Siduri probleem golf 3
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58358776
- Auto: Opel Vectra a 2,0 85kW, VW Corrado g60
Re: Siduri probleem golf 3
üks variant on et hooval mis vajutab survelaagri peale on mõra sees, seda saab kontrollida kui see otsa kaas maas on.
-
- Huviline
- Auto: Golf 3
Nii võtsin otsakaane maha seal ainult hammasrattad ja see varras mida hoob lükkab, varras läheb täitsa põhja tühjalt, niiet ta on kuskilt läbi ühesõnaga. Kas siis läbi siduri korvi? Survelaager asub kasti teises otsas üldse ju.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Jah, kas läbi või varras lühikeseks kulunud või üldse puru.Foresting OÜ kirjutas:Nii võtsin otsakaane maha seal ainult hammasrattad ja see varras mida hoob lükkab, varras läheb täitsa põhja tühjalt, niiet ta on kuskilt läbi ühesõnaga. Kas siis läbi siduri korvi? Survelaager asub kasti teises otsas üldse ju.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
No vaata mida sul see siduri hoob vajutab. Seal ongi survelaager vahel. Saatsin sulle ennem pildi ka sellest. Samuti räägin jätkuvalt, et võib olla see plekk puru. Pole ise veel ühtegi pooliku vardaga isendit näinud. Tundub, et sul siiski tuleb kast maha võtta ja siis juba on kohe näha. Kui sellel plekil on auk sees, siis on juba pahasti. Seal on vaid lohk ja üks liugpuks originaalis. Vahetatud plekkidel ei pruugi üldse seda liugpuksi olla, on vaid lohk.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
Kast läks maha võtmisele, eks ma teen mõned pildid kah kui saan mis seis seal on. Aga korv läheb ilmselt vahetusse, see süsteem on mingi teistsugune töömees ütles kah, et sellel ei ole seda survelaagrit siin kaane taga tollel on kuskil teises otsas, peab kasti maha võtma. Aga ta ise arvab, et korv on omadega õhtal, kunagi on remontinud seda sidurit ja uued jupid sisse pannud, aga korv jäi vana nüüd oli korvi aeg ilmselt.NOTFAST kirjutas:No vaata mida sul see siduri hoob vajutab. Seal ongi survelaager vahel. Saatsin sulle ennem pildi ka sellest. Samuti räägin jätkuvalt, et võib olla see plekk puru. Pole ise veel ühtegi pooliku vardaga isendit näinud. Tundub, et sul siiski tuleb kast maha võtta ja siis juba on kohe näha. Kui sellel plekil on auk sees, siis on juba pahasti. Seal on vaid lohk ja üks liugpuks originaalis. Vahetatud plekkidel ei pruugi üldse seda liugpuksi olla, on vaid lohk.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Räägime sellest, mis mootor üldse sul kapoti all on (muidu pakub igaüks ise varianti)?Foresting OÜ kirjutas:.. see süsteem on mingi teistsugune töömees ütles kah, et sellel ei ole seda survelaagrit siin kaane taga tollel on kuskil teises otsas, peab kasti maha võtma.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
1.8 55KW, terve sidur läheb vahetusse, ei viitsi majandada jupi kaupa kui kast maas juba.GTI kirjutas:Räägime sellest, mis mootor üldse sul kapoti all on (muidu pakub igaüks ise varianti)?Foresting OÜ kirjutas:.. see süsteem on mingi teistsugune töömees ütles kah, et sellel ei ole seda survelaagrit siin kaane taga tollel on kuskil teises otsas, peab kasti maha võtma.
-
- Huviline
Nii härrad nüüd juhe koos, tutikas sidur sees ja ikka sama jama ei tule seda survet mitte kuskilt hoob nagu lambajalg, vaatasin pulka pulk tundub olevat korralik. Enam ei oska midagi teha.
-
- Huviline
Ega sa juhuslikult selle varda pikkust ära ei mõõtnud?Foresting OÜ kirjutas:Nii härrad nüüd juhe koos, tutikas sidur sees ja ikka sama jama ei tule seda survet mitte kuskilt hoob nagu lambajalg, vaatasin pulka pulk tundub olevat korralik. Enam ei oska midagi teha.
-
- Huviline
Ei mõõtnud,, aga ma mõõdan ära siis saad kontrollida, ehk pean ikka sinu varda ära võtma. Äkki saad enda oma ära mõõta, siis ma homme garaazi alla saan kohe võrrelda.Deemu kirjutas:Ega sa juhuslikult selle varda pikkust ära ei mõõtnud?Foresting OÜ kirjutas:Nii härrad nüüd juhe koos, tutikas sidur sees ja ikka sama jama ei tule seda survet mitte kuskilt hoob nagu lambajalg, vaatasin pulka pulk tundub olevat korralik. Enam ei oska midagi teha.
Viimati muutis Foresting OÜ, 20 Veebr 2013, 20:40, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Varda otsad olid muidu ilusad ümarad või juba tömbid?Foresting OÜ kirjutas:Ei mõõtnud,, aga ma mõõdan ära siis saad kontrollida, ehk pean ikka sinu varda ära võtma. Äkki saad enda oma ära mõõta, siis ma homme garaazi alla saan kohe võrrelda.Deemu kirjutas:Ega sa juhuslikult selle varda pikkust ära ei mõõtnud?Foresting OÜ kirjutas:Nii härrad nüüd juhe koos, tutikas sidur sees ja ikka sama jama ei tule seda survet mitte kuskilt hoob nagu lambajalg, vaatasin pulka pulk tundub olevat korralik. Enam ei oska midagi teha.
-
- Huviline
Varda otsad olid muidu ilusad ümarad või juba tömbid?[/quote]Deemu kirjutas: Ei mõõtnud,, aga ma mõõdan ära siis saad kontrollida, ehk pean ikka sinu varda ära võtma. Äkki saad enda oma ära mõõta, siis ma homme garaazi alla saan kohe võrrelda.
Vaatasingi 1 poolt too oli ümar. Aga anna mulle mõõt siis tean vaadata, aga milles veel võib viga olla, kas sellel kastil survelaager kah kuskil ikka olemas on, ehk survelaager? Või siis äkki hooratas?
-
- Huviline
Ma homme uurin, pole hetkel asja käepärast. Aga on mõlemad olemas, nii survelaager (käigukasti otsas, pilt antud sulle juba) kui hooratas. 

Detail nr. 10 siis survelaager.

Detail nr. 10 siis survelaager.
Viimati muutis Deemu, 20 Veebr 2013, 20:57, muudetud 2 korda kokku.
- NOTFAST
- Tunnustatud
Kas see plekk, millele vajutab see pikk pulk, oli ikka terve? Ega see pulk seal sees ikka nii äkki ära ei kulu. Teine ots on ka ju pulgal mis jääb kasti sisse ja sinna vajutab siduri hoob või "kahvel" Kas sellel kastil tõesti siis survelaagrit polnud? Niipalju kui mul on nende kastidega kogemust, ei vajutanud ühelgi siduri hoob otse vardale.Räägin sellest plekist mis on joonisel nr 6. Mõnel juhul on seal täiesti ilus ümmargune auk sees ja esmapilgul ei saa arugi, et seda seal olema ei peaks.
Viimati muutis NOTFAST, 20 Veebr 2013, 21:05, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Plqaat number 6 läks koos siduriga vahetusse. Survelaager puudub täitsa tõsiselt. Ma ise arvasin kah, et seal kaane all on, aga tee mis tahad ei ole. Poes sidurit ostes küsiti kah, et kas survelaagriga või laagrita sidurile. Või kummal pool laager asub ma ei mäleta täpselt sõnastust... Äkki töömees unustas õli sinna otsa kallataNOTFAST kirjutas:Kas see plekk, millele vajutab see pikk pulk, oli ikka terve? Ega see pulk seal sees ikka nii äkki ära ei kulu. Teine ots on ka ju pulgal mis jääb kasti sisse ja sinna vajutab siduri hoob või "kahvel" Kas sellel kastil tõesti siis survelaagrit polnud? Niipalju kui mul on nende kastidega kogemust, ei vajutanud ühelgi siduri hoob otse vardale.Räägin sellest plekist mis on joonisel nr 6. Mõnel juhul on seal täiesti ilus ümmargune auk sees ja esmapilgul ei saa arugi, et seda seal olema ei peaks.

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Aga kas selle pleki alla pessa survelaagri teoreetiliselt saaks panna? See pole võimalik, et survelaager puudub. Kas ülaltoodud pilt ikka klapib su siduri ja kastiga?Foresting OÜ kirjutas:Survelaager puudub täitsa tõsiselt. Ma ise arvasin kah, et seal kaane all on, aga tee mis tahad ei ole. Poes sidurit ostes küsiti kah, et kas survelaagriga või laagrita sidurile. Või kummal pool laager asub ma ei mäleta täpselt sõnastust
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
Uue siduriga tuleb pedaal ülesse kõik toimib aga tagirpidi käik jäi sisse välja ei tule nagu sidur ei lahuta kah, kas võib olla, et kast o0n läbi?. Katkise siduriga igatahes sõitis ja käigud läksid sisse teatud pööretel. Natukene proovisin.
- NOTFAST
- Tunnustatud
Siis võib ka mingi hoovastiku probleem olla.
-
- Huviline
Käigukasti seal esimese kaane all mingi probleem kastiga. Selle suurema pulgaga ilmselt. peab kasti laiali võtma ja uuesti kokku panema, midagi suurt viga pole öeldi vähemalt, aga ma viskasin uue kasti juba alla ja auto sõidabNOTFAST kirjutas:Siis võib ka mingi hoovastiku probleem olla.