Mootori tuli,katalüsaatori efektiivsus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
Re: Mootori tuli,katalüsaatori efektiivsus
Mis uudist selle teema kohta , kas on mingeid kindlaid lahendusi juba saavutatud?
Olen isegi seda mootorituld pidevalt põlema saanud , alguse sai see süütepoolidest , edasi läks bensiinipumbani ( hakkas gaasi vajutades puterdama )
viimati hakkas tuli põlema seoses veidi äkilisema möödasõiduga , edasi pole nüüd uurinud , nii palju kui vestluse käigus et võib olla vist tegu samamoodi lambdaga aga kuna hetkel autot ei kasuta siis pole ka edasi uurinud nii palju kui siin foorumis ringi tuustinud , auto muidu töötab ideaalselt ei mingeid vahelejäämisi , ei mingit imelikke nähtusi , bensiini võtab ka normaalselt ehk siis ei tahaks alustada asjade väljavahetamist valelt poolt , võiks kohe saada jaole rikkega osale.
Olen isegi seda mootorituld pidevalt põlema saanud , alguse sai see süütepoolidest , edasi läks bensiinipumbani ( hakkas gaasi vajutades puterdama )
viimati hakkas tuli põlema seoses veidi äkilisema möödasõiduga , edasi pole nüüd uurinud , nii palju kui vestluse käigus et võib olla vist tegu samamoodi lambdaga aga kuna hetkel autot ei kasuta siis pole ka edasi uurinud nii palju kui siin foorumis ringi tuustinud , auto muidu töötab ideaalselt ei mingeid vahelejäämisi , ei mingit imelikke nähtusi , bensiini võtab ka normaalselt ehk siis ei tahaks alustada asjade väljavahetamist valelt poolt , võiks kohe saada jaole rikkega osale.
-
- Huviline
- Auto: Üks teine Vag
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 2 korda
Eks peaks alustama ikkagi veakoodide lugemisest ja siis sealt lähtudes edasi.Minu auto viga on vist ikkagi selles esimeses katalüsaatoris,peale kati puhastust oli umbes kuuaega korras(lahti pole võtnud,kasutasin mingit keemiat)See teine viga (17559)kadus ise mingi aeg ise ära,aga kui praegu vead kustutada tuleb see 16804 (katalüsaatori efektiivsus)umbes nädalaga tagasi. Vahepeal sai käia ka ülevaatusel ja heitgaasid olid kõik normi piires.Ega mind see tuli seal väga enam ei häiri ka juba harjund sellega,aga kas keegi on seda kollektoriga koos olevat katalüsaatorit vahetanud ka,mingi universaalse vastu vms.
-
- Huviline
- Telefon: 5514934
Mul täpselt sama viga autol. Katalüsaatori efektiivsus ja viskab tule põlema aga heitgaasid normis. Mulle seletati et golf ongi halva ehitusega, kat on nii taha viidud et soojeneb aeglaselt ja sellest tulevadki need jamad. Aga auto iseenesest täitsa korras. Endal sai ka alguse süütepoolist mis nüüd vahetatud, aga kahe kuupärast viskas jälle vea kat. efektiivsus. Eile lasin ära kustutada eks nüüd ole näha millal jälle ilmub.
-
- Huviline
kas sa mõtled midagi sellist ? - http://www.autokaup.eu/katalusaator-puhastusaine-444m/" onclick="window.open(this.href);return false;HT27 kirjutas:Eks peaks alustama ikkagi veakoodide lugemisest ja siis sealt lähtudes edasi.Minu auto viga on vist ikkagi selles esimeses katalüsaatoris,peale kati puhastust oli umbes kuuaega korras(lahti pole võtnud,kasutasin mingit keemiat)
leitsin enda jaoks veidi huvitava asja , kas ma saan oma vigase inglisekeele teadmisega aru, et tekstis isik käis kuskil esinduses kus oli mingi ECM softi uuendus ja lasi mingite andurite tundlikust muuta ja kui heitgaasid on korras siis on ka kat korras?
had the same issue on my '03 with 168000km. totally random as to when it would come on, but mostly at half a tank into gas that was ethanol blended. mine passed sniffer no problem (it wasnt due but i had it done anyway) i replaced both o2 sensors and it still came on at odd times. not wanting to fork out for a new cat that should be ok if it passed emissions, i contacted vw of canada techs through a freind at their head office. vw has a software update for the ecm that will open the window of sensitivity between the two o2 sensors.
Viimati muutis Stollu, 31 Mär 2013, 00:13, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Üks teine Vag
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 2 korda
http://www.autokaup.eu/katalusaator-puhastusaine-444m/" onclick="window.open(this.href);return false; seda sama ma proovisin jah,Automaailmas oli kohapeal olemas.Kas seda softi uuendust oskab keegi targem kommenteerida?
-
- Huviline
ootaks ka mingit infot seoses selle uuendusega kui keegi on kursis või on midagi täpsemalt kuulnud
link postitusele kus mainitakse seda uuendust (27.02.2012) - http://jettajunkie.com/vw-jetta/showthr ... ensor-Help" onclick="window.open(this.href);return false;
link postitusele kus mainitakse seda uuendust (27.02.2012) - http://jettajunkie.com/vw-jetta/showthr ... ensor-Help" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 122 korda
Võta Mölleriga ühendust sel teemal ja saad vastuse kiirelt kätte. Usun, et softi uuendus tehakse kohapeal kiirelt ära.
.
-
- Huviline
kindlasti helistaks kui oskaks lahti seletada mida ma täpselt soovin , hetkel on mul täiesti 0 arusaam sellest asjast , vabandan väga aga ma ei tea isegi mis asi see EMC onmiilits kirjutas:Võta Mölleriga ühendust sel teemal ja saad vastuse kiirelt kätte. Usun, et softi uuendus tehakse kohapeal kiirelt ära.

-
- Huviline
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
soovi lihtsalt softi uuendust, peaks ju tänapäeval selline asi võimalik olema seal.Stollu kirjutas:kindlasti helistaks kui oskaks lahti seletada mida ma täpselt soovin , hetkel on mul täiesti 0 arusaam sellest asjast , vabandan väga aga ma ei tea isegi mis asi see EMC onmiilits kirjutas:Võta Mölleriga ühendust sel teemal ja saad vastuse kiirelt kätte. Usun, et softi uuendus tehakse kohapeal kiirelt ära.
.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
ECM ikka ja tegu mootori juhtajugaStollu kirjutas:kindlasti helistaks kui oskaks lahti seletada mida ma täpselt soovin , hetkel on mul täiesti 0 arusaam sellest asjast , vabandan väga aga ma ei tea isegi mis asi see EMC onmiilits kirjutas:Võta Mölleriga ühendust sel teemal ja saad vastuse kiirelt kätte. Usun, et softi uuendus tehakse kohapeal kiirelt ära.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
kuidas vahepeal edenenud. Oled saanud vastuse. Võta nüüd kinni, milles asi -omalgi hakanud see tuli aegajalt tagasi tulema mingi kati või lambda veaga. Samas üks tarkur pakkus minu masina veaks ka küünlaid, mis on 200tuh peal olnud. Nädala pärast hooldus ja siis uued küünlad ja vead kustutada ja oodata, et mis juhtub.
.
-
- Huviline
EDIT: mul kustus tuli isenenesest kui sai vahetatud nii esimene kui tagumine lambda , Boschi omad mõlemad ehk siis minul viga lahendatud !
Viimati muutis Stollu, 07 Sept 2013, 15:44, muudetud 2 korda kokku.