ette, et mingi c.a 800 korda on seda teemat vaadatud, mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] paanikast sa räägid?fatedog kirjutas:Kui inimene pole kindel, kas levitatav info on õige või mitte, oleks soovitatav tungivalt seda mitte edasi jagada.
Kontrollimata info levitamine, mis alusetuks osutub, teeb pöördumatut kahju inimeste turvatundele ja tekitab põhjendamatut paanikat.
Ei midagi isiklikku aga selline on minu nägemus asjast.
Asi ei ole kontrollimata ja sellest oli ka mingi aeg meedias juttu, proovisin reporterist leida, kuid ei leidnud hetkel. Galileos näitas ka seda, et tavalise raadiosaatjaga on võimalik signapuldi ja auto vahelist suhtlust häirida ja uksed ei lähe lukku. Info ei ole alusetu ja taolises stiilis postitusi ei ootaks siiski foorumi moderaatorilt, pigem snaiper111.. sarnastelt keda vist igapäevaselt siit bännitakse. Kui arvad et info on alusetu, siis tuleks ikka enne kontrollida. Samamoodi ei saa seadust mitte tundev politseinik oma tuju põhjal sulle kaela karata.fatedog kirjutas:Kui inimene pole kindel, kas levitatav info on õige või mitte, oleks soovitatav tungivalt seda mitte edasi jagada.
Kontrollimata info levitamine, mis alusetuks osutub, teeb pöördumatut kahju inimeste turvatundele ja tekitab põhjendamatut paanikat.
Ei midagi isiklikku aga selline on minu nägemus asjast.
Ma ei usu, et Tallinnas keegi nii "sinisilmne" oleks, et läheks ise poodi läpakat või muud kraami lahtisesse autosse jättes.copilot kirjutas:Njah....kõik tõmblevad siin mingi auto varguse ideega...minu arvamus ja veendumus ikkagi, et eelpool olnud keiss ei pruugi olla eesmärgiga autot ennast varastada, vaid varastada võimalike autosse(kaasa arvatud pagasiruumi) jäetud esemeid. Klaaside lõhkumine v uste muukimine sellel eesmärgil püüab oluliselt rohkem tähelepanu ning veidi rohkem aega nõudev, kui seda lihtsalt avatavad uksed. Sa ei hakka ju poodi minnes oma pagasis olevaid esemeid(vb neist mõni üsna kallis tööriistakomplekt) ja läpakat toidupoodi kaasa tassima jne...v mis te arvate??? Lukustamata uste korral on antud puhastustöö ikka väga kiire, seejuures kordades vähem tähelepanu tõmbav kui seda uilgav sireen.
Ja see, et tehase seades VW on ime lihtne ära ajada, on ammu teada tuntud tõde ja soovitatav mingi lisa immo vms paigaldada.
Mul on olnud mitu korda juhus, et koju jõudes ja kahes käes poekotte tuppatirides mõtlen, et tulen tagasi ja lukustan uksed jne...kuid siis tuppa jõudes tuleb mingi tel. kõne näiteks ja hommikul paaniliselt autovõtit otsides leian selle auto süütevõtmest...kortermaja ees kusjuures. 2x juhtus nii eelmise auto e60-ga ja 1x praeguse LC-gaKerx kirjutas:copilot mõtles pigem seda, et sa võid ju arvata, et sul läksid autol uksed lukku ja jalutad rahuliku südamega poodi, kuid tegelt on mingi tegelinski oma blokaatoriga puldi signaali seganud ja varastab su väärisasjad ära autost. Loomulikult ei jäta keegi meelega auto uksi lahti, kui neil läpakad jms autos on...
Pean ka ise tunnistama, et kunagi õikal paneelikates elades, jäid uksed lukust lahti üheks ööks...võtme olen harjunud ikka igakord süütelukust kaasa haarama kui välja lähen. Ja nii need jamad tekivad...teinekord oled väsinud v mingid probleemid parasjagu peas keerlemas ja sellised väikesed asjad jäävad märkamata. Õnneks minul olid hommikul asjad autos alles.TiitRE kirjutas:Mul on olnud mitu korda juhus, et koju jõudes ja kahes käes poekotte tuppatirides mõtlen, et tulen tagasi ja lukustan uksed jne...kuid siis tuppa jõudes tuleb mingi tel. kõne näiteks ja hommikul paaniliselt autovõtit otsides leian selle auto süütevõtmest...kortermaja ees kusjuures. 2x juhtus nii eelmise auto e60-ga ja 1x praeguse LC-gaKerx kirjutas:copilot mõtles pigem seda, et sa võid ju arvata, et sul läksid autol uksed lukku ja jalutad rahuliku südamega poodi, kuid tegelt on mingi tegelinski oma blokaatoriga puldi signaali seganud ja varastab su väärisasjad ära autost. Loomulikult ei jäta keegi meelega auto uksi lahti, kui neil läpakad jms autos on...
Kui ma kuhugi ikka minemas olen siis jätan ikka läppari tahaistmele või mõned väärtuslikumad tööriistad vahest peal. panen uksed lukku ja kui toonklaas siis ju vaevalt keegi lampi päeval akna sisse lööks,kui ei teata mis autos on,aga kui uksed lahti siis vb keegi kiikab sisse...HawkHill kirjutas:Ma ei usu, et Tallinnas keegi nii "sinisilmne" oleks, et läheks ise poodi läpakat või muud kraami lahtisesse autosse jättes.copilot kirjutas:Njah....kõik tõmblevad siin mingi auto varguse ideega...minu arvamus ja veendumus ikkagi, et eelpool olnud keiss ei pruugi olla eesmärgiga autot ennast varastada, vaid varastada võimalike autosse(kaasa arvatud pagasiruumi) jäetud esemeid. Klaaside lõhkumine v uste muukimine sellel eesmärgil püüab oluliselt rohkem tähelepanu ning veidi rohkem aega nõudev, kui seda lihtsalt avatavad uksed. Sa ei hakka ju poodi minnes oma pagasis olevaid esemeid(vb neist mõni üsna kallis tööriistakomplekt) ja läpakat toidupoodi kaasa tassima jne...v mis te arvate??? Lukustamata uste korral on antud puhastustöö ikka väga kiire, seejuures kordades vähem tähelepanu tõmbav kui seda uilgav sireen.
Ja see, et tehase seades VW on ime lihtne ära ajada, on ammu teada tuntud tõde ja soovitatav mingi lisa immo vms paigaldada.