Sellist asja tahaks uurida, et Ma ei ole veel välja mõelnud, kuidas näha infotabloolt kõigi sõitude keskmist küttekulu ja näiteks kui palju ma veel sõita saan järejäänud küttega. Ainuke mida ma näen on keskmine kiirus, keskmine küttekulu jne. - Since start, ehk siis auto käivitamise hetkest.
Kas selline üleüldise keskmise kuvamine puudub täielikult?
Veidike kentsakas värk ,kui puudub, raske nagu uskuda.
Lisaks nii palju informatsiooniks juurde, et tegemist suure värvilise ekraaniga tahomeetri ja spidoka vahel.
Touaregi infotabloo valikud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Touareg 2.5TDI, BMW e39 530d, Opel Vivaro 2.0d
Touaregi infotabloo valikud
Viimati muutis kallu20, 15 Veebr 2013, 14:58, muudetud 3 korda kokku.
4motion
-
- Huviline
- Telefon: 55623975
- Auto: Vw Passat universaal 2.0 bitdi 2020 . vw passat sedaan 2.0bitdi 2015
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Touaregi infotabloo valikud
kui tegemist multifuktsionaal rooliga siis kui asud menyys kytusekulu peal siis vajutad seda roolil asuvat rullitavat nuppu siis ilmuvad valikud since start,long term,ja since refuel long term all näed mis on viimasest nullimisest keskmine kulu läbitud kilomeetrite kohta,since refuel alt näed peale viimast tankimist läbitud kilomeetreid +kulu,jäänud kilommetreid paagis oleva kytusega ,keskmine kiirus.since refuel näitu ise nullida ei saa.se funktsioon timib soovitud valikule rullides ja rullnupu vajutamist soovitud valikul olles ja jälle rullides.jutt sai segane aga kui natuke näppida saab hakkama kyll.