Pult töötab aga võti ikka maru vigane.

Pilt kruvist

Võti ise
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
käib ikka pooleks, aga kuna keel niikuinii selle kruviga korpusele haiget teinud, oleks ilmselt lihtsam osta uus nn poolik korpus koos teraga ja siis tera lasta vana järgi lõigata ja vana võtme seest immo kiip uude ümber istutada....kui õnnestub tervelt kätte saada selle sealt kuumutades vms.rako kirjutas:Siis pole vaja kodeerida ega midagi teha. Ja see esimene osa vist pooleks ka ei käi, et lihtsalt keel ära vahetada.
Jap, enda varuvõtme tegin nn kahest kokku, ostsin kasutatud selle nn ümara komplektse võtme ja uue korpuse nagu ülal pildil. Alguses ei saanud aru, et miks kesklukk ei tööta, ja lõpuks avastasin et kuigi plaat istub uude korpusesse probleemideta, on sellel plaadil nn klemmide üheduse koht patareidelt teises kohas ja sp pidin neid patareide poolelt tulevaid klemme painutama et puutuks ühendust trükiplaadil. Natuke mängimist oli, aga sain toimima ja seni asi pmt üle aasta sahtlis seisnud ja viimati peale aastast sahtlis vedelemist proovisin huvi pärast ja toimis laitmatult. Nn õigel trükiplaadil, mis sellesse korpusesse mõeldud, on see kontaktpind veidi teise koha peal/nihkes.golfi_vend kirjutas:Copilot sina vist vahetasid seda korpust? Oli mingi batarei jama, et klemmi pidi painutama?
Poetan ka siia teemasse tagasihoidliku küsimuse. Nimelt mul täpselt samasugune võti, nagu teemaalgatajal (stennu76). Ja kuna võtit vaid 1, oleks soov igaks juhuks teine kõrvale lasta teha/osta. Lihtne küsimus - kust ma selle saaks ja palju see mulle maksma läheb?copilot kirjutas:On võimalik!
Saan täna niikui nii golfi_vennaga kokku, eks uurindellu kirjutas:Minu käest saaks immo kiipi sisaldava võtme (süvistatava tooriku osaga) 22 euroga. Tallinnas saan aidata ka õpetamisega, aga lõuna-Eesti omadel pole vast sellest kasu. Kui Golfi_vend taas toimetama hakkab, siis saaksite sidumise osas arvatavasti temalt abi.