passati service eemaldamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56475811
- Auto: Vw Passat B8
- Tänanud: 5 korda
passati service eemaldamine
kas keegi oskab aidata vw passatil 1.8t 2000a servict maha võtta et kui käima paned ei lööks jälle seda kompuutril ette?
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 5 1,9TDI DSG 2009
Re: passati service eemaldamine
VW Golf 2 1,6D -> VW Golf 3 1,8GT -> VW Bora 1,6 ->VW Golf 5 Variant 1,9TDI DSG
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
oh kui palju sellest on kirjutatud. Isegi liiga palju inimesed on laisad ja ei kasuta otsingut.
Ignition Off
Press in and hold trip reset button.
Turn Ignition On
Turn clock set button to right
Let go of clock button and turn ignition off
Let go of trip button.
I then turned on the ignition and - no "Service Now" light!
Ignition Off
Press in and hold trip reset button.
Turn Ignition On
Turn clock set button to right
Let go of clock button and turn ignition off
Let go of trip button.
I then turned on the ignition and - no "Service Now" light!
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
juhtus nüüd selline asi et auto käis enne selle service manuaalset eemaldamist remondis .seal vahetati hammasrihma komplekt, klapisääred, klapikambri tihend, mootoriõli ja õli filter. nüüd on selline asi et sõidu pealt lööb autol punase õlitule põlema ja kirjutab stop ja seejärel saksa keeles et lülita , mootor kiiresti välja.jätsin siis seisma ja vaatasin õlitaset ja see normis ja välja pole ka tilkunud kuskilt. et siis kas see võis olla hoopis minu enda tekitatud kui ma selle service maha võtsin, et kas võisin midagi valesti teha ja nüüd peksab elektroonika segast?homme viin auto sinna tagasi vaatavad üle
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Kindlasti vii tagasi! Sõber seda kirja eirates lasi klapid pähe.
Service nullimisega seda teha ei saa.
PS. Ära sõida edasi nii
Service nullimisega seda teha ei saa.
PS. Ära sõida edasi nii
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ei nii on küll raske öelda, see oleks kohvipaksu pealt ennustamine.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Võib olla vabalt filtri viga. Sellel autol peaks olema peal ka õli taseme kontroll. Mingi andur võib jamada aga ei pruugi.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
kerro kirjutas:juhtus nüüd selline asi et auto käis enne selle service manuaalset eemaldamist remondis .seal vahetati hammasrihma komplekt, klapisääred, klapikambri tihend, mootoriõli ja õli filter. nüüd on selline asi et sõidu pealt lööb autol punase õlitule põlema ja kirjutab stop ja seejärel saksa keeles et lülita , mootor kiiresti välja.jätsin siis seisma ja vaatasin õlitaset ja see normis ja välja pole ka tilkunud kuskilt. et siis kas see võis olla hoopis minu enda tekitatud kui ma selle service maha võtsin, et kas võisin midagi valesti teha ja nüüd peksab elektroonika segast?homme viin auto sinna tagasi vaatavad üle
elasin selle kah just rihma vahetusega üle. minu teemaks oli see , et karteri all on õli taseme anduril (või mis iganes see nimi ka on) oli pistikusse minevad juhtmed oksüteerunud ja üks juhe ka juba katki mädanenud kohe pistiku juurest, parandada enam ei andnud. ostsin-lõigati tasuta

vast sull siis sama teema nagu mul

elu on karm ja sellega peab harjuma;
-
- Huviline
jap mul sama teema aga mul vist kui nad remontisid lõhkusid selle ise ära ja eile sain auto tagasi ja tänaseni kõik korras, et oli siiiis anduri viga
tänud

tänud