Passat B5.5 esisillas käuksub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B5.5 esisillas käuksub
Raske kirjeldada seda tegusõna või õigemini häälitsust, mida teeb minu passat B5.5 kui külma ilmaga rooli "nõkutada või lohust läbi sõites, kus auto õõtsudes käuksub. Ei suutnud leida samasugust teemat, seega küsin.
See hääl tuleb esimese parema ratta juures ja just miinuskraadidega. Kui ilm on plussis, on vaikus esisillas.
On keegi kokku puutunud? On see mingi puks või tugilaager, millel määret vähe?
Olge terved!
J.
See hääl tuleb esimese parema ratta juures ja just miinuskraadidega. Kui ilm on plussis, on vaikus esisillas.
On keegi kokku puutunud? On see mingi puks või tugilaager, millel määret vähe?
Olge terved!
J.
-
- Huviline
- Auto: Passat B8.5
- Tänanud: 2 korda
Re: Passat B5.5 esisillas käuksub
Mingi puks on seal nüüd kuiv, pluss kraadiga on piisavalt niiskust seal ja sellepärast siis ei krigise. Seal on neid pukse piisavalt, et ilmselt tõstuki pealt kõige parem seda uurida.
Teine võimalus on ka nii, et üks liigutab autot üles-alla, viskad külili ja käega katsud seal neid sillahoobasi, käega tunned selle krigiseva osa ära.
Üldiselt teeb seda kriginat alumine õõts.
Teine võimalus on ka nii, et üks liigutab autot üles-alla, viskad külili ja käega katsud seal neid sillahoobasi, käega tunned selle krigiseva osa ära.
Üldiselt teeb seda kriginat alumine õõts.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Enamasti teevad hääl alumised sarniirid mitte puksid. Lase sùstlaga tiba õli ja saad kääksuvast helist lahti
Viimati muutis audivana, 03 Mär 2013, 09:40, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5182668
- Auto: Vw Polo Coupe
Ülemised õõtsad hakkavad kääksuma. seda probleemi enamasti Q7 tähendanud.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Kui mu töökaaslane kunagi ammu A6 C5 omas, siis tegi ta samuti sellist "kondoomi lappimist" ja süstis kuivaks jäänud sarniirile kaitsekummi vahelt õliaudivana kirjutas:Enamasti teevad hääl alumised sarniirid mitte puksid. Lase sùstlaga tiba õli ja saad kääksuvast helist lahti

-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Õige jutt, aga kuna mul endal kuu aega vana õõts krääksub, siis pole mul seal midagi vahetada. Lasin süstlaga õli juurde ja kadus. Asi selles, et neile on näpu otsaga määret pandud ja jäävad kuivale.
Mul plaanis niplid külge panna, et vajadusel saaks määret juurde panna.
Kes seda teha ei viitsi, siis õige variant kriginast korras oleva sarniiri korral oleks kumm maha ja määret juurde panna.
Mul plaanis niplid külge panna, et vajadusel saaks määret juurde panna.
Kes seda teha ei viitsi, siis õige variant kriginast korras oleva sarniiri korral oleks kumm maha ja määret juurde panna.
Terv
Vahetasin täna 2003 passatil just alumise sarniiri ära ja naaksumine jäi järgi.
Vahetasin täna 2003 passatil just alumise sarniiri ära ja naaksumine jäi järgi.
Viimati muutis siimandr, 07 Juun 2013, 12:01, muudetud 1 kord kokku.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Sugulase B5-l oli samamoodi "krigin" sees. Vahetas terve esisilla välja ja olid kõik kolinad ja kriginad kadunud. Nüüd minu B5.5 samamoodi keerates kriuksub. Aga pukside vahetus nagu nii lähiajal plaanis.siimandr kirjutas:Terv
Vahetasin täna 2003 passatil just alumise sarniiri ära ja naaksumine salongi ikka kestab, mitte küll enam nii hullult kui vana sarniir seda tegi, kuid selline häiriv naaks on ikka sees... Mida pakute, et veel võiks järgi vaadata, et kas on veel mingi osa, mis võib kuival olla ?
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

Ilmselt wd40 laskmine kuhugi asja paremuse poole hetkel ei viiks ?