Tänud kõigile vastajatele kasuliku info eest. Kaane saan homme kätte. 3 väljalaskeklappi kõverad, mõned tõukurid või mis nad olidki. Ja kõik juhtpuksid tulevad uued. Teeb nii nagu grahv soovitas. Korralikult ikka.
Tööraha 80 + 50 jupid. Nii, et kokkuvõttes, otsus kaas korralikult remontida, 130€ eest. Kui 100 euri eest, kasutatud, kahtlases olukorras kaas osta.
Boxerdaja jutt on väga mõistlik. Parem ostan ja vahetan kõik tihendid ära, kui ingli [VW Bot: "Keel korda!"] kollektorit peaks veel korra lahti võtma. Kõik B4 mootoripoldid on naljakoht. Murduvad nii kergesti, et ei tahagi topelt näppida.
Nii, et uued tihendid, uued mootoripoldid.
Kuid, kuna mul seda spetsvõtit pole, millega polte pingutatakse. Jätan poldid pingutama, viin nööri otsas parandusse ja seal lasen üle pingutada ning pritseaja paika panna.
1 Mure ja küsimus veel. Enda viga see, kuid mootorit lahti võttes, läks ilmselt veidi tosooli õlikambritesse. Kas see on väga halb? Ja kas ainult õli vahetusest piisab või ikka koos õlifiltriga vahetada vaja?
Mõlemad on 1 kuu vanad.
Eks annan lõpptulemusest ka teada, nädala lõpuks plaan mootori töökorda saada.
Kuidas vahetada klappe??? 55kw aaz mootoril
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Kuidas vahetada klappe??? 55kw aaz mootoril
Kui sa õli nagunii vahetad, siis ma ei põeks - kui õlikambri all mõtled äravoolu avasid, siis sealt satub jahutusvedelik otse karterisse. Kui kogus pole suur, siis tegelikult auraks see sealt varsti ise ka välja. Aga tikkpoltide avad pead küll puhtaks ja kuivaks tegema. Ja seni kulutatud summaga võrreldes on ju uue filtri hind nagunii tähtsesetu. Muide, kuna sul nagunii juba suurem tegemine käsil ja mootor praktiliselt laiali, siis võiks ka karteripõhja alt ära võtta ja võimalikust aastatega settinud saastast puhtaks teha. Ma ei mäleata ainult, kas karteripõhja sai lihtsalt kätte või jääb sillatala vms segama...thedragg kirjutas:veidi tosooli õlikambritesse. Kas see on väga halb? Ja kas ainult õli vahetusest piisab või ikka koos õlifiltriga vahetada vaja?
Viimati muutis grahv, 05 Mär 2013, 11:23, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Lased mootoripadjad lahti ja tõestad mootori üles. Saad kaane alt.
Naine tahtis, et ma viiks ta ühte kallisse kohta - ma viisin ta bensujaama. Ja tüli algas...audivana kirjutas:Kui naine tahab välja sööma minna, siis kata laud kortermaja rõdule.
Naine tahtis, et ma kingiks talle midagi läikivat, ja mis paari sekundiga 100-ni läheks - ma kinkisin talle kaalu... Ja tüli algas...
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kõige lihtsam viis kättesaamiseks on: Paned om kaane misngi lauajupi peale, klapid all pool. Kui nukkvõll ja muu praht on eemaldatud ja klapivedrud paistavad siis võtad mingi padrun võtme paned klapi vedru peale ja lajatad haamriga otsa.
99% saad lahti, kuid suur võimalus on et poolkuud ja klapivedru lendavad kaugemale kui vajalik.
Kokkupanemiseks on vaja rakist, kuid on tagasi pandud ka lihtsalt suure silmusega peale vajutades.
99% saad lahti, kuid suur võimalus on et poolkuud ja klapivedru lendavad kaugemale kui vajalik.
Kokkupanemiseks on vaja rakist, kuid on tagasi pandud ka lihtsalt suure silmusega peale vajutades.
M.O.T.T
Sain plokikaane remondist kätte. Silmaga vaadates tundub väga hea tulemus. Nagu uus kaas. Hind jäi 125 euri peale, koos juppidega.
Kuna mõni küsis PS-is, et kuskohta remonti viisin, siis parandada lasin Madara 33 / 5.
Paar pilti, parandatud kaanest.

Karterit hetkel alt ei hakka võtma, kuna parandan õues ja kanalit ka pole.
Ja tänud kõigile vastajatele.
Kuna mõni küsis PS-is, et kuskohta remonti viisin, siis parandada lasin Madara 33 / 5.
Paar pilti, parandatud kaanest.

Karterit hetkel alt ei hakka võtma, kuna parandan õues ja kanalit ka pole.
Ja tänud kõigile vastajatele.
Viimati muutis thedragg, 06 Mär 2013, 19:37, muudetud 1 kord kokku.