Siim kirjutas:rako kirjutas:martinto kirjutas:Olen party blooper
Kas te ei arva, et kitsas stange kaotab oma võlu, kui te nüüd neid konveier meetodil vorpima hakkate ja igale G1-le külge poogite?

Võimalik. Aga ma oma peas tegin kiired arvutused ja see hind ei tule kõigile väga taskukohane, kuna tootmiskulud on päris suured.
Siim kirjutas:+1!! Siin kandis oleks vaja nii ette kui taha Golfi jaoks, ja üks esimene veel lisaks..

Siim, ma ei taha teise mehe teemat risustada kuid sellise käitumisega sinuni see valmis produkt mitte ei jõuaks.

, Issi, kas tuled võtad käest ära?
Kuule poiss, sa hakkad minu harja ka juba punaseks ajama. Kas tuleb varsti uus kasutajanimi? sul on ju see selge ja ajalugu näitab et lugusid sa jutustada oskad.
Ehtne näide:
Postitas Siim » 08 Nov 2010, 20:52
Kas Mk2 Golfi "kulmu"(liist, mis käib tulede kohale, teeb kurjema välimuse vms.) on võimalik panna ka Mk1 Jettale?
Ja kui pikk on 2 tulelise Mk2 Golfi kulm?
Botza
____
Autoteema Jetta Mk1 st mida ei eksisteerinud. Kamoon mees kas sulle omale ei jõua kohale mida sa suust välja ajad.
____
Mõned näited siimu PS idest mulle:
___
Saadetud: 23 Jaan 2013, 22:40
rako
Siim kirjutas:Ma lihtsalt ei talu su täintamist, vingumist ja mõtetut plära. Sa tuled vinguma jälle, aru ei saa üldse jutust v?
Kahjuks ei oska öelda kas oled või ei, sest kustutasin alles pm'id ära, sai täis inbox.
Ja isegi ei huvita, ära hakka siia mingit ulme vanu kirju nüüd kopima.
Mina ka ei talu paljusid asju, aga sellepärast ma ei hakka tõmblema ja ropendama.
Kamoon mees kas sa endale aru ka annad mida sa teed v?
Ma ei hakka sinuga siin vaidlema, sellel pole pointi.
Ragnar
____
Saadetud: 23 Jaan 2013, 21:30
Kellelt: Siim
Kellele: rako
rako kirjutas:Tõmble tõmble.
Kes pärast naerab, naerab paremini ja ma naeran pärast
Ragnar
Kuule mine sa ka per*e raisk! mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] tõmble? Tra uuri enne kui midagi ültema hakkad. Ime pole ka miks sind sa siuke imbetsill oled.
Eks sa naera naera, minugi poolest, naer on terviseks, ja seda läheb SUL vaja!
____
Saadetud: 23 Jaan 2013, 17:09
Kellelt: Siim
Kellele: rako
Mis sa tra oled loll või mängid?
Urbaan A.K.A ANVAR.
Mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] psidest sa räägid?
tra toodad mingit s***a, enne uuri järgi kui kommenteerima tuled
____